Vikingové

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Vikingové

Příspěvek od Rytir Grunwald »

Zdravim nevim jak zacit nejak to sem napisu a uvidime co to udela nebo neudela jsme nova guilda jmenem Vikingove chci tu udelat takovy mensi nabor ci alespon trosku prezentaci co jsme zac :o). Jsme guilda ktera se prozatim sklada ze 3 clenu z Jihlavy a jednoho adepta z Chomutova. Neoplyvame zadnym majetkem naopak jsme na mizine vlastnime maly baracek v Nujelmu kde mame sve zazemi. V prumeru je nam 23,25 let. Za sebe muzu rici ze jsme dobra parta uz se zname taky nekolik let v realu :o). I kdyz nejsme majetni tak to nas opravdu netizi protoze pro nas je nejdulezitejsi hlavne nase pratelstvi ktere mezi sebou mame a pratelstvi to se neda zaplatit ani tou nejcenejsi veci co na tomto svete existuje. Jedna se castecne o nabor ale take aby jste se dozvedeli ze neco jako Vikingove na DP vzniklo :o). Co se tyce prijmani adeptu jelikoz prozatim nemame forum (do konce tydne by melo byt) ale i kdyz forum bude tak pres forum chceme jenom zakladni informace. Domluvise datum a cas sejde se Rada Starsich ve hre ktera se sklada ze trech zakladajicich clenu zadatel bude stat pred nami a budeme mu davat otazky ktere nas budou zajimati a po te dostane zadatel sanci naopak aby se ptal on nas. Rada starsich se posleze domluvi zdali prijmout za adepta ci ne. A ted asi to nejdulezitejsi koho hledame. Hledame predevsim lidi kteri si tu nehraji na bohy nejsou zadni podrazaci a podobne veci dbame predevsim na charakter nez na jeho umu naucit se nauci skoro kazdy nekdo driv nekdo dil takhle hledame nove pratele s kteryma zazijeme mnoho dobre ale i spatneho kteri jsou ochotni padnout jeden pro druheho my take nejsme nejak extra zkuseni hraci jak jsem psal v predeslich radcich pro nas je nejdulezitejsi pratelske pouto ktere mezi nami je tak pokud nekoho zaujal tento kratky prispevek tak se muze klidne ozvat pokud ne tak at nepise. Na jakekoliv dotazy vam dam odpoved i tu v pripade ze to bude rozumny dotaz na odpovedi jste kreteni a nesnasim vikingy ktere mame v navstevni knize na webu tu reagovat nebudu s pozdravem Templarsky rytir aneb Staresina Vikingu ICQ 291-869-110
Naposledy upravil(a) Rytir Grunwald dne 07.10.2008 14:19:10, celkem upraveno 1 x.
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Muzu se jen informovat, co maji spolecneho Vikingove a Templari?
Musela jsem chybet na hodinach dejepisu a cist spatnou literaturu, ale tohle davat dohromady mi prijde hrozne zvracene ;p

Jinak preju hodne stesti s guildou.. :)
Show is over motherlovers!
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

A dávat dohromady Maru z Acoma s Lordem Britishem ti zvrácené nepřipadá? :P
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Ja ji s zadnym Britishem dohromady nedavam!

Me prislo jen zvlastni, ze na strankach guildy Vikingove na me vybafl templarsky kriz, tak jsem si rikala, ze se treba dozvim neco noveho... ;p Ale kazdy dle sveho.
Show is over motherlovers!
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

No spolecneho to nema vubec nic pokud mas namysli muj nick tak venuji se v realu dobe stredoveke delam jednak templare tak taktez vikinga co se tyce webu tak si opravdu nejspise na hodinach dejepisu chybela protoze to templarsky kriz neni a za dalsi pokud si potrebujes do nekoho rejpat tak na toto forum nemusis ani chodit nevim co bych ti na to mel jineho rict. Jinak dekuji za to poprane stesti budeme ho potrebovat
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Rytir Grunwald píše:No spolecneho to nema vubec nic pokud mas namysli muj nick tak venuji se v realu dobe stredoveke delam jednak templare tak taktez vikinga co se tyce webu tak si opravdu nejspise na hodinach dejepisu chybela protoze to templarsky kriz neni a za dalsi pokud si potrebujes do nekoho rejpat tak na toto forum nemusis ani chodit nevim co bych ti na to mel jineho rict. Jinak dekuji za to poprane stesti budeme ho potrebovat
Tak vas budu fulit na 100%
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Prašiví Varjagové :p
Jinak rád bych se zeptal jěště jednou templářký kříž to sice neni ale co má s vikingy společného kříž? Teda krom toho, že Kultem kříže opovrhovali.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Prafotr Morava píše:Prašiví Varjagové :p
Jinak rád bych se zeptal jěště jednou templářký kříž to sice neni ale co má s vikingy společného kříž? Teda krom toho, že Kultem kříže opovrhovali.
Kriz s nimi nema spolecneho nic asi jako na jinych spousty stranek ze jsme Vikingove neznamena ze budeme mit vsechno vikingske to by jsme uo nemohli ani hrat protoze plechy co nosi valecnici v uo vikingove nikdy nemeli takze asi tak :o) ale az se najde chvilka casu tak chci vytvorit thorovo kladivo ktere tam zapadne stejne jinak te chvalim protoze tvuj dotaz zatim mezi vsemi je nejrozumensji :o) :)
Naposledy upravil(a) Rytir Grunwald dne 07.10.2008 13:31:35, celkem upraveno 1 x.
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Mocne jsem zapatral, a nasel, ze to maji obracene

Teda ne, že by ten znak na webu nevypadal spis jako nejaka variace na krestansky kriz, ale tak ...

E: jinak doporucuji volnou chvilku venovat studiu temat jako "Vyznam interpunkce v CJ"
Naposledy upravil(a) Stillwater dne 07.10.2008 13:37:13, celkem upraveno 3 x.
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Darkness píše:
Rytir Grunwald píše:No spolecneho to nema vubec nic pokud mas namysli muj nick tak venuji se v realu dobe stredoveke delam jednak templare tak taktez vikinga co se tyce webu tak si opravdu nejspise na hodinach dejepisu chybela protoze to templarsky kriz neni a za dalsi pokud si potrebujes do nekoho rejpat tak na toto forum nemusis ani chodit nevim co bych ti na to mel jineho rict. Jinak dekuji za to poprane stesti budeme ho potrebovat
Tak vas budu fulit na 100%
oooo jak hrdinsky cin

Wink ale zapomel jsi pripsat + 5 kamaradu na sve kamarady vubec ale vubec nemyslis to od tebe neni moc hezke
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Mno, na foru nic jinýho než rejpání čekat nemůžeš ;) A tak si taky rejpnu - nemám rád gramatický chyby ;) A souhlasim s ostatníma rejpavejma postama co tu byly předemnou.. (fajn, teď si rejpněte vy do mě ;))
PS: Reakce Temnoty na tvůj druhej post mi přijde naprosto přirozená :p
EDIT: malynká ůprava
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Amadeus píše:Mno, na foru nic jinýho než rejpání čekat nemůžeš ;) A tak si taky rejpnu - nemám rád gramatický chyby ;) A souhlasim s ostatníma rejpavejma postama co tu byly předemnou.. (fajn, teď si rejpněte vy do mě ;))
PS: Reakce Temnoty na tvůj druhej post mi přijde naprosto přirozená :p
EDIT: malynká ůprava
Co se tyce gramatickych chyb tak to s tebou souhlasim cestina nebyla nikdy moje silna stranka takze toto neni rejpani ale pravda :wink:
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Btw též Vám připadne, že nově vznikající guildy v současné době jsou docela prekérka? Chápu, že většinou se jedná o spontánní akci plující na náhlé vlně nadšení, kdy se potká partička lidí, co si spolu rozumí a baví je chodit dohromady dungy. Takže dají dokupy nějaké zlaťáky na šutr, rychle zplácnou web a mezitím prudí nějakého kapucáka, ať jim to pokud možno hned a na počkání oficiálně posvětí.

Přitom si absolutně neuvědomují, že právě weby a obecně celý mediální obraz jejich kmenových členů (forum, vyveska) je jejich hlavní vizitkou a lákadlem pro nové duše, možná snad ještě víc než jejich statečné počínání ve hře.

Bohužel vzhledem ke kritickému nedostatku nbků, pak za naberou za adepty, opravdu i některé "putovní individua" a to už je pak zcela cesta dlážděná do pekel.

Takže když pak člověk po měsící koukne zase na seznam guild, tak se opravdu nestačí divit co nového se zase po dešti urodilo a co naopak už definitivně uhnilo. No a samozřejmě i tady máme výjimky, ale co tak koukam na web, tak spíš tak jednu, dvě. Co vy na to?
Smrt nad Zlato!!!
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Stillwater píše:Btw též Vám připadne, že nově vznikající guildy v současné době jsou docela prekérka? Chápu, že většinou se jedná o spontánní akci plující na náhlé vlně nadšení, kdy se potká partička lidí, co si spolu rozumí a baví je chodit dohromady dungy. Takže dají dokupy nějaké zlaťáky na šutr, rychle zplácnou web a mezitím prudí nějakého kapucáka, ať jim to pokud možno hned a na počkání oficiálně posvětí.

Přitom si absolutně neuvědomují, že právě weby a obecně celý mediální obraz jejich kmenových členů (forum, vyveska) je jejich hlavní vizitkou a lákadlem pro nové duše, možná snad ještě víc než jejich statečné počínání ve hře.

Bohužel vzhledem ke kritickému nedostatku nbků, pak za naberou za adepty, opravdu i některé "putovní individua" a to už je pak zcela cesta dlážděná do pekel.

Takže když pak člověk po měsící koukne zase na seznam guild, tak se opravdu nestačí divit co nového se zase po dešti urodilo a co naopak už definitivně uhnilo. No a samozřejmě i tady máme výjimky, ale co tak koukam na web, tak spíš tak jednu, dvě. Co vy na to?
Ono kritizovat je vzdy lehke ne kazdy umi tvorit weby a kazdy ma sve minusy a plusy a kazdy ma jine priority a clovek za ktereho jsem rad ktery ve svem volnem case nam pomaha s webem a ktereho ma opravdu velmi malo si myslim byt neni jeste dokonceny ze daleko predci alespon ctvrtinu webu na ktere jsem koukal takze ono je lehke mit pusu plnou kecu ale horsi je to udelat zajimalo by me kolik z vas co tu tak kritizujete udelalo lip 1 mozna dva a to jeste takovy ktery se o programovani zajimaji a pokud se vam to tolik nelibi nuti vas nekdo na ty stranky snad chodit? nenuti a radeji se prvne zamyslete co delate vy spatne co jste pokazili nebo co by jste mohli udelat lepsi a potom kritizujte jine :wink:
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Ty nás vlastně prakticky nutíš/navádíš na ty stránky chodit :) (založením tohoto topiku)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Víceméně souhlasím se Stillwaterem. Při současném počtu guild je, řekl bych hodně obtížné, až nemožné, pro partu 3 dobrých přátel najít další lidi, kteří by hned zapadli do kolektivu nově vzniklé guildy. Můj názor je, že většina lidí co jsou takoví "usedlí" jsou již v nějakých guildách, další jsou v guildách jen pro mamon a spousta neguildovních jen tak "pendluje" jelikož je třeba nikdo nechce. A proto je asi jednodušší pro takové lidi najít si guildu která by jim vyhovovala a zkusit přidat tam hromadnou přihlášku. Protože pokud jim jde jen o partu lidí, tak je nebude mrzet, že budou mít třeba za jménem adept a že nebudou "Rada Starších"
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Rytir Grunwald píše: Ono kritizovat je vzdy lehke ne kazdy umi tvorit weby a kazdy ma sve minusy a plusy a kazdy ma jine priority a clovek za ktereho jsem rad ktery ve svem volnem case nam pomaha s webem a ktereho ma opravdu velmi malo si myslim byt neni jeste dokonceny ze daleko predci alespon ctvrtinu webu na ktere jsem koukal takze ono je lehke mit pusu plnou kecu ale horsi je to udelat zajimalo by me kolik z vas co tu tak kritizujete udelalo lip 1 mozna dva a to jeste takovy ktery se o programovani zajimaji a pokud se vam to tolik nelibi nuti vas nekdo na ty stranky snad chodit? nenuti a radeji se prvne zamyslete co delate vy spatne co jste pokazili nebo co by jste mohli udelat lepsi a potom kritizujte jine :wink:
Uff. Promiň, ale tímhle se vážně neprokoušu. Ale vzhledem k počtu výskytů variací na "kritizovat" si obsah nějak domyslím. Jednak bych se nestavěl do pozice kritika, ale spíše kibice (pokud teda víš, co tím myslím). Druhak smyslem předchozího postu nebylo upozornit až tak moc na kvalitu/úrověň, ale spíše na zbrklost, kterou si většina nově vznikajících guild absolutně (alespoň dle mého názoru) srazí první dojem, který je většinou určující. Něco jako, zda by opravdu nestálo za zvážení celou tady tu "going public" operaci maličko pozdržet, trochu dopilovat web ať už po stránce lingvistické (:p) nebo po stránce vizuální. Teď, když už všichni víme, že máš novou guildu, tak jsme na stránky ze zvědavosti mnozí mrkli, moc nás to třebas kvůli rozličným drobnostem nezaujalo, tak to necháme být. Třebas za týden, za 14 dní, ty stránky budou perfektní. Ale myslíš, že se tam opravdu někdo za 14 dní koukne znova?
Smrt nad Zlato!!!
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Amadeus píše:Ty nás vlastně prakticky nutíš/navádíš na ty stránky chodit :) (založením tohoto topiku)
nenutim vubec nikoho vidis ze bych v clanku snad zminil podivejte se na nase stranky atd.? pokud vim tak ne a kdyz budu rikat jak je skvele skakat z okna z pateho patra pujdes a skocis? takze prakticky tvuj prispevek nelze jinak formulovat nezli blbost :P
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

jako já jsem nejlepší, takže bych to rozhodně zvládl líp a nedal bych si na web Optimalizováno pro rozlišení 1268x1024 protože to mě vážně rozesmívá :-D
podpis
Rytir Grunwald
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Stillwater píše:
Rytir Grunwald píše: Ono kritizovat je vzdy lehke ne kazdy umi tvorit weby a kazdy ma sve minusy a plusy a kazdy ma jine priority a clovek za ktereho jsem rad ktery ve svem volnem case nam pomaha s webem a ktereho ma opravdu velmi malo si myslim byt neni jeste dokonceny ze daleko predci alespon ctvrtinu webu na ktere jsem koukal takze ono je lehke mit pusu plnou kecu ale horsi je to udelat zajimalo by me kolik z vas co tu tak kritizujete udelalo lip 1 mozna dva a to jeste takovy ktery se o programovani zajimaji a pokud se vam to tolik nelibi nuti vas nekdo na ty stranky snad chodit? nenuti a radeji se prvne zamyslete co delate vy spatne co jste pokazili nebo co by jste mohli udelat lepsi a potom kritizujte jine :wink:
Uff. Promiň, ale tímhle se vážně neprokoušu. Ale vzhledem k počtu výskytů variací na "kritizovat" si obsah nějak domyslím. Jednak bych se nestavěl do pozice kritika, ale spíše kibice (pokud teda víš, co tím myslím). Druhak smyslem předchozího postu nebylo upozornit až tak moc na kvalitu/úrověň, ale spíše na zbrklost, kterou si většina nově vznikajících guild absolutně (alespoň dle mého názoru) srazí první dojem, který je většinou určující. Něco jako, zda by opravdu nestálo za zvážení celou tady tu "going public" operaci maličko pozdržet, trochu dopilovat web ať už po stránce lingvistické (:p) nebo po stránce vizuální. Teď, když už všichni víme, že máš novou guildu, tak jsme na stránky ze zvědavosti mnozí mrkli, moc nás to třebas kvůli rozličným drobnostem nezaujalo, tak to necháme být. Třebas za týden, za 14 dní, ty stránky budou perfektní. Ale myslíš, že se tam opravdu někdo z
a 14 dní koukne znova?
Ano vim co tim myslis kazdopadne zdali se tam koukne nekdo znova za 14 dni ci ne to pro me neni podstatne ten koho to zajimat bude tak se tam podiva naopak koho ne tak se tam nepodiva kazdy jedna jinak kdyz vemu treba muj pripad koukal jsem na stranky ktere se mi nelibili ale mam tam sve pratele tak se tam proste denne podivam kazdy ma jiny pohled na vec to ja beru a pokud kdokoliv umi cist hned v uvodu stranek si precte pokud ma nekdo nejake napady na zlepseni ze mi je muze napsat na icq nebo email kolik lidi to udelalo no asi ani jeden kdyz mi nekdo rozumne napise no vis hele tamhle to bych upravil to bych zmenil to tam moc nsedi rad s nim pokecam a pokusim se to zmenit kdyz to bude rozumny napad ale i na tomto forum jsem nevidel jediny prispevek tohoto typu
Odpovědět