PS: Případné urážky a hloupé řeči si prosím nechte pro sebe. (Ano Wilsone a Wizzy, to platí i pro vás dva!)
Crystall Ball a summon sloty
-
Papez
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
Crystall Ball a summon sloty
Crystal Ball by mohl zobrazovat i volné a obsazené sloty, abychom měli přehled, kolik slotů zbývá zablokovaných, co vy na to? (Nechám stranou fakt, že některá povolání tento údaj nepotřebují
)
PS: Případné urážky a hloupé řeči si prosím nechte pro sebe. (Ano Wilsone a Wizzy, to platí i pro vás dva!)
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman

- Kontaktovat uživatele:
Nekdo z GMs (uz nevim kdo) tu napsal ze uhlidat si kolik mam slotu volnejch a kolik bloklejch patri ke skillu hrace a neni zadouci zadny zbytecny item (scripty) ktery by toto zjistoval.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
-
Papez
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
Edail nebo Acarus? Já zapomněl, na Dp vše funguje jak má, a pokud se to někomu nezdá, tak si za to může sám, ne? :p.Inkvizitor Dan píše:Nekdo z GMs (uz nevim kdo) tu napsal ze uhlidat si kolik mam slotu volnejch a kolik bloklejch patri ke skillu hrace a neni zadouci zadny zbytecny item (scripty) ktery by toto zjistoval.
- Wilson
- Death Litographer

- Kontaktovat uživatele:
Triglav ...Papez píše:Edail nebo Acarus? Já zapomněl, na Dp vše funguje jak má, a pokud se to někomu nezdá, tak si za to může sám, ne? :p.Inkvizitor Dan píše:Nekdo z GMs (uz nevim kdo) tu napsal ze uhlidat si kolik mam slotu volnejch a kolik bloklejch patri ke skillu hrace a neni zadouci zadny zbytecny item (scripty) ktery by toto zjistoval.
Ano přesně tak už se to tu někde určitě řešilo a stačilo by mě odkázat na daný topic a neřešit zbytečně duplicitní (to jen upozornění pro Papeže). Podle mě je to opravdu věc zbytečná. Není to žádný problém si sumy sledovat.
Pheme: Na webu je někde uvedeno, nebo v příslušné novince 2. fáze revize sumonů je napsané, kolik které povolání má přesně volných slotů na sumy a vážně není problém když kouzlím v dungu suma, tak se na asi tak vteřinu zaměřit na to zda jsem ho vykouzlil úspěšně nebo mi fiznul. Pokud dojde k fizu tak vím že sem si zaplnil jeden slot a nějaký čas s ním nemohu počítat a můj počet sumonů tedu může být maximum slotů - počet fizů. Triglav tu několikrát psal, že sloty jsou dělané s rezervou pro každé povolání a pokud se hráč nechce dostat do stavu že nemůže v náročné situaci kdy to je potřeba najednou ani jednoho suma, tak nemá celý dung kouzlit na maximum sumů ale má kouzlit o jednoho suma dva sumy méně než je jeho maximum a pak se mu nestane že by najednou nutně potřeboval suma a nad hlavou se mu ukáže nepopulární *Nemůže kouzlit dalšího sumona* Také lze kouknout na topic 2. fáze revize sumů.
Jinak já vážně nevím jak se vám to daří, ale mně se to od změny u nekra stává velmi zřídka a to většinou, když sem třeba jen sám sumoner ve výpravě a ostatním se buď nechce nebo nemohou. Za klera sem to snad ještě nezažil tu hlášku a za ranga taky ne a za wara taky nikdy
A samozřejmě pokud si to chcce někdo vyzkoušet, ověřit, zjistit jak to funguje tak to může vklidu v domečku ozkoušet že, ale to by bylo moc náročné asi to je lepší se zeptat na fóru =)
Pheme: Na webu je někde uvedeno, nebo v příslušné novince 2. fáze revize sumonů je napsané, kolik které povolání má přesně volných slotů na sumy a vážně není problém když kouzlím v dungu suma, tak se na asi tak vteřinu zaměřit na to zda jsem ho vykouzlil úspěšně nebo mi fiznul. Pokud dojde k fizu tak vím že sem si zaplnil jeden slot a nějaký čas s ním nemohu počítat a můj počet sumonů tedu může být maximum slotů - počet fizů. Triglav tu několikrát psal, že sloty jsou dělané s rezervou pro každé povolání a pokud se hráč nechce dostat do stavu že nemůže v náročné situaci kdy to je potřeba najednou ani jednoho suma, tak nemá celý dung kouzlit na maximum sumů ale má kouzlit o jednoho suma dva sumy méně než je jeho maximum a pak se mu nestane že by najednou nutně potřeboval suma a nad hlavou se mu ukáže nepopulární *Nemůže kouzlit dalšího sumona* Také lze kouknout na topic 2. fáze revize sumů.
Jinak já vážně nevím jak se vám to daří, ale mně se to od změny u nekra stává velmi zřídka a to většinou, když sem třeba jen sám sumoner ve výpravě a ostatním se buď nechce nebo nemohou. Za klera sem to snad ještě nezažil tu hlášku a za ranga taky ne a za wara taky nikdy
Od začátku se řeklo, že to bylo nechtěné, nikdo neříkal že to bylo záměreme hned od spuštění změny a nikdo ti nepopíprá, že to tak původně fungovat nemělo ale je tu už X postů které odpovídají proč to tak zůstane a proč je to nakonec stav chtěný. Ale to je jako kdyby hrách na stěnu házel...Papez píše:Edail nebo Acarus? Já zapomněl, na Dp vše funguje jak má, a pokud se to někomu nezdá, tak si za to může sám, ne? :p.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Ranga hraju velmi zřídka no tak tam je pravda že se to stává, to beru zpět, sem se nechal unést
Nehraju to tak často abych to u něj mohl posoudit, ale je jasné že ten s tím má asi největší problémy.
The First
- Verdilith
- Bourak
- Kontaktovat uživatele:
to je prave vyhodny to zablokovani slotu pri fizu,kdyz se mi treba nechce za ranga sumit a ostatni to pozadujou,profizujes nenapadne na zacatku dunku vsechny sloty a je to :p
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
No to ja to za klera zazivam teda dost cast, zvlast kdyz z neho chci vymacknout vic nez se da. Ale treba u clera je to tak nako OK, minimalne tretina fizzu je moji vinou at uz zabehnuti spusteni jinyho makra nebo proste sem moc rychlej.Edail píše: Za klera sem to snad ještě nezažil
Nicmene ten papezuv navrh neni dle me zas tak spatnej, ale jestli by to cb do dungu pak nenosil treba jen papez
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
Možná, *možná* bych byl svolný pro to, aby CB ukázal ne přímo hodnotu, ale např. slovní popis stavu. Něco jako:
cítíš se svěží -> nejsi úplně fit -> síly už ti moc nezbývá -> meleš z posledního
Ale myslim, že je to celkem zbytečné a navíc nějak teď nemám inspiraci na vhodné hlášky,
cítíš se svěží -> nejsi úplně fit -> síly už ti moc nezbývá -> meleš z posledního
Ale myslim, že je to celkem zbytečné a navíc nějak teď nemám inspiraci na vhodné hlášky,
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Hej to je moje taktika kdyz du ranga sam, pak kdyz jich je vic tak mam druhou ze obcas zaspamim "all kill" a vsichni sou spokojenyVerdilith píše:to je prave vyhodny to zablokovani slotu pri fizu,kdyz se mi treba nechce za ranga sumit a ostatni to pozadujou,profizujes nenapadne na zacatku dunku vsechny sloty a je to :p