Left4Dead2 mp

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Left4Dead2 mp

Příspěvek od Shadowsong »

skusal som niekolko multiplayer crackov ale ziadny sa mi nepodarilo rozbehat, nehovoriac o tom ze mi to vecne pada po chvili hrania. mate niekto nejake skusenosti?
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Re: Left4Dead2 mp

Příspěvek od Nycte »

Cau mal som rovnaky problem... Musis nastavit datum v PC na 29.11.2009 potom padanie zazracne prestane
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Shadowsong píše:skusal som niekolko multiplayer crackov ale ziadny sa mi nepodarilo rozbehat, nehovoriac o tom ze mi to vecne pada po chvili hrania. mate niekto nejake skusenosti?
Zkušenosti nemám, ale mám radu, jak to rozběhat na 100%. Nebuď lakomec a kup si originálku. Na vyzkoušení ti stačí těch pár minut cracknutý hry a jestli tě to baví, nech klidně výrobce taky něco trhnout. Ty bys asi taky zadarmo do práce nechodil. :oP
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

alebo xbox 360
Retromancer píše:
Shadowsong píše:skusal som niekolko multiplayer crackov ale ziadny sa mi nepodarilo rozbehat, nehovoriac o tom ze mi to vecne pada po chvili hrania. mate niekto nejake skusenosti?
Zkušenosti nemám, ale mám radu, jak to rozběhat na 100%. Nebuď lakomec a kup si originálku. Na vyzkoušení ti stačí těch pár minut cracknutý hry a jestli tě to baví, nech klidně výrobce taky něco trhnout. Ty bys asi taky zadarmo do práce nechodil. :oP
Toto by som si nebol taky isty ze sa to vyriesi s originalkou.Zazil som uz pripady ze hra ani s origo nesla tak ako mala aj ked komp na to bol
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

podla toho co som cital na nete padaju originalky rovnako ako cracknute a aby som si to raz za 2 tyzdne zahral s priatelmi si originalku nebudem kupovat. navyse som uz pirat zo zasady. rum a ripnute filmy, to je moje :mrgreen:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Odpovědět