Left4Dead2 mp
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Left4Dead2 mp
skusal som niekolko multiplayer crackov ale ziadny sa mi nepodarilo rozbehat, nehovoriac o tom ze mi to vecne pada po chvili hrania. mate niekto nejake skusenosti?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Re: Left4Dead2 mp
Cau mal som rovnaky problem... Musis nastavit datum v PC na 29.11.2009 potom padanie zazracne prestane
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Zkušenosti nemám, ale mám radu, jak to rozběhat na 100%. Nebuď lakomec a kup si originálku. Na vyzkoušení ti stačí těch pár minut cracknutý hry a jestli tě to baví, nech klidně výrobce taky něco trhnout. Ty bys asi taky zadarmo do práce nechodil.Shadowsong píše:skusal som niekolko multiplayer crackov ale ziadny sa mi nepodarilo rozbehat, nehovoriac o tom ze mi to vecne pada po chvili hrania. mate niekto nejake skusenosti?

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
alebo xbox 360
Toto by som si nebol taky isty ze sa to vyriesi s originalkou.Zazil som uz pripady ze hra ani s origo nesla tak ako mala aj ked komp na to bolRetromancer píše:Zkušenosti nemám, ale mám radu, jak to rozběhat na 100%. Nebuď lakomec a kup si originálku. Na vyzkoušení ti stačí těch pár minut cracknutý hry a jestli tě to baví, nech klidně výrobce taky něco trhnout. Ty bys asi taky zadarmo do práce nechodil.Shadowsong píše:skusal som niekolko multiplayer crackov ale ziadny sa mi nepodarilo rozbehat, nehovoriac o tom ze mi to vecne pada po chvili hrania. mate niekto nejake skusenosti?
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Please, for fuck sake, no revolution.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
podla toho co som cital na nete padaju originalky rovnako ako cracknute a aby som si to raz za 2 tyzdne zahral s priatelmi si originalku nebudem kupovat. navyse som uz pirat zo zasady. rum a ripnute filmy, to je moje 

how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit