Cas Akce : NEDELE 11.5. 14:00
Odmena:nejspis bude rewarda a special odmena pro viteznou skupinu ktera se dostane nakonec prvni.
Pribeh:
Byla noc... v dáli bylo slyšet jen vytí vlků.. venku zuřila snehová vichřice a byla taková zima, že se i zvířata v lese spojila, aby přežila krutou vánici do rána...Uprostřed zasněžených plání stál dům, z kterého se ozýval ženský nářek.Byla to princezna Meláj, dcera Lorda Sidoniuse, který ji zavrhnul, protože dala přednost lásce k jejímu milému před láskou vlastního otce.Křik ustal... na svět přišli dva zdraví kluci,dvojčata, kterým sudičky daly jmena Leah a Leah...Bylo záhadou, proč se kluci jmenovali stejně... možna proto, že když se jejich cesty kdykoli rozdělí, tak vždy jim bude jejich "L" vypálené na ruce symbolizovat, kým jsou a odkud pocházejí. Když se milenci radovali ze svého štěstí, tak Darkmoon, milý Meláj, zpozorněl, pomalu se otočil a řekl:"Nezdá se ti, že je venku najednou nějak ticho?" a v tu chvili se rozrazily dveře a v nich stál muž zahalený v zlatém vyšívaném rouchu, na kterém byl vyšit znak království, z kterého Meláj pocházela."Ty?" zeptala se oslabeným hlasem Meláj..."Ano, já, sestřičko! Dnes konečně poznáš utrpení... utrpení, ktere jsem já vždy snášel .. byl jsem vždy jen tvým stínem a ani potom co sem zfalšoval dopis otce, který tě navždy vyhnal z našeho království, se otcova laska nepřenesla na mne, ale ještě víc truchlil za svoji zbožňovanou dceruškou! ZAPLATÍŠ SVÝM ŽIVOTEM! Kal Vas Fl..." "In Jux Sanct!" vyřkl Darkmoon na Meláj. Kouzlo se částečně odrazilo a zranilo i Meláj i Xavera, bratra Meláji. "Za tohle mi zaplatíš, troufalý zbojniku "Kal Vas Flam!". Darkmoon vytáhl prsten, který zdobil krásný stříbrný dráp vlka a nasadil si ho na prst, v tom protivníkovi začal hořet plášť, čehož využil Darkmoon a vyčaroval ohnivou kouli, kterou vrhnul po Xaverovi a ta s ním vyrazila dveře...jeho plášť se uhasil až o čerstvě napadaný sníh.
Darkmoon vyšel ven, přišel až k zraněnému Xaverovi, který prosil o svůj život..."Ne, prosím ne, pane nezabíjejte mě... kde jste sebral tu silu?" Jelikož měl Darkmoon dobré srdce, tak ho chtěl ušetřit..otočil se protivníkovi zády a vykročil směrem do chatrče ke své ženě, když v tom Xaver vstal a bodnul Darkmoona Zubojedem do zad! Darkmoon se skácel k zemi...Xaver posbíral poslední síly a vešel do chatrče,že dokončí, co začal a zabije svou tolik nenáviděnou sestru Meláj... ale když přišel byla už mrtvá a její malí, čerstvě narození synové zmizeli ..Xaver plný zlosti, že se nemohl pomstít, promluvil"Kal Ort Por" otocil se... a na míste, kde stál Darkmoon byl velký černej vlk s červenýma očima, který se pomalu přibližoval k Xaverovi ...Vlk se rozběhnul směrem ke Xaverovi, vyskočil na něj a udělal mu na tváři hlubokou jizvu...ale jeho kouzlo už nepřerušil se Xaver se teleportoval pryč... poté vlk zmizel v temném lese. Zůstala za ním jen stopa krve, která se pozvolna ztratila v lese....
Uplynulo 20 let...
V malém městečku zvaném Yew se v místní hospodě slavil svátek Tří čarodějů...
Mistní kluk jmenem Leah..pohledný mládenec.. si hledal na vesnickém bálu svoji nevěstu spolu se svým kamarádem Liviusem.Popíjeli sladkou medovinu ...tančili...veselili se..."Hele, Liviusi, co tamhle ta brunetka?" "Taková šereda? Ty si snad slepej kamaráde..." "To byl přece vtip... ale co tamhle ta blondýna?" "Nooo, to bych si teda nechal říct..." "Běž za ní, zrovna jde ven! Tam se s ní dej do řeči". Leah neváhal a vyběhl za vnadnou děvou ven z hospody... ohlížel se kolem sebe, ale nikoho neviděl... když se ale líp zahleděl do černého lesa, uviděl tam v křoví dvě červené tečky...zářily jako dva nádherné rubíny, a když se zahleděl ještě lépe, uviděl že to nejsou rubíny, ale oči ...v tom se krovi vynořil černý vlk se stříbrným hřbetem. Leah jen stál a od strachu se ani nehnul...vlk se na něj upřeně zadíval a ..."Zdravím tě, synu". Překvapený Leah neměl slov..."Co? Kdo? Jak? Kdo jste?" "Jsem tvůj otec" "Cože? Ne to přece není možný... ja jsem přece syn podkoního tady z Yewu" "Pred 20 lety ses narodil hluboko v Serpelském lese, tvoje matka byla princezna Meláj, mocná čarodějka a tvůj otec jsem já......." s vlkem se něco začalo dít...jeho srst padala na zem, jeho kosti se začaly lámat, jeho čelist se zmenšovala a začal se podobat člověku. "Aghrvrr!" Pred Leahem stál muž, zahalen v černém hábitu s kuklou přes hlavu, a v ruce držel krásnou hůl vyřezanou ze dřeva zdobenou vlčimi zuby......."Tvůj otec jsem já, Darkmoon!"
"Teď nastal ten den, kdy musíme spojit naši sílu a pomstít tak smrt tvojí matky! Ale ještě musíme najít tvého bratra!" "Mého bratra? Já mám bratra?"
"Ano máš bratra.. před 20 lety, když jste se narodili, se mocný čaroděj zvany Xaver, bratr tvojí zesnulé matky, pokusil vyvraždit celou naši rodinu. Ale naštěstí se mu to nepovedlo a stihl jsem vás včas teleportovat... Tebe našli tu noc ve stájich v Yewu a tvůj bratr je.... pozor, někdo jde... pojď za mnou, musíme zmizet, než mě tu někdo uvidí...
Darkmoon chytil Leaha za rameno a zamrmlal si něco pod nosem: "Kal Ort Por", oba zmizeli..."Tvůj bratr je neznámo kde.. jeho hledáni nebude lehké, bude to jako hledat jehlu v kupce sena, ale snad se nám to podaří a pokud ne, určitě se najdou bojovníci, kteří se k nám přidaji .. najdeme tvého bratra a spojíme naši krev...tím zjistime, kde se nachazi ten, co zabil vaší matku ..zabijeme ho a vezmeme mu jeho poklad... ale nebude to lehké .. teď jdi a připrav se na boj, můj synu, já půjdu a naverbuji nějaké žoldáky..."
to be continued... (Neděle oběd)
Uz sem i kontaktoval clovicka co by mi to prelozil do cestiny ale kaslu nato tu to mate a rozlusteni meho pravopisu berte jako prvni ukol