Crystall Ball a summon sloty

Vaše nápady a návrhy
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Crystall Ball a summon sloty

Příspěvek od Papez »

Crystal Ball by mohl zobrazovat i volné a obsazené sloty, abychom měli přehled, kolik slotů zbývá zablokovaných, co vy na to? (Nechám stranou fakt, že některá povolání tento údaj nepotřebují :) )

PS: Případné urážky a hloupé řeči si prosím nechte pro sebe. (Ano Wilsone a Wizzy, to platí i pro vás dva!)
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

Jo to máš pravdu..mohlo by se to zavést...myslím že by to bylo přehlednější :wink:
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Nekdo z GMs (uz nevim kdo) tu napsal ze uhlidat si kolik mam slotu volnejch a kolik bloklejch patri ke skillu hrace a neni zadouci zadny zbytecny item (scripty) ktery by toto zjistoval.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Inkvizitor Dan píše:Nekdo z GMs (uz nevim kdo) tu napsal ze uhlidat si kolik mam slotu volnejch a kolik bloklejch patri ke skillu hrace a neni zadouci zadny zbytecny item (scripty) ktery by toto zjistoval.
Edail nebo Acarus? Já zapomněl, na Dp vše funguje jak má, a pokud se to někomu nezdá, tak si za to může sám, ne? :p.
Keeper
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keeper »

papezi ty mas den o dedne lepsi a lepsi napady az se mi chce smat
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Keeper píše:papezi ty mas den o dedne lepsi a lepsi napady az se mi chce smat
Jj nejbezpečnější je napsat h*vno, to ti nikdo nebude zesměšňovat, co? :P
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:
Inkvizitor Dan píše:Nekdo z GMs (uz nevim kdo) tu napsal ze uhlidat si kolik mam slotu volnejch a kolik bloklejch patri ke skillu hrace a neni zadouci zadny zbytecny item (scripty) ktery by toto zjistoval.
Edail nebo Acarus? Já zapomněl, na Dp vše funguje jak má, a pokud se to někomu nezdá, tak si za to může sám, ne? :p.
Triglav ...
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

Hele, neříkejte, že by se vám taková změna nelíbila...myslím že by byla užitěčná :!:
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Zoldak píše:Hele, neříkejte, že by se vám taková změna nelíbila...myslím že by byla užitěčná :!:
ale je proste nechtena, gm se k tomu uz drive vyjadrili, papez misto zakladani topiku, by se radsi nejdriv mel kouknout jestli uz tu podobny topik o tehle problematice neni ...
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

jo to se měl kouknout...když už se to řešilo...tak asi k dobrému konci nedojde :wink:
Xanthos
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Xanthos »

Papez píše:Edail nebo Acarus? Já zapomněl, na Dp vše funguje jak má, a pokud se to někomu nezdá, tak si za to může sám, ne? :p.

:) Papez smaz se
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Ja se priznam, jsem hlupak a vubec netusim, co to ty sloty jsou
Takze vubec netusim jak poznat "hernim skilem" kolik mam slotu volnejch a kolik obsazenejch
Poradite?
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Ano přesně tak už se to tu někde určitě řešilo a stačilo by mě odkázat na daný topic a neřešit zbytečně duplicitní (to jen upozornění pro Papeže). Podle mě je to opravdu věc zbytečná. Není to žádný problém si sumy sledovat.

Pheme: Na webu je někde uvedeno, nebo v příslušné novince 2. fáze revize sumonů je napsané, kolik které povolání má přesně volných slotů na sumy a vážně není problém když kouzlím v dungu suma, tak se na asi tak vteřinu zaměřit na to zda jsem ho vykouzlil úspěšně nebo mi fiznul. Pokud dojde k fizu tak vím že sem si zaplnil jeden slot a nějaký čas s ním nemohu počítat a můj počet sumonů tedu může být maximum slotů - počet fizů. Triglav tu několikrát psal, že sloty jsou dělané s rezervou pro každé povolání a pokud se hráč nechce dostat do stavu že nemůže v náročné situaci kdy to je potřeba najednou ani jednoho suma, tak nemá celý dung kouzlit na maximum sumů ale má kouzlit o jednoho suma dva sumy méně než je jeho maximum a pak se mu nestane že by najednou nutně potřeboval suma a nad hlavou se mu ukáže nepopulární *Nemůže kouzlit dalšího sumona* Také lze kouknout na topic 2. fáze revize sumů.

Jinak já vážně nevím jak se vám to daří, ale mně se to od změny u nekra stává velmi zřídka a to většinou, když sem třeba jen sám sumoner ve výpravě a ostatním se buď nechce nebo nemohou. Za klera sem to snad ještě nezažil tu hlášku a za ranga taky ne a za wara taky nikdy :P A samozřejmě pokud si to chcce někdo vyzkoušet, ověřit, zjistit jak to funguje tak to může vklidu v domečku ozkoušet že, ale to by bylo moc náročné asi to je lepší se zeptat na fóru =)
Papez píše:Edail nebo Acarus? Já zapomněl, na Dp vše funguje jak má, a pokud se to někomu nezdá, tak si za to může sám, ne? :p.
Od začátku se řeklo, že to bylo nechtěné, nikdo neříkal že to bylo záměreme hned od spuštění změny a nikdo ti nepopíprá, že to tak původně fungovat nemělo ale je tu už X postů které odpovídají proč to tak zůstane a proč je to nakonec stav chtěný. Ale to je jako kdyby hrách na stěnu házel...
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Edail píše:Za klera sem to snad ještě nezažil tu hlášku a za ranga taky ne...
to ze se ti to este nestalo nemusi znamenat ze si to dobre hlidas, spis hrajes tuzku :p obzvlast za ranga s 70mgry sa to stava :)
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Ranga hraju velmi zřídka no tak tam je pravda že se to stává, to beru zpět, sem se nechal unést :-) Nehraju to tak často abych to u něj mohl posoudit, ale je jasné že ten s tím má asi největší problémy.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

jen mi prijde, ze nato, jak se sloty lehce zablokuji se odblokovavaji pomerne dlouho...(nez si mi vsechny odbloknou, vyvencim psa:p)
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Verdilith
Bourak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Verdilith »

to je prave vyhodny to zablokovani slotu pri fizu,kdyz se mi treba nechce za ranga sumit a ostatni to pozadujou,profizujes nenapadne na zacatku dunku vsechny sloty a je to :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Edail píše: Za klera sem to snad ještě nezažil
No to ja to za klera zazivam teda dost cast, zvlast kdyz z neho chci vymacknout vic nez se da. Ale treba u clera je to tak nako OK, minimalne tretina fizzu je moji vinou at uz zabehnuti spusteni jinyho makra nebo proste sem moc rychlej.

Nicmene ten papezuv navrh neni dle me zas tak spatnej, ale jestli by to cb do dungu pak nenosil treba jen papez :) ja dam radsi to nabiti do reflexu.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Možná, *možná* bych byl svolný pro to, aby CB ukázal ne přímo hodnotu, ale např. slovní popis stavu. Něco jako:
cítíš se svěží -> nejsi úplně fit -> síly už ti moc nezbývá -> meleš z posledního
Ale myslim, že je to celkem zbytečné a navíc nějak teď nemám inspiraci na vhodné hlášky,
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Xviva
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xviva »

Verdilith píše:to je prave vyhodny to zablokovani slotu pri fizu,kdyz se mi treba nechce za ranga sumit a ostatni to pozadujou,profizujes nenapadne na zacatku dunku vsechny sloty a je to :p
Hej to je moje taktika kdyz du ranga sam, pak kdyz jich je vic tak mam druhou ze obcas zaspamim "all kill" a vsichni sou spokojeny 8) .
Odpovědět