Zase si nekdo stezuje na PvP system
- Castian
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
no kemó ja tu ziadnych vrahov neobhajujem len ti poviem ako to vidim... a preco su pk stale na dp...lebo je to sucast dp... a to, ze vy s tym neviete hrat... a lamete si nad tym hlavu je len vas problem.
Tieto kecy tu budu do nekonecna, lebo kazdy sa na to diva inak a hovorte si co chcete ale dospel som do takeho monstruozneho stadia (oh ano) ze pre mna nazory "pk su zle a rk/hk je prasenie" su splodenia lahkomyselnosti a totalneho egoizmu.
Tieto kecy tu budu do nekonecna, lebo kazdy sa na to diva inak a hovorte si co chcete ale dospel som do takeho monstruozneho stadia (oh ano) ze pre mna nazory "pk su zle a rk/hk je prasenie" su splodenia lahkomyselnosti a totalneho egoizmu.
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No ja vim, driv jich bylo par a nebehal tim padem skoro nikdoNapospas píše:Akorát spousta těch peka guild je docela neaktivních no (Kovárna, Nim, Mamoni, Sektan (jsem snad ještě nikoho nepotkal nikdy..), zase tak horké to nebude

U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja psal ze pk neni prase kdyz loti, dava rk nebo hk, tak to zas neprekrucuj. A papezi to ze ty povazujes hk,rk, loot za praseni, opravdu ale opravdu neznamena ze to praseni je, tak nevim co to tu furt na nas zkousis. K papezi ty si to povazuj klidne za bugovani kdyz te pk pojede, ale nech si to pro sobe, a nevotravuj nas tu stim, nikoho to tu nezajima, teda kdzy pominu mira a podobny tvoje prikurovace. Gm se ti tu vyjadrili ze to praseni neni, takze stim nic neudelas, tak se stim bud smir, nebo si zaloz vlastni server s mirem a dej si to do pravidel, ze hk,rk,loot je praseni. HowkPapez píše:Měl jsem asi takhle rozvinout dřívi, i když třeba Wilson by si stejně mlel svou, že 'pk v žádném případě prase být nemůže' atd.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
No překrucuješ to tady ty, já nikdy netvrdil, že kdy mě pojdelo pk, tak je to bug systému či co. Že občas vymýšlílš offtopic nesmyslné příklady, opravdu není můj problém. V tomhle topicu jsem dával příklady, kdy už považuju výše zmíněné chování za prasení, a příště si quotni to na co reaguješ. Ty sám si pořád meleš to samé.Wilson píše:ja psal ze pk neni prase kdyz loti, dava rk nebo hk, tak to zas neprekrucuj. A papezi to ze ty povazujes hk,rk, loot za praseni, opravdu ale opravdu neznamena ze to praseni je, tak nevim co to tu furt na nas zkousis. K papezi ty si to povazuj klidne za bugovani kdyz te pk pojede, ale nech si to pro sobe, a nevotravuj nas tu stim, nikoho to tu nezajima, teda kdzy pominu mira a podobny tvoje prikurovace. Gm se ti tu vyjadrili ze to praseni neni, takze stim nic neudelas, tak se stim bud smir, nebo si zaloz vlastni server s mirem a dej si to do pravidel, ze hk,rk,loot je praseni. HowkPapez píše:Měl jsem asi takhle rozvinout dřívi, i když třeba Wilson by si stejně mlel svou, že 'pk v žádném případě prase být nemůže' atd.
Výplodem totálního egoismu a lehkomyslnosti je bohužel opak tohohle tvrzení...jenže pokud GM řekne něco jiného, tak to musíš horlivě odkývat,co? :pCastian píše:Tieto kecy tu budu do nekonecna, lebo kazdy sa na to diva inak a hovorte si co chcete ale dospel som do takeho monstruozneho stadia (oh ano) ze pre mna nazory "pk su zle a rk/hk je prasenie" su splodenia lahkomyselnosti a totalneho egoizmu.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ano, hk,rk,loot není praseni, protože hk,rk,loot není praseni, jelikož hk,rk,loot není praseni, a tedy hk,rk,loot není praseni, a ještě metodou Ctrl+V předchozí post, že hk,rk,loot není praseni!Wilson píše: ROfl, papezi, ja nevim kdo tu stale dokola opakuje ze hk,rk,loot je praseni (: , ja se ti tu jen stale dokola snazim vysvetlit ze to tak neni, ze tu meles ho.na...
Krucinál, proč to ten Papež pořád nechápe? Vždyť mu to pořád dokolečka vysvětluju

* You see zoufalý Wilson píšící další post 'hk,rk,loot není praseni!'*
No nic, asi lock, už mě to nebaví...
Papez - The Vampire.
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
cos to tu zas prosimte vyblil?Papez píše:Ano, hk,rk,loot není praseni, protože hk,rk,loot není praseni, jelikož hk,rk,loot není praseni, a tedy hk,rk,loot není praseni, a ještě metodou Ctrl+V předchozí post, že hk,rk,loot není praseni!
Krucinál, proč to ten Papež pořád nechápe? Vždyť mu to pořád dokolečka vysvětluju

-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že toto je jediný kvalitní názor z celého topicu.Prafotr Morava píše: nechcete to uzavřít no prostě se nedohodnem ?

Existují tři zásadní situace, kdy muž nevratně ztrácí svoji čest:
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
Když kvůli své zbabělosti nepomůže napadenému, když kvůli svému chtíči podvede svou lásku a když kvůli své pohodlnosti nesplní slib daný dítěti..!
Bizon
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
ne, spíš profesionální deformace?: šéf má vždycky pravdu, a pokud ne, platí za a)...Castian píše:takze podla teba som ritolez gmkam?Papez píše:Výplodem totálního egoismu a lehkomyslnosti je bohužel opak tohohle tvrzení...jenže pokud GM řekne něco jiného, tak to musíš horlivě odkývat,co? :p
Ale ona stejně teď ta hra ani o ničem jiném není.

Papez - The Vampire.
jj,tím chci říct,že kdyby Papež měl laboratorium jako Mir,tak by mu nerozuměl .pWilson píše:aha myslis tim jako ze rozumi svymu laboratoriu jo? :pOximus píše:Puntičkářských sket bude vždycky všude plno...Zásadní rozdíl mezi Papezem a Mirem je,že Mir pár věcem rozumí,ale o Papezovi se to říct nedá =)))
- Dave Lister
- Dark Elegizer
- Kontaktovat uživatele:
to je reakce na co? nejak nevim co by mely ty moje posty obsahovat.. snad ty hloupe jedince? tobe uz chlape dela problem i spravne zkonstruovat vetu :pPapez píše:Dave Lister: obzvláště, když tvoje příspěvky kolikrát ani nic jiného neobsahují :p.
a co je na tom spatnyho? to kdyz nemam pk tak se jich nesmim zastat?Bizon píše:Ale strašně se mi líbí, jak někteří obhajují do krve vrahy a sami Ti nakonec řeknou, že vraha nemají.
ja myslim ze tim si musi projit kazdej spravnej hrac :pPrafotr Morava píše:zkoušeli to již mnozí jít proti dp foro komunitě i já
hemeneks more gadzo vazelina!