Zase si nekdo stezuje na PvP system

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Velky Ero I píše:HK by sa dalo rychlo odstranit a to tak ze keby dotycni zabil hrace tak jeho kun(zabiteho hrace) by sa automaticky stal jeho majetkom a moze ho zobrat ;ppp
Ja myslim, ze by ho ti draci zabili z jen tak ze zvyku, driv nez by jim docvaklo ze je jejich :wink:
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Velky Ero I píše:HK by sa dalo rychlo odstranit a to tak ze keby dotycni zabil hrace tak jeho kun(zabiteho hrace) by sa automaticky stal jeho majetkom a moze ho zobrat ;ppp
Anebo že by život jezdítka byl vázanej na život hráče..Pojďme soutěžit kdo vymyslí větši blbost
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Papež: nějak si se mi vůbec nevyjádřil k mému poslednímu postu s HK - bylo by pro tebe přijatelnější, když by ti peka mohl koně odvést někam pryč a tamnout si ho? Takže ty by jsi byl bez koně tak jako tak a vrah by na tom ještě byl o koně líp nebo teda už se smíříš s tím že HK dostaneš no a nemáte toho koně ani jeden?

Já ti tvůj názor nijak neberu ty tu argumentuješ tím, že prostě máš jiný názor než ostatní, já to beru jen ti říkám svůj názor a další možnost jak by to mohlo vypadat, ale ty si uvědom, že tvůj názor vychází ze špatného předpokladu kterým je > HK je prasení < tento výrok není pravdivý.

Mir: Mire prosímtě pořád dokola poslední 4 roky tady na fóru ti každej duhej na RK řekne asi tolik: RK nikdy opakuji NIKDY nemusíš dostat je to jen na tobě ... prostě holt nedávej ten tabulátor co je na tom tak nepochopitelný a NIKDY nedostaneš RK je to jen a jen tvoje volba .... jinak názor na lidi kteří ten RK dávaj máme podobnej to jo ale já si to párkrát zažil a prostě se tím vrahem, který tě zabil, tudíš je to vrah, vyvrhel a lhář tak jak mu můžeš poté co tě připravil o život a o majetek věřit, že tě oživí a nezabije znova?

Oximus: nevím co je na tom za blbost mě by se teda hodně líbila myšlenka taková že by ten kůň ztratil majitele v momentě smrti jeho pána a zůstal by se prostě toulat a někdo (to peka, původní majitel, kdokoliv kdo by ho potkal) by ho mohl tamnout.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

nez by ten pk, ktery ho zabil, logl tamera tak by se tam davno nasypalo cove ...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Edail píše:mě by se teda hodně líbila myšlenka taková že by ten kůň ztratil majitele v momentě smrti jeho pána a zůstal by se prostě toulat
viva la dungy bez jazditok (:
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

No tak v dung zoně by to neplatilo že (byl to pouze nástin že třeba taková myšlenka by se mi líbila)... pokud vím bavíme se tady o pvp což se spíše odehrává venku v přírodě / na mapách / po cestě do dungu nebo při harvu ... ale jinak chápu že sis potřeboval napsat velmi hodnotný rejp.
Raona píše:nez by ten pk, ktery ho zabil, logl tamera tak by se tam davno nasypalo cove ...
Já psal mimo jiné že by ho ten co vyhrál pvp souboj mohl odvézt takže by si ho třeba někam odvedl do baráku a tam pak někdy tamnul později. Nicméně je to stejný případ jak sem psal tady Shadowsongovi o tomto vůbec ten topic není a je bezpředmětné jakoliv se nad tím dále pozastavovat a rozvádět to, byl to jen náhled pro Papeže jak by to třeba mohlo být jinak a HK by nedostával.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

smarja edo neber to tak osobne. to nebol ziadny 'rejp'. vid smajlik na konci ;)
how to play gangrel:
...
???
profit
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

No, jak rejp songu, přesně tuhle otázku jsem si položil, když jsem dočetl edailův post, jak by to bylo v dungách :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

ako napisal edail cez zony by s tym nemal byt problem... ale ze je to vtipna predstava zeby sa ti to stalo v dungu? (:
how to play gangrel:
...
???
profit
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Edail píše:Já psal mimo jiné že by ho ten co vyhrál pvp souboj mohl odvézt takže by si ho třeba někam odvedl do baráku a tam pak někdy tamnul později.
A to ted udelat nejde? Staci dat sipku a odtahnout si kone kam clovek potrebuje. Ale ono je jednodussi dat HK a toho druhyho podrazdit. Takze podle me skoda casu zabejvat se tim.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Trollhammaren
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Trollhammaren »

Byotch píše:
Edail píše:Já psal mimo jiné že by ho ten co vyhrál pvp souboj mohl odvézt takže by si ho třeba někam odvedl do baráku a tam pak někdy tamnul později.
A to ted udelat nejde? Staci dat sipku a odtahnout si kone kam clovek potrebuje. Ale ono je jednodussi dat HK a toho druhyho podrazdit. Takze podle me skoda casu zabejvat se tim.
teď je odvádění do baráku a pozdější tamnutí trestný
YHBT. YHL. HAND.

www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE(od 0:32)
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Trollhammaren píše:teď je odvádění do baráku a pozdější tamnutí trestný
Hmm to nevim, ale nez scriptovani noveho osetreni(kone,zon naslednych bugu a ja nevim ceho) by bylo asi lepsi zrusit teda to pravidlo kdyz o to lidi tolik stojej. A za sipku na kone-jakehokoli (resp. you see horse attacking you ) dat crima.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Minehava
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Minehava »

Anger píše:a ty myslis ze ja nikdy nezacinal?vsak moje poctive vydrenych 50k na hbcku sem si koupil svuj prvni blood a ve 4 hodiny rano sem sel skusit novy veci na hb a pojel mne v hbcku a behem sekundy sem nemel nic.Jo sralo mne to ale rek sem si ze to tem smuckam jednou nandam zatnul sem zuby a hral dal.Jen abych to doplnil taky sem kopal hodiny v dole a obcas sem nemel ani na zaplaceni strazi ale byla to vyhoda kopat v dole se strazemi to dnesnim nb nezavidim ze nemaji kde kopat bezpecne a klidne bych jim to vratil zpatky ale to neni na mne.
No za PK to vracis to spatne strane :)
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Edail píše:Papež: nějak si se mi vůbec nevyjádřil k mému poslednímu postu s HK - bylo by pro tebe přijatelnější, když by ti peka mohl koně odvést někam pryč a tamnout si ho? Takže ty by jsi byl bez koně tak jako tak a vrah by na tom ještě byl o koně líp nebo teda už se smíříš s tím že HK dostaneš no a nemáte toho koně ani jeden?
Když už ho tak nesmírně trápí, že si nemůže toho koně vzít, tak ať si ho zabije, spíš zabije, viz předchozí posty
Edail píše: Já ti tvůj názor nijak neberu ty tu argumentuješ tím, že prostě máš jiný názor než ostatní, já to beru jen ti říkám svůj názor a další možnost jak by to mohlo vypadat, ale ty si uvědom, že tvůj názor vychází ze špatného předpokladu kterým je > HK je prasení < tento výrok není pravdivý.
Pro mě nerozhoduje. KDO to dělá, ale CO dělá - pokud by koně zabil jen tak modrý, tak je to nefér, a pk musí hk, což má být v pořádku. To je jako kdyby podle té samé logiky zabil červený modrého, tak jako vrah vlastně v rámci své role neudělal nic špatnéhoa neměl by dostat kill. Ale to je pitomost.

Edit: drobné opravy
Naposledy upravil(a) Papez dne 06.04.2008 18:46:34, celkem upraveno 1 x.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Mir
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mir »

to Shadowsong:

Dungy bez jazdítok ale vôbec nieje zlý nápad. Drasticky by to sťažilo obiehanie niektorých príšer - hlavne tých ktoré sa normálne obiehajú :)

z RP hladiska je to ale rozhodne prijatelnejšie než to že do dungu ludia chodia na koňoch.

to Edail:
pravdupovediac ja by som bol naozaj rád ak by smrť v PVP znamenala prevod jazdítka na víťaza - ale bud formou že sa zviera splaší alebo formou shrink >> drop do tela obete.

v PVM by to malo tiež dopady v dungeonoch - to by mal ranger v prípade niečej smrti dosť zaujímavú úlohu ak by sa koníci plašili :)
I believe in miracles.
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Byotch píše:
Trollhammaren píše:teď je odvádění do baráku a pozdější tamnutí trestný
Hmm to nevim, ale nez scriptovani noveho osetreni(kone,zon naslednych bugu a ja nevim ceho) by bylo asi lepsi zrusit teda to pravidlo kdyz o to lidi tolik stojej. A za sipku na kone-jakehokoli (resp. you see horse attacking you ) dat crima.
Kdysi to zakazany bylo, dokonce se mi k tomu i nejake GM, tusim sveho casu Baltik, na foru vyjadrovalo, ze se zviratka (NPC obecne) od spawnu odvadet nesmi. V pravidlech je jen "Zadržování NPC (např. v domech) není povoleno." a "Je zakázáno zadržování zvířat v domech. Pokud nejste přítomni a zvíře je ponecháno osamoceně, dochází k jeho značné traumatizaci a následně k jeho úmrtí. Doporučujeme proto používat magický "Shrink". Vyslovny zakaz jsem nikde nenasel, ale jak rikam, nejake GM se mi k tomu vyjadrovalo, kde je tomu topicu konec, to ale nevim.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

Mir píše:to Shadowsong:

Dungy bez jazdítok ale vôbec nieje zlý nápad. Drasticky by to sťažilo obiehanie niektorých príšer - hlavne tých ktoré sa normálne obiehajú :)
V pride koně nemáš a beztak se tam obíhaj celé pasáže...
To si myslíš že by to omezil fakt, že nemáš jezdítko?
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

ako ani mne by nevadili pesie dungy, ale kto a naco by to dnes robil... zbytocnost. lepsie povedane nieje to potrebne...
how to play gangrel:
...
???
profit
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Takovy watter bez jezditek by nebyl spatny, ono ale asi ty kone po tech kluzkych lavkach balanc drzi dobre. A ice v zasnezene casti tez, stizilo by to probihani a treba by se do ty casti dalo neco dat. Ale to by bylo asi moc velke aniPK opatreni pro mnohe hrace.
Vulcane - The Craftman
[/size]
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Byotch píše:Takovy watter bez jezditek by nebyl spatny, ono ale asi ty kone po tech kluzkych lavkach balanc drzi dobre. A ice v zasnezene casti tez, stizilo by to probihani a treba by se do ty casti dalo neco dat. Ale to by bylo asi moc velke aniPK opatreni pro mnohe hrace.
AntiPK opatření? Ježišmarjá, to by byl skandál! :lol:
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Odpovědět