PS: Případné urážky a hloupé řeči si prosím nechte pro sebe. (Ano Wilsone a Wizzy, to platí i pro vás dva!)
Edail nebo Acarus? Já zapomněl, na Dp vše funguje jak má, a pokud se to někomu nezdá, tak si za to může sám, ne? :p.Inkvizitor Dan píše:Nekdo z GMs (uz nevim kdo) tu napsal ze uhlidat si kolik mam slotu volnejch a kolik bloklejch patri ke skillu hrace a neni zadouci zadny zbytecny item (scripty) ktery by toto zjistoval.
Triglav ...Papez píše:Edail nebo Acarus? Já zapomněl, na Dp vše funguje jak má, a pokud se to někomu nezdá, tak si za to může sám, ne? :p.Inkvizitor Dan píše:Nekdo z GMs (uz nevim kdo) tu napsal ze uhlidat si kolik mam slotu volnejch a kolik bloklejch patri ke skillu hrace a neni zadouci zadny zbytecny item (scripty) ktery by toto zjistoval.
Od začátku se řeklo, že to bylo nechtěné, nikdo neříkal že to bylo záměreme hned od spuštění změny a nikdo ti nepopíprá, že to tak původně fungovat nemělo ale je tu už X postů které odpovídají proč to tak zůstane a proč je to nakonec stav chtěný. Ale to je jako kdyby hrách na stěnu házel...Papez píše:Edail nebo Acarus? Já zapomněl, na Dp vše funguje jak má, a pokud se to někomu nezdá, tak si za to může sám, ne? :p.
No to ja to za klera zazivam teda dost cast, zvlast kdyz z neho chci vymacknout vic nez se da. Ale treba u clera je to tak nako OK, minimalne tretina fizzu je moji vinou at uz zabehnuti spusteni jinyho makra nebo proste sem moc rychlej.Edail píše: Za klera sem to snad ještě nezažil
Hej to je moje taktika kdyz du ranga sam, pak kdyz jich je vic tak mam druhou ze obcas zaspamim "all kill" a vsichni sou spokojenyVerdilith píše:to je prave vyhodny to zablokovani slotu pri fizu,kdyz se mi treba nechce za ranga sumit a ostatni to pozadujou,profizujes nenapadne na zacatku dunku vsechny sloty a je to :p