Ozmondia píše:doly kam se muže vlez až po dosažení určité výše skillu miningu
jeej

Když už jsme u toho, tak nějaká revize takových portů na ilshenar by stála za uvážení, běhám celkem aktivně každej den a každej den to zkouším a už sem se tam nedostal hezkej měsíc, o tom že si to modráci zneužívají(tím, že si to probíhají svým nb pk charem), ani snad nemusim psat....Shadowsong píše:j uz aj tak je dost miest kam sa pkcka tak lahko nedostanu, kde si znevyhodnene
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
no potom nechapu jak se od takovyhlech "pk" muze nekdo nechat pojet. Este bych mozna pochopil za krafta umrit, ikdyz i za nej se da ubranit pokud nejsi afk ...Hajek II. píše:Takovyhle PKcka si v klidu domova natrenujou za 4 dny magerku afk a pak chodej pojizdet kopace do dolu, tak at si k tomu jeste udela mining na 100 a muze si me tam zabijet jak chce:p, jestli chce ingy bez prace tak at si pro to taky neco udela, zadnou diskriminaci bych v tom nevidel..fakt zajimavej napad:)
No to je takovej ten zachvat paniky, kdyz clovek vidi cerveny jmeno, vypne mozek, ztuhnou mu mu ruce a v tu chvili jsem i schopnej zapomenout kde mam makro na sipkuWilson píše: no potom nechapu jak se od takovyhlech "pk" muze nekdo nechat pojet. Este bych mozna pochopil za krafta umrit, ikdyz i za nej se da ubranit pokud nejsi afk ...
ono asi by chtelo si precist ceho je zkratka pvp, bo jaksi to nevypada ze bys to vedel... pvp=player vs player(a craft(nebo kdokoliv kdo de kopat do dolu) opravdu nepatri do jiny skupiny), muze se ti to nelibit muzes protestovat, ale to je tak jediny co stim muzes delat, proste je to normal pvp, ty reknes ze je nefer kdyz te pk prepadne v dole, nekdo zas muze rict ze je nefer ze ho pk prepadne v dungu, na harvestu, to fakt pak asi jedine pk zrusit :pZoldak píše:prostě to berte tak, že se to asi nezmění, že PKčka budou pojíždět kopáče, nejde o itemy ani fámu, ale o princip PVP...tomuhle se nedá říkat PVP )....prostě mi to přijde jako hodně srabské, zakomplexované))
Jo, když jsi byl malej capart, tak tě fotr každej večer zmlátil do krve a říkal tomu 'základy pvp' (prase versus prase), ne?Wilson píše:ono asi by chtelo si precist ceho je zkratka pvp, bo jaksi to nevypada ze bys to vedel... pvp=player vs player(a craft(nebo kdokoliv kdo de kopat do dolu) opravdu nepatri do jiny skupiny), muze se ti to nelibit muzes protestovat, ale to je tak jediny co stim muzes delat, proste je to normal pvp, ty reknes ze je nefer kdyz te pk prepadne v dole, nekdo zas muze rict ze je nefer ze ho pk prepadne v dungu, na harvestu, to fakt pak asi jedine pk zrusit :pZoldak píše:prostě to berte tak, že se to asi nezmění, že PKčka budou pojíždět kopáče, nejde o itemy ani fámu, ale o princip PVP...tomuhle se nedá říkat PVP )....prostě mi to přijde jako hodně srabské, zakomplexované))
a k tomu komplexu, vetsinou zakomplexovani byvaji lidi co si na tohle stezuji, nez ty co to delaji![]()
jo pk nemam, aby ste me tu zas neodsuzovali, ze sem zaujatej ...
to mluvis o svem detstvi? Bo by to odpovidalo tomu, co v dnesni dobe plodis za exkrementy ...Papez píše:Jo, když jsem byl malej capart, tak mě fotr každej večer zmlátil do krve a říkal tomu 'základy pvp' (prase versus prase), ne?![]()
Zapomněl jsi ještě dodat, že nejlepší 'pvp' je pojíždet nb, nejlépe crafty, případně deset na jednoho ve stylu 'cikánská férovka' - není to potom spíš než o fér boji o tom, že 'mamon je až na prvním místě'?
Zkus si to přečíst ještě jednou, já jsem snad Wilson co hovořil k Papezovi?Wilson píše:to mluvis o svem detstvi? Bo by to odpovidalo tomu, co v dnesni dobe plodis za exkrementy ...Papez píše:Jo, když jsem byl malej capart, tak mě fotr každej večer zmlátil do krve a říkal tomu 'základy pvp' (prase versus prase), ne?![]()
Zapomněl jsi ještě dodat, že nejlepší 'pvp' je pojíždet nb, nejlépe crafty, případně deset na jednoho ve stylu 'cikánská férovka' - není to potom spíš než o fér boji o tom, že 'mamon je až na prvním místě'?
ja cist umim, ty ale asi ne, ja nikde nepsal o tom o cem mluvis. Jen sem psal ze proste PK/Blue/sedak/cervenak(karma) vs Blue/PK/sedak/cervenak(karma) je PVP, a opravdu je jedno jestli to je v cove, britu, buxu, nebo v dole ...Papez píše:Zkus si to přečíst ještě jednou, já jsem snad Wilson co hovořil k Papezovi?
Takže když zabiju crafta, už umím pvp?
a co jako ikdybych hral? muze ti po tom bejt ... tohle je irelevantni jestli je tezky pojet kopace ci ne, ja ti rikam ze jakejkoliv kopac pokud nebude afk, proste ma sanci se ubranit(nerikam ze ve 100%, ale sance tam je, a docela vysoka) mining neni skill, pri kterym bys mel mit jistotu toho ze nemuzes umrit, o to se staraji dulni monstra, pk, kontrola makra od GM ... a vysvetli mi co je teda kopac kdyz ne hrac, kdyz tu uvadis ze hrac je jen order/chaos a nebo v cove, nak tomu opravdu nerozumim ...Zoldak píše:no pojet kopáča je fakt těžké co?)))) no pvp je player vs. player...tudíž běž proti order/chaos, nebo do cove...ale leda ti co pojíždí krafty jim jde jen o virtualní majetek, který nemá význam pro normál lidi...hra je o zábavě...no tohle by se mělo řešit jinde...btw hodně lidí na dp hraje na virtualní majetek...))) tak se nestyď hh