PK a doly

Vaše nápady a návrhy
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Ozmondia píše:doly kam se muže vlez až po dosažení určité výše skillu miningu

jeej :lol: to je zaujimavy napad (:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Moc vydelecny pro modry hrace, equip se musi tocit, jako penize ;p
Bych si tip ze to se tu moc nezalibi
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Lucky píše:Moc vydelecny pro modry hrace, equip se musi tocit, jako penize ;p
Bych si tip ze to se tu moc nezalibi
Výdělečný tak akorát :p.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

takpovediac je mi to fuk ale zaujimavy napad to je (:
how to play gangrel:
...
???
profit
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

no brachu, ber to tak, že PKčka, které pojíždějí doly PVP skoro neumí a sundají jenom kopáče...hold tak si vynahrazují své komplexy na kopáčích, což je srabské...))
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Takovyhle PKcka si v klidu domova natrenujou za 4 dny magerku afk a pak chodej pojizdet kopace do dolu, tak at si k tomu jeste udela mining na 100 a muze si me tam zabijet jak chce:p, jestli chce ingy bez prace tak at si pro to taky neco udela, zadnou diskriminaci bych v tom nevidel..fakt zajimavej napad:)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

jo no. pk by sa tam sice dostalo len s miningom, ale modrak tiez.
zas na druhu stranu by to bolo prave to co je neziaduce. v bezpeci by si si nakopal mamon. (dobre, pk tam sice maju moznost sa dostat, ale pk s gm miningom by sa dali spocitat na prstoch) uz aj tak je dost miest kam sa pkcka tak lahko nedostanu, kde si znevyhodnene alebo kam proste nechodia. tiez ma aj craft x sposobov ako sa branit a je vela miest kde mozes kopat s 0 rizikom. takze naco vlastne...
how to play gangrel:
...
???
profit
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Shadowsong píše:j uz aj tak je dost miest kam sa pkcka tak lahko nedostanu, kde si znevyhodnene
Když už jsme u toho, tak nějaká revize takových portů na ilshenar by stála za uvážení, běhám celkem aktivně každej den a každej den to zkouším a už sem se tam nedostal hezkej měsíc, o tom že si to modráci zneužívají(tím, že si to probíhají svým nb pk charem), ani snad nemusim psat....
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Hajek II. píše:Takovyhle PKcka si v klidu domova natrenujou za 4 dny magerku afk a pak chodej pojizdet kopace do dolu, tak at si k tomu jeste udela mining na 100 a muze si me tam zabijet jak chce:p, jestli chce ingy bez prace tak at si pro to taky neco udela, zadnou diskriminaci bych v tom nevidel..fakt zajimavej napad:)
no potom nechapu jak se od takovyhlech "pk" muze nekdo nechat pojet. Este bych mozna pochopil za krafta umrit, ikdyz i za nej se da ubranit pokud nejsi afk ...
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Wilson píše: no potom nechapu jak se od takovyhlech "pk" muze nekdo nechat pojet. Este bych mozna pochopil za krafta umrit, ikdyz i za nej se da ubranit pokud nejsi afk ...
No to je takovej ten zachvat paniky, kdyz clovek vidi cerveny jmeno, vypne mozek, ztuhnou mu mu ruce a v tu chvili jsem i schopnej zapomenout kde mam makro na sipku :oops:, nebo ma clovek pustenej pres pul okna prohlizec a zjisti to az kdyz uz ma na sobe jedno kvf:p , ale to je moje blbost no:). Mne to je celkem jedno ja kdyz kopu tak toho u sebe nikdy nemam tolik aby me nastvalo ze mne nekdo pojede a fame neresim:). Jen mne to prislo jako zajimavej napad:)
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

prostě to berte tak, že se to asi nezmění, že PKčka budou pojíždět kopáče, nejde o itemy ani fámu, ale o princip PVP...tomuhle se nedá říkat PVP )....prostě mi to přijde jako hodně srabské, zakomplexované))
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Zoldak píše:prostě to berte tak, že se to asi nezmění, že PKčka budou pojíždět kopáče, nejde o itemy ani fámu, ale o princip PVP...tomuhle se nedá říkat PVP )....prostě mi to přijde jako hodně srabské, zakomplexované))
ono asi by chtelo si precist ceho je zkratka pvp, bo jaksi to nevypada ze bys to vedel... pvp=player vs player(a craft(nebo kdokoliv kdo de kopat do dolu) opravdu nepatri do jiny skupiny), muze se ti to nelibit muzes protestovat, ale to je tak jediny co stim muzes delat, proste je to normal pvp, ty reknes ze je nefer kdyz te pk prepadne v dole, nekdo zas muze rict ze je nefer ze ho pk prepadne v dungu, na harvestu, to fakt pak asi jedine pk zrusit :p

a k tomu komplexu, vetsinou zakomplexovani byvaji lidi co si na tohle stezuji, nez ty co to delaji :roll:
jo pk nemam, aby ste me tu zas neodsuzovali, ze sem zaujatej ...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:
Zoldak píše:prostě to berte tak, že se to asi nezmění, že PKčka budou pojíždět kopáče, nejde o itemy ani fámu, ale o princip PVP...tomuhle se nedá říkat PVP )....prostě mi to přijde jako hodně srabské, zakomplexované))
ono asi by chtelo si precist ceho je zkratka pvp, bo jaksi to nevypada ze bys to vedel... pvp=player vs player(a craft(nebo kdokoliv kdo de kopat do dolu) opravdu nepatri do jiny skupiny), muze se ti to nelibit muzes protestovat, ale to je tak jediny co stim muzes delat, proste je to normal pvp, ty reknes ze je nefer kdyz te pk prepadne v dole, nekdo zas muze rict ze je nefer ze ho pk prepadne v dungu, na harvestu, to fakt pak asi jedine pk zrusit :p

a k tomu komplexu, vetsinou zakomplexovani byvaji lidi co si na tohle stezuji, nez ty co to delaji :roll:
jo pk nemam, aby ste me tu zas neodsuzovali, ze sem zaujatej ...
Jo, když jsi byl malej capart, tak tě fotr každej večer zmlátil do krve a říkal tomu 'základy pvp' (prase versus prase), ne? :D

Zapomněl jsi ještě dodat, že nejlepší 'pvp' je pojíždet nb, nejlépe crafty, případně deset na jednoho ve stylu 'cikánská férovka' - není to potom spíš než o fér boji o tom, že 'mamon je až na prvním místě'? :P
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Jo, když jsem byl malej capart, tak mě fotr každej večer zmlátil do krve a říkal tomu 'základy pvp' (prase versus prase), ne? :D

Zapomněl jsi ještě dodat, že nejlepší 'pvp' je pojíždet nb, nejlépe crafty, případně deset na jednoho ve stylu 'cikánská férovka' - není to potom spíš než o fér boji o tom, že 'mamon je až na prvním místě'? :P
to mluvis o svem detstvi? Bo by to odpovidalo tomu, co v dnesni dobe plodis za exkrementy ...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:
Papez píše:Jo, když jsem byl malej capart, tak mě fotr každej večer zmlátil do krve a říkal tomu 'základy pvp' (prase versus prase), ne? :D

to mluvis o svem detstvi? Bo by to odpovidalo tomu, co v dnesni dobe plodis za exkrementy ...
Zkus si to přečíst ještě jednou, já jsem snad Wilson co hovořil k Papezovi?

Takže když zabiju crafta, už umím pvp? :shock:
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Umíš ho líp než ten craft :wink:
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Zkus si to přečíst ještě jednou, já jsem snad Wilson co hovořil k Papezovi?

Takže když zabiju crafta, už umím pvp? :shock:
ja cist umim, ty ale asi ne, ja nikde nepsal o tom o cem mluvis. Jen sem psal ze proste PK/Blue/sedak/cervenak(karma) vs Blue/PK/sedak/cervenak(karma) je PVP, a opravdu je jedno jestli to je v cove, britu, buxu, nebo v dole ...
Zoldak
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Zoldak »

no pojet kopáča je fakt těžké co?)))) no pvp je player vs. player...tudíž běž proti order/chaos, nebo do cove...ale leda ti co pojíždí krafty jim jde jen o virtualní majetek, který nemá význam pro normál lidi...hra je o zábavě...no tohle by se mělo řešit jinde...btw hodně lidí na dp hraje na virtualní majetek...))) tak se nestyď hh
Tobias
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tobias »

dokolečka dokola, táda dá da dá...
The Pukka Ranger
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Zoldak píše:no pojet kopáča je fakt těžké co?)))) no pvp je player vs. player...tudíž běž proti order/chaos, nebo do cove...ale leda ti co pojíždí krafty jim jde jen o virtualní majetek, který nemá význam pro normál lidi...hra je o zábavě...no tohle by se mělo řešit jinde...btw hodně lidí na dp hraje na virtualní majetek...))) tak se nestyď hh
a co jako ikdybych hral? muze ti po tom bejt ... tohle je irelevantni jestli je tezky pojet kopace ci ne, ja ti rikam ze jakejkoliv kopac pokud nebude afk, proste ma sanci se ubranit(nerikam ze ve 100%, ale sance tam je, a docela vysoka) mining neni skill, pri kterym bys mel mit jistotu toho ze nemuzes umrit, o to se staraji dulni monstra, pk, kontrola makra od GM ... a vysvetli mi co je teda kopac kdyz ne hrac, kdyz tu uvadis ze hrac je jen order/chaos a nebo v cove, nak tomu opravdu nerozumim ...
Odpovědět