Tak vas budu fulit na 100%Rytir Grunwald píše:No spolecneho to nema vubec nic pokud mas namysli muj nick tak venuji se v realu dobe stredoveke delam jednak templare tak taktez vikinga co se tyce webu tak si opravdu nejspise na hodinach dejepisu chybela protoze to templarsky kriz neni a za dalsi pokud si potrebujes do nekoho rejpat tak na toto forum nemusis ani chodit nevim co bych ti na to mel jineho rict. Jinak dekuji za to poprane stesti budeme ho potrebovat
Kriz s nimi nema spolecneho nic asi jako na jinych spousty stranek ze jsme Vikingove neznamena ze budeme mit vsechno vikingske to by jsme uo nemohli ani hrat protoze plechy co nosi valecnici v uo vikingove nikdy nemeli takze asi takPrafotr Morava píše:Prašiví Varjagové :p
Jinak rád bych se zeptal jěště jednou templářký kříž to sice neni ale co má s vikingy společného kříž? Teda krom toho, že Kultem kříže opovrhovali.
oooo jak hrdinsky cinDarkness píše:Tak vas budu fulit na 100%Rytir Grunwald píše:No spolecneho to nema vubec nic pokud mas namysli muj nick tak venuji se v realu dobe stredoveke delam jednak templare tak taktez vikinga co se tyce webu tak si opravdu nejspise na hodinach dejepisu chybela protoze to templarsky kriz neni a za dalsi pokud si potrebujes do nekoho rejpat tak na toto forum nemusis ani chodit nevim co bych ti na to mel jineho rict. Jinak dekuji za to poprane stesti budeme ho potrebovat
Co se tyce gramatickych chyb tak to s tebou souhlasim cestina nebyla nikdy moje silna stranka takze toto neni rejpani ale pravdaAmadeus píše:Mno, na foru nic jinýho než rejpání čekat nemůžešA tak si taky rejpnu - nemám rád gramatický chyby
A souhlasim s ostatníma rejpavejma postama co tu byly předemnou.. (fajn, teď si rejpněte vy do mě
)
PS: Reakce Temnoty na tvůj druhej post mi přijde naprosto přirozená :p
EDIT: malynká ůprava
Ono kritizovat je vzdy lehke ne kazdy umi tvorit weby a kazdy ma sve minusy a plusy a kazdy ma jine priority a clovek za ktereho jsem rad ktery ve svem volnem case nam pomaha s webem a ktereho ma opravdu velmi malo si myslim byt neni jeste dokonceny ze daleko predci alespon ctvrtinu webu na ktere jsem koukal takze ono je lehke mit pusu plnou kecu ale horsi je to udelat zajimalo by me kolik z vas co tu tak kritizujete udelalo lip 1 mozna dva a to jeste takovy ktery se o programovani zajimaji a pokud se vam to tolik nelibi nuti vas nekdo na ty stranky snad chodit? nenuti a radeji se prvne zamyslete co delate vy spatne co jste pokazili nebo co by jste mohli udelat lepsi a potom kritizujte jineStillwater píše:Btw též Vám připadne, že nově vznikající guildy v současné době jsou docela prekérka? Chápu, že většinou se jedná o spontánní akci plující na náhlé vlně nadšení, kdy se potká partička lidí, co si spolu rozumí a baví je chodit dohromady dungy. Takže dají dokupy nějaké zlaťáky na šutr, rychle zplácnou web a mezitím prudí nějakého kapucáka, ať jim to pokud možno hned a na počkání oficiálně posvětí.
Přitom si absolutně neuvědomují, že právě weby a obecně celý mediální obraz jejich kmenových členů (forum, vyveska) je jejich hlavní vizitkou a lákadlem pro nové duše, možná snad ještě víc než jejich statečné počínání ve hře.
Bohužel vzhledem ke kritickému nedostatku nbků, pak za naberou za adepty, opravdu i některé "putovní individua" a to už je pak zcela cesta dlážděná do pekel.
Takže když pak člověk po měsící koukne zase na seznam guild, tak se opravdu nestačí divit co nového se zase po dešti urodilo a co naopak už definitivně uhnilo. No a samozřejmě i tady máme výjimky, ale co tak koukam na web, tak spíš tak jednu, dvě. Co vy na to?
Uff. Promiň, ale tímhle se vážně neprokoušu. Ale vzhledem k počtu výskytů variací na "kritizovat" si obsah nějak domyslím. Jednak bych se nestavěl do pozice kritika, ale spíše kibice (pokud teda víš, co tím myslím). Druhak smyslem předchozího postu nebylo upozornit až tak moc na kvalitu/úrověň, ale spíše na zbrklost, kterou si většina nově vznikajících guild absolutně (alespoň dle mého názoru) srazí první dojem, který je většinou určující. Něco jako, zda by opravdu nestálo za zvážení celou tady tu "going public" operaci maličko pozdržet, trochu dopilovat web ať už po stránce lingvistické (:p) nebo po stránce vizuální. Teď, když už všichni víme, že máš novou guildu, tak jsme na stránky ze zvědavosti mnozí mrkli, moc nás to třebas kvůli rozličným drobnostem nezaujalo, tak to necháme být. Třebas za týden, za 14 dní, ty stránky budou perfektní. Ale myslíš, že se tam opravdu někdo za 14 dní koukne znova?Rytir Grunwald píše: Ono kritizovat je vzdy lehke ne kazdy umi tvorit weby a kazdy ma sve minusy a plusy a kazdy ma jine priority a clovek za ktereho jsem rad ktery ve svem volnem case nam pomaha s webem a ktereho ma opravdu velmi malo si myslim byt neni jeste dokonceny ze daleko predci alespon ctvrtinu webu na ktere jsem koukal takze ono je lehke mit pusu plnou kecu ale horsi je to udelat zajimalo by me kolik z vas co tu tak kritizujete udelalo lip 1 mozna dva a to jeste takovy ktery se o programovani zajimaji a pokud se vam to tolik nelibi nuti vas nekdo na ty stranky snad chodit? nenuti a radeji se prvne zamyslete co delate vy spatne co jste pokazili nebo co by jste mohli udelat lepsi a potom kritizujte jine
nenutim vubec nikoho vidis ze bych v clanku snad zminil podivejte se na nase stranky atd.? pokud vim tak ne a kdyz budu rikat jak je skvele skakat z okna z pateho patra pujdes a skocis? takze prakticky tvuj prispevek nelze jinak formulovat nezli blbostAmadeus píše:Ty nás vlastně prakticky nutíš/navádíš na ty stránky chodit(založením tohoto topiku)
Ano vim co tim myslis kazdopadne zdali se tam koukne nekdo znova za 14 dni ci ne to pro me neni podstatne ten koho to zajimat bude tak se tam podiva naopak koho ne tak se tam nepodiva kazdy jedna jinak kdyz vemu treba muj pripad koukal jsem na stranky ktere se mi nelibili ale mam tam sve pratele tak se tam proste denne podivam kazdy ma jiny pohled na vec to ja beru a pokud kdokoliv umi cist hned v uvodu stranek si precte pokud ma nekdo nejake napady na zlepseni ze mi je muze napsat na icq nebo email kolik lidi to udelalo no asi ani jeden kdyz mi nekdo rozumne napise no vis hele tamhle to bych upravil to bych zmenil to tam moc nsedi rad s nim pokecam a pokusim se to zmenit kdyz to bude rozumny napad ale i na tomto forum jsem nevidel jediny prispevek tohoto typuStillwater píše:Uff. Promiň, ale tímhle se vážně neprokoušu. Ale vzhledem k počtu výskytů variací na "kritizovat" si obsah nějak domyslím. Jednak bych se nestavěl do pozice kritika, ale spíše kibice (pokud teda víš, co tím myslím). Druhak smyslem předchozího postu nebylo upozornit až tak moc na kvalitu/úrověň, ale spíše na zbrklost, kterou si většina nově vznikajících guild absolutně (alespoň dle mého názoru) srazí první dojem, který je většinou určující. Něco jako, zda by opravdu nestálo za zvážení celou tady tu "going public" operaci maličko pozdržet, trochu dopilovat web ať už po stránce lingvistické (:p) nebo po stránce vizuální. Teď, když už všichni víme, že máš novou guildu, tak jsme na stránky ze zvědavosti mnozí mrkli, moc nás to třebas kvůli rozličným drobnostem nezaujalo, tak to necháme být. Třebas za týden, za 14 dní, ty stránky budou perfektní. Ale myslíš, že se tam opravdu někdo zRytir Grunwald píše: Ono kritizovat je vzdy lehke ne kazdy umi tvorit weby a kazdy ma sve minusy a plusy a kazdy ma jine priority a clovek za ktereho jsem rad ktery ve svem volnem case nam pomaha s webem a ktereho ma opravdu velmi malo si myslim byt neni jeste dokonceny ze daleko predci alespon ctvrtinu webu na ktere jsem koukal takze ono je lehke mit pusu plnou kecu ale horsi je to udelat zajimalo by me kolik z vas co tu tak kritizujete udelalo lip 1 mozna dva a to jeste takovy ktery se o programovani zajimaji a pokud se vam to tolik nelibi nuti vas nekdo na ty stranky snad chodit? nenuti a radeji se prvne zamyslete co delate vy spatne co jste pokazili nebo co by jste mohli udelat lepsi a potom kritizujte jine
a 14 dní koukne znova?