Zase si nekdo stezuje na PvP system

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

no kemó ja tu ziadnych vrahov neobhajujem len ti poviem ako to vidim... a preco su pk stale na dp...lebo je to sucast dp... a to, ze vy s tym neviete hrat... a lamete si nad tym hlavu je len vas problem.

Tieto kecy tu budu do nekonecna, lebo kazdy sa na to diva inak a hovorte si co chcete ale dospel som do takeho monstruozneho stadia (oh ano) ze pre mna nazory "pk su zle a rk/hk je prasenie" su splodenia lahkomyselnosti a totalneho egoizmu.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Napospas píše:Akorát spousta těch peka guild je docela neaktivních no (Kovárna, Nim, Mamoni, Sektan (jsem snad ještě nikoho nepotkal nikdy :)..), zase tak horké to nebude :wink:
No ja vim, driv jich bylo par a nebehal tim padem skoro nikdo :) Akorat nekdy mi prijde, ze zatimco na nektere drivejsi pk jde vzpominat jako na dobre hrace a mozna se da rict i legendy, tak dnesni jsou snad same prasatka :) Nebo aspon me nikdo nepresvedcil jeste o opaku. I kdyz jo, sou vyjimky, fakt ale hlavne - jestli nekdo keca o necem, tak at zacne u sebe, nejdriv hledat svoje chyby a pak, az fakt uz nemuze s tim udelat nic jineho, tak to resit tady.
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Měl jsem asi takhle rozvinout dřívi, i když třeba Wilson by si stejně mlel svou, že 'pk v žádném případě prase být nemůže' atd.
ja psal ze pk neni prase kdyz loti, dava rk nebo hk, tak to zas neprekrucuj. A papezi to ze ty povazujes hk,rk, loot za praseni, opravdu ale opravdu neznamena ze to praseni je, tak nevim co to tu furt na nas zkousis. K papezi ty si to povazuj klidne za bugovani kdyz te pk pojede, ale nech si to pro sobe, a nevotravuj nas tu stim, nikoho to tu nezajima, teda kdzy pominu mira a podobny tvoje prikurovace. Gm se ti tu vyjadrili ze to praseni neni, takze stim nic neudelas, tak se stim bud smir, nebo si zaloz vlastni server s mirem a dej si to do pravidel, ze hk,rk,loot je praseni. Howk
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ked niekoho zabijes tak mas narok na jeho vybavu. vraj... ja to sice moc neschvalujem ale neprotestujem.
chces zmenu? zmen sa a mozno sa zmeni aj tvoje okolie.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše:
Papez píše:Měl jsem asi takhle rozvinout dřívi, i když třeba Wilson by si stejně mlel svou, že 'pk v žádném případě prase být nemůže' atd.
ja psal ze pk neni prase kdyz loti, dava rk nebo hk, tak to zas neprekrucuj. A papezi to ze ty povazujes hk,rk, loot za praseni, opravdu ale opravdu neznamena ze to praseni je, tak nevim co to tu furt na nas zkousis. K papezi ty si to povazuj klidne za bugovani kdyz te pk pojede, ale nech si to pro sobe, a nevotravuj nas tu stim, nikoho to tu nezajima, teda kdzy pominu mira a podobny tvoje prikurovace. Gm se ti tu vyjadrili ze to praseni neni, takze stim nic neudelas, tak se stim bud smir, nebo si zaloz vlastni server s mirem a dej si to do pravidel, ze hk,rk,loot je praseni. Howk
No překrucuješ to tady ty, já nikdy netvrdil, že kdy mě pojdelo pk, tak je to bug systému či co. Že občas vymýšlílš offtopic nesmyslné příklady, opravdu není můj problém. V tomhle topicu jsem dával příklady, kdy už považuju výše zmíněné chování za prasení, a příště si quotni to na co reaguješ. Ty sám si pořád meleš to samé.
Castian píše:Tieto kecy tu budu do nekonecna, lebo kazdy sa na to diva inak a hovorte si co chcete ale dospel som do takeho monstruozneho stadia (oh ano) ze pre mna nazory "pk su zle a rk/hk je prasenie" su splodenia lahkomyselnosti a totalneho egoizmu.
Výplodem totálního egoismu a lehkomyslnosti je bohužel opak tohohle tvrzení...jenže pokud GM řekne něco jiného, tak to musíš horlivě odkývat,co? :p
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Ty sám si pořád meleš to samé.
ROfl, papezi, ja nevim kdo tu stale dokola opakuje ze hk,rk,loot je praseni (: , ja se ti tu jen stale dokola snazim vysvetlit ze to tak neni, ze tu meles ho.na...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wilson píše: ROfl, papezi, ja nevim kdo tu stale dokola opakuje ze hk,rk,loot je praseni (: , ja se ti tu jen stale dokola snazim vysvetlit ze to tak neni, ze tu meles ho.na...
Ano, hk,rk,loot není praseni, protože hk,rk,loot není praseni, jelikož hk,rk,loot není praseni, a tedy hk,rk,loot není praseni, a ještě metodou Ctrl+V předchozí post, že hk,rk,loot není praseni!
Krucinál, proč to ten Papež pořád nechápe? Vždyť mu to pořád dokolečka vysvětluju :roll:

* You see zoufalý Wilson píšící další post 'hk,rk,loot není praseni!'*

No nic, asi lock, už mě to nebaví...
Papez - The Vampire.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Papez píše:Ano, hk,rk,loot není praseni, protože hk,rk,loot není praseni, jelikož hk,rk,loot není praseni, a tedy hk,rk,loot není praseni, a ještě metodou Ctrl+V předchozí post, že hk,rk,loot není praseni!
Krucinál, proč to ten Papež pořád nechápe? Vždyť mu to pořád dokolečka vysvětluju :roll:
cos to tu zas prosimte vyblil? :roll:
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

Papez píše:Výplodem totálního egoismu a lehkomyslnosti je bohužel opak tohohle tvrzení...jenže pokud GM řekne něco jiného, tak to musíš horlivě odkývat,co? :p
takze podla teba som ritolez gmkam?
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

papež alias poslední mohykán rady četných a utlačovaných
nechcete to uzavřít na prostě se nedohodnem ?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Bizon
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bizon »

Prafotr Morava píše: nechcete to uzavřít no prostě se nedohodnem ?
Myslím, že toto je jediný kvalitní názor z celého topicu. :twisted:
Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!

Bizon
Acarus

Příspěvek od Acarus »

imho nevim.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Papez verus komunita dp fóra ; kdo vyhraje ? (má asi tolik šancí jako červ proti rozjetému vlaku)
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

zkoušeli to již mnozí jít proti dp foro komunitě i já :D
Kdo by si nepamatoval nick Thunderstorm :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Castian píše:
Papez píše:Výplodem totálního egoismu a lehkomyslnosti je bohužel opak tohohle tvrzení...jenže pokud GM řekne něco jiného, tak to musíš horlivě odkývat,co? :p
takze podla teba som ritolez gmkam?
ne, spíš profesionální deformace?: šéf má vždycky pravdu, a pokud ne, platí za a)...

Ale ona stejně teď ta hra ani o ničem jiném není. :lol:
Papez - The Vampire.
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Prafotr Morava píše:zkoušeli to již mnozí jít proti dp foro komunitě i já :D
Kdo by si nepamatoval nick Thunderstorm :p
jenze Thunderstorm byl jen kratkodobej, Papez s Mirem maji vytrvalost :p
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Puntičkářských sket bude vždycky všude plno...Zásadní rozdíl mezi Papezem a Mirem je,že Mir pár věcem rozumí,ale o Papezovi se to říct nedá =)))
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Oximus píše:Puntičkářských sket bude vždycky všude plno...Zásadní rozdíl mezi Papezem a Mirem je,že Mir pár věcem rozumí,ale o Papezovi se to říct nedá =)))
aha myslis tim jako ze rozumi svymu laboratoriu jo? :p
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Wilson píše:
Oximus píše:Puntičkářských sket bude vždycky všude plno...Zásadní rozdíl mezi Papezem a Mirem je,že Mir pár věcem rozumí,ale o Papezovi se to říct nedá =)))
aha myslis tim jako ze rozumi svymu laboratoriu jo? :p
jj,tím chci říct,že kdyby Papež měl laboratorium jako Mir,tak by mu nerozuměl .p
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Papez píše:Dave Lister: obzvláště, když tvoje příspěvky kolikrát ani nic jiného neobsahují :p.
to je reakce na co? nejak nevim co by mely ty moje posty obsahovat.. snad ty hloupe jedince? tobe uz chlape dela problem i spravne zkonstruovat vetu :p
Bizon píše:Ale strašně se mi líbí, jak někteří obhajují do krve vrahy a sami Ti nakonec řeknou, že vraha nemají.
a co je na tom spatnyho? to kdyz nemam pk tak se jich nesmim zastat?
Prafotr Morava píše:zkoušeli to již mnozí jít proti dp foro komunitě i já :D
ja myslim ze tim si musi projit kazdej spravnej hrac :p
hemeneks more gadzo vazelina!
Odpovědět