Dva Bratri.

Vše o podobných aktivitách ve hře
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Dva Bratri.

Příspěvek od Leah »

Pri se neco chysta :wink:

Cas Akce : NEDELE 11.5. 14:00

Odmena:nejspis bude rewarda a special odmena pro viteznou skupinu ktera se dostane nakonec prvni.

Pribeh:

Byla noc... v dáli bylo slyšet jen vytí vlků.. venku zuřila snehová vichřice a byla taková zima, že se i zvířata v lese spojila, aby přežila krutou vánici do rána...Uprostřed zasněžených plání stál dům, z kterého se ozýval ženský nářek.Byla to princezna Meláj, dcera Lorda Sidoniuse, který ji zavrhnul, protože dala přednost lásce k jejímu milému před láskou vlastního otce.Křik ustal... na svět přišli dva zdraví kluci,dvojčata, kterým sudičky daly jmena Leah a Leah...Bylo záhadou, proč se kluci jmenovali stejně... možna proto, že když se jejich cesty kdykoli rozdělí, tak vždy jim bude jejich "L" vypálené na ruce symbolizovat, kým jsou a odkud pocházejí. Když se milenci radovali ze svého štěstí, tak Darkmoon, milý Meláj, zpozorněl, pomalu se otočil a řekl:"Nezdá se ti, že je venku najednou nějak ticho?" a v tu chvili se rozrazily dveře a v nich stál muž zahalený v zlatém vyšívaném rouchu, na kterém byl vyšit znak království, z kterého Meláj pocházela."Ty?" zeptala se oslabeným hlasem Meláj..."Ano, já, sestřičko! Dnes konečně poznáš utrpení... utrpení, ktere jsem já vždy snášel .. byl jsem vždy jen tvým stínem a ani potom co sem zfalšoval dopis otce, který tě navždy vyhnal z našeho království, se otcova laska nepřenesla na mne, ale ještě víc truchlil za svoji zbožňovanou dceruškou! ZAPLATÍŠ SVÝM ŽIVOTEM! Kal Vas Fl..." "In Jux Sanct!" vyřkl Darkmoon na Meláj. Kouzlo se částečně odrazilo a zranilo i Meláj i Xavera, bratra Meláji. "Za tohle mi zaplatíš, troufalý zbojniku "Kal Vas Flam!". Darkmoon vytáhl prsten, který zdobil krásný stříbrný dráp vlka a nasadil si ho na prst, v tom protivníkovi začal hořet plášť, čehož využil Darkmoon a vyčaroval ohnivou kouli, kterou vrhnul po Xaverovi a ta s ním vyrazila dveře...jeho plášť se uhasil až o čerstvě napadaný sníh.

Darkmoon vyšel ven, přišel až k zraněnému Xaverovi, který prosil o svůj život..."Ne, prosím ne, pane nezabíjejte mě... kde jste sebral tu silu?" Jelikož měl Darkmoon dobré srdce, tak ho chtěl ušetřit..otočil se protivníkovi zády a vykročil směrem do chatrče ke své ženě, když v tom Xaver vstal a bodnul Darkmoona Zubojedem do zad! Darkmoon se skácel k zemi...Xaver posbíral poslední síly a vešel do chatrče,že dokončí, co začal a zabije svou tolik nenáviděnou sestru Meláj... ale když přišel byla už mrtvá a její malí, čerstvě narození synové zmizeli ..Xaver plný zlosti, že se nemohl pomstít, promluvil"Kal Ort Por" otocil se... a na míste, kde stál Darkmoon byl velký černej vlk s červenýma očima, který se pomalu přibližoval k Xaverovi ...Vlk se rozběhnul směrem ke Xaverovi, vyskočil na něj a udělal mu na tváři hlubokou jizvu...ale jeho kouzlo už nepřerušil se Xaver se teleportoval pryč... poté vlk zmizel v temném lese. Zůstala za ním jen stopa krve, která se pozvolna ztratila v lese....

Uplynulo 20 let...

V malém městečku zvaném Yew se v místní hospodě slavil svátek Tří čarodějů...
Mistní kluk jmenem Leah..pohledný mládenec.. si hledal na vesnickém bálu svoji nevěstu spolu se svým kamarádem Liviusem.Popíjeli sladkou medovinu ...tančili...veselili se..."Hele, Liviusi, co tamhle ta brunetka?" "Taková šereda? Ty si snad slepej kamaráde..." "To byl přece vtip... ale co tamhle ta blondýna?" "Nooo, to bych si teda nechal říct..." "Běž za ní, zrovna jde ven! Tam se s ní dej do řeči". Leah neváhal a vyběhl za vnadnou děvou ven z hospody... ohlížel se kolem sebe, ale nikoho neviděl... když se ale líp zahleděl do černého lesa, uviděl tam v křoví dvě červené tečky...zářily jako dva nádherné rubíny, a když se zahleděl ještě lépe, uviděl že to nejsou rubíny, ale oči ...v tom se krovi vynořil černý vlk se stříbrným hřbetem. Leah jen stál a od strachu se ani nehnul...vlk se na něj upřeně zadíval a ..."Zdravím tě, synu". Překvapený Leah neměl slov..."Co? Kdo? Jak? Kdo jste?" "Jsem tvůj otec" "Cože? Ne to přece není možný... ja jsem přece syn podkoního tady z Yewu" "Pred 20 lety ses narodil hluboko v Serpelském lese, tvoje matka byla princezna Meláj, mocná čarodějka a tvůj otec jsem já......." s vlkem se něco začalo dít...jeho srst padala na zem, jeho kosti se začaly lámat, jeho čelist se zmenšovala a začal se podobat člověku. "Aghrvrr!" Pred Leahem stál muž, zahalen v černém hábitu s kuklou přes hlavu, a v ruce držel krásnou hůl vyřezanou ze dřeva zdobenou vlčimi zuby......."Tvůj otec jsem já, Darkmoon!"
"Teď nastal ten den, kdy musíme spojit naši sílu a pomstít tak smrt tvojí matky! Ale ještě musíme najít tvého bratra!" "Mého bratra? Já mám bratra?"
"Ano máš bratra.. před 20 lety, když jste se narodili, se mocný čaroděj zvany Xaver, bratr tvojí zesnulé matky, pokusil vyvraždit celou naši rodinu. Ale naštěstí se mu to nepovedlo a stihl jsem vás včas teleportovat... Tebe našli tu noc ve stájich v Yewu a tvůj bratr je.... pozor, někdo jde... pojď za mnou, musíme zmizet, než mě tu někdo uvidí...
Darkmoon chytil Leaha za rameno a zamrmlal si něco pod nosem: "Kal Ort Por", oba zmizeli..."Tvůj bratr je neznámo kde.. jeho hledáni nebude lehké, bude to jako hledat jehlu v kupce sena, ale snad se nám to podaří a pokud ne, určitě se najdou bojovníci, kteří se k nám přidaji .. najdeme tvého bratra a spojíme naši krev...tím zjistime, kde se nachazi ten, co zabil vaší matku ..zabijeme ho a vezmeme mu jeho poklad... ale nebude to lehké .. teď jdi a připrav se na boj, můj synu, já půjdu a naverbuji nějaké žoldáky..."

to be continued... (Neděle oběd)

Uz sem i kontaktoval clovicka co by mi to prelozil do cestiny ale kaslu nato tu to mate a rozlusteni meho pravopisu berte jako prvni ukol
:D
Naposledy upravil(a) Leah dne 11.05.2008 04:20:47, celkem upraveno 3 x.
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

Ktery Gm ma nastarost questiky?sem si to nak skomplykoval... mozna budu potrebovat malinko helpicek ;)
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Leah píše:skomplykoval...
Teda fujky, spíš 'zkomplikoval'. Ale rád se každopádně přidám :).

Krásný příběh. Jen škoda těch chyb, jediná vada na kráse...
Naposledy upravil(a) Papez dne 07.05.2008 22:52:23, celkem upraveno 1 x.
Johnius De Saint
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johnius De Saint »

No koukám, že už se klube další pěkný questík. Doufám, že budu mít v danou dobu čas a nepřijdu s křížkem po funuse jak minule. Jen tak dál, Xarone... ;)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

napis sofi alebo mozno nonovi
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

nikdy posobe nectu podruhe kdys neco takovedle napisu to si proste sednu a deto samo... ale ted sem si to posobe precetl a fakt se zasebe stidim :D
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Leah píše:Ktery Gm ma nastarost questiky?sem si to nak skomplykoval... mozna budu potrebovat malinko helpicek ;)
Tak helpíček, jo? :P Questy obecně má na starosti Kaj, ale hráčské questy dělají většinou nová GMka, takže bych se obrátila na GM None (netuším jak se ta šílenost skloňuje). Přinejhorším ti helpíčknu já, i když nezastírám, že fakt jen v nejhorším případě ;)
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

Ja sem prave natebe myslel ale slisel sem ze mas naky ty real povinosti tak sem raci nepsal... Edail mi zdrhnul na dovolenku tak sem napsal teda nonemu snad se ozve =o) neco uz vymyslime ...

EDIT by Balt:Rejpalove mate to v cestine... jeste to upravim je tam par preklepu..
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Vzhledem ke chvale co jsem slysel na tvuj predchozi quest bych se rad zucastnil , doufam ze to v tu nedely bude nekdy navecir (treba v 7 bo tak) :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Re: Dva Bratri.

Příspěvek od Leah »

obed spis jako minule...
az se dobre napapam tak to zahajime...
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

Takze jitra kolem obeda na trhu...
lidi ktery planujete byt v skupinach.. nic proti tomu nemam ale informace budete dostavat v kizkach a dostane ji jen velitel skupiny a kdo nebude mit robu stejne barvi ma smulu... pokud mate skladacku, nezajem nechat doma vzit jinou robu...a jeste myslete nato ze cim vic lidi v skupine tim to bude provas tezsi...

scenar sem nak dal dokupi a nakonec to vypada ze se to mozna i povede snad bude zabava...

xaron.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

peknej qst, rewarda taky hezka, klobouk dolu..

jedna vec me ale dost nastvala a to konec. 2 skupinky prijeli na poloostrov s wyrmama a postupne je zabijej a po 5 minutach se pririti nekdo ve zluty robce, probehne uplne na konec a tim si zaslouzi odmenu.. (nehlede na to ze nektery skupinky ani nemeli posledni indicii a stacilo jim jen sledovat nekoho pred sebou..)
hemeneks more gadzo vazelina!
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

jestli si byl u Darkmoona tak rikal ze prvni koho uvidi xaver vyhrava :)
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Alassea píše:jestli si byl u Darkmoona tak rikal ze prvni koho uvidi xaver vyhrava :)
jn ale taky rikal treba prineste mi 3 zviratka a 300 krvavych band tak sem predpokladal ze je potreba to sehnat abys mohl v qstu pokracovat ale ono zjevne stacilo jen naskocit k nekomu na lod nebo jet za nim..
(btw rikal prvni kdo bude v journalu, by me zajimalo jak z journalu poznal barvu roby..)
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Dave Lister píše: neco placa...
Byl sem ve zlute skupine a tomu psovi sme slozili pozadovane veci, bandy a klamaky nacez sme jeli lodema dolu :p pred nama Byli jen ruzovaci z T2B kteri to trochu prejeli :) A prvni u draku u Xarona byl nas vampik :P
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

Prubeh Questu:

Quest odstartoval v jailu...
Xaver mnel byt nalezen pote co dva bratri a jejich otec Darkmoon spoji svoje sily,jenze jeden s bratru se predcasem vydal hledat Xavera sam do zakazane zemne zaco ho bohove vrhli do vezeni...Takze bylo jen na hracich aby nasli xavera pomoci indicii...
SCREEN

Vezen Leah vam rekl aby ste nasli starce jmenem Fable ktery se nachazi na ledovem ostrove...Kdys ste starce nasli chtel povas Rybarsky prut,ryby a po vacsich skupinkach i lod.pote co ste dane veci Fablemu prinesli vam dal jako znak vdeky svoji kudlicku a poslal vas hledat Xavera do ledoveho dungeonu...
jenze tam ste nasli jenom jednoho s bratru ktery byl na kost zmrzlej...
SCREEN
SCREEN

pozadal vas o ohnivej elixir nebo ohnivou essenci protoze mnel ruce tak zmrzle ze si nemohl sahnout do bagliku pro knizku kterou mu zanechal otec s odkazem... kdys ste se tedy vratili do ledove jeskine podruhe a dali Leahovi elixir .. dal vam zanej knizku v ktere byla dalsi indicie a ta vam zdelila ze Xaver bojuje nekde u druheho vychodu s dungeonu s Darkmoonem... kdys ste vysli ste druhej vychod nasli narazili ste na Raneneho Darkmoona ktereho strezil Xaveruv sluha!snazili ste se ho neco zeptat ale byl natolik vycerpanej ze ste museli knemu bliz
SCREEN
...takze sup domu pro lod ...a pak vas cekal souboj s Sluhou...
SCREEN

Pote co ste zabili sluhu chtel povas Darkmoon 400 krvavych bandu a tri shrinkla zviratka aby doplnil energii a zato vam dal knizku v ktery stalo ze Xaver se nachazi i ze svima kumpanama nekde na S W na malem polostrove...jako prvni na ostrov dorazila zluta skupinka ktera vyhrala hlavni cenu!
SCREEN
kdys ste se probojovali pres wyrmy cekal vas samotny Xaver
SCREEN
a po jeho zdolani vsechichni prosli rewardou...
SCREEN

Tak... snad se vam to libilo ...
dekuju moc vsem zucastnenym za pomoc
a hracum za ucast!
Tak zas nekdy!
Vas

Xaron =)
Naposledy upravil(a) Leah dne 11.05.2008 21:35:15, celkem upraveno 2 x.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Han Gamms píše:neco bleje
tohle bylo zas mireny nekam uplne jinam ne proti vam, slo o to ze dalsi lidi se tam dostali bez indicii, proste se jen s nekym svezli..
Leah
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leah »

nemnel sem nak pocit ze bych videl nakonci lidi co by se toho neucastnili...
a jak sem poznal barvu roby? no mrknul sem nato jmeno pak sem si toho clovicka nasel a videl sem s jake skupiny je...
Kilian
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kilian »

Moc pekne...prvni jsem tam byl ja pricemz jsem tam jako prvni lehnul :-D jelikoz jsem necekal takvou pocetni prevahu wyrmu...

Questik byl jinak o moc hezci nez questik predchozi...a rekl bych ze byl i o dost tezsi. :-)

Jen tak dal Xarone...
Han Gamms
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Han Gamms »

Eště by mě zajimalo kam se ztratila vcelku početná oranžová skupinka, tuším Amontka, která s náma stála na konci Ice :)

A taky sem si nevšiml že by tam byl někdo na konci kdo neprolezl Icem.
Odpovědět