Edail píše:Papež: nějak si se mi vůbec nevyjádřil k mému poslednímu postu s HK - bylo by pro tebe přijatelnější, když by ti peka mohl koně odvést někam pryč a tamnout si ho? Takže ty by jsi byl bez koně tak jako tak a vrah by na tom ještě byl o koně líp nebo teda už se smíříš s tím že HK dostaneš no a nemáte toho koně ani jeden?
Když už ho tak nesmírně trápí, že si nemůže toho koně vzít, tak ať si ho zabije, spíš zabije, viz předchozí posty
Edail píše:
Já ti tvůj názor nijak neberu ty tu argumentuješ tím, že prostě máš jiný názor než ostatní, já to beru jen ti říkám svůj názor a další možnost jak by to mohlo vypadat, ale ty si uvědom, že tvůj názor vychází ze špatného předpokladu kterým je > HK je prasení < tento výrok není pravdivý.
Pro mě nerozhoduje. KDO to dělá, ale CO dělá - pokud by koně zabil jen tak modrý, tak je to nefér, a pk musí hk, což má být v pořádku. To je jako kdyby podle té samé logiky zabil červený modrého, tak jako vrah vlastně v rámci své role neudělal nic špatnéhoa neměl by dostat kill. Ale to je pitomost.
Edit: drobné opravy
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz