prskove nemuzou nahodit midnightu nebo silent hunt?Napospas píše:Oprav mě jestli se pletu, ale...má prsk jakoukoli možnost dát někomu ik? (kromě extrémních případů)

prsk kouzli, ale kouzlu jde utect .. mozna proto :p a treba za 2 kouzla uz se ti oponent ztrati z obrazovky uplne kdyz ty kazdou dsekundu stojis nez se zakasti např ... neproviditelny docela ne ?GhostDogg píše:Tak napis duvody proc ti to pride jako spatnej vtip? Me pride, ze tim prskavky ztratej svoji obrovskou vyhodu do solovani v pvp. Ale ty si mi to krasne osvetlil... uffWrall Nightmare píše:Tohle je hodne blbej vtip
kdybys sis nehral na papeze tak bys vedel ze solovat se da se vsim vesmes stejne, akorat to chce trochu skilluGhostDogg píše:Me pride, ze tim prskavky ztratej svoji obrovskou vyhodu do solovani v pvp
Chceš říct, že za současného nastavení když si war do mága nepraští krystalkou, je to férové pvp? Wow...Wizzy píše:kdybys sis nehral na papeze tak bys vedel ze solovat se da se vsim vesmes stejne, akorat to chce trochu skilluGhostDogg píše:Me pride, ze tim prskavky ztratej svoji obrovskou vyhodu do solovani v pvp
touhle "papez" upravou by se docililo akorat toho ze by rang byl jeste vic OP a i retard warr by si prastil tou svou crystalkou do prska
Jenze ty meles uplne stejne od veci jako jaGhostDogg píše:Ja bych nastavil kvotum, cist si vsechny posty, ke kterym se dane tema, na ktere chces reagovat, vztahuje. Takze jestli chces znova reagovat trochu smysluplneji primo smerem k memu menu, tak cti znova.Ash píše:..
Zbraň ze šutrů nosí do PvP docela dost plechů, kolik prsků jsi s ní viděl běhat? A když už by ji měl, trefí se tak jako war nebo pal? A není to jenom o těchle, je spousta jiných silných zbraní... asi jsem to neřekl dost jasně, ale myslel jsem tím, že prsk je omezený na těch 40 nebo kolik přesně dmg kvf, eventuelně pcw, zatímco plechové tady můžou jít sakra výšDave Lister píše: Oprav mě jestli se pletu, ale...má war jakoukoli možnost dát někomu ik? (kromě extrémních případů Wink )
A cena tech veci co ma plech a co ma prsk je vyrovnana?Napospas píše:Zbraň ze šutrů nosí do PvP docela dost plechů, kolik prsků jsi s ní viděl běhat? A když už by ji měl, trefí se tak jako war nebo pal? A není to jenom o těchle, je spousta jiných silných zbraní... asi jsem to neřekl dost jasně, ale myslel jsem tím, že prsk je omezený na těch 40 nebo kolik přesně dmg kvf, eventuelně pcw, zatímco plechové tady můžou jít sakra výšDave Lister píše: Oprav mě jestli se pletu, ale...má war jakoukoli možnost dát někomu ik? (kromě extrémních případů Wink )
tech prsku uz sem par potkal, a de prave o to ze prsk nepotrebuje sutrovku za 100k+ aby nekoho sejmul tak proc riskovat jeji ztratu.. kdezto war kdyz chce nekoho sundat tak ta sutrovka je skoro nutnost..Napospas píše:Zbraň ze šutrů nosí do PvP docela dost plechů, kolik prsků jsi s ní viděl běhat? A když už by ji měl, trefí se tak jako war nebo pal? A není to jenom o těchle, je spousta jiných silných zbraní... asi jsem to neřekl dost jasně, ale myslel jsem tím, že prsk je omezený na těch 40 nebo kolik přesně dmg kvf, eventuelně pcw, zatímco plechové tady můžou jít sakra výš
Jo, prskove by ztratili obrovskou vyhodu, stali by se naprosto nepouzitelnymi. Uz vidim, jak si hazim zrcko, kdyz za mnou bezi 4 warove s jednim parovacem, a ono me to na sekundu zastavi. Kdyz se ti zda, ze za prska je PvP lehci, udelej si ho a zkus si par dni behat. A kdyz ti to opravdu pujde a budes skladat jednoho protivnika za druhym, tak hraj prska. O co jde? To, ze neumis hrat za plecha, jeste neznamena, ze je chyba v nastaveni.GhostDogg píše: Tak napis duvody proc ti to pride jako spatnej vtip? Me pride, ze tim prskavky ztratej svoji obrovskou vyhodu do solovani v pvp. Ale ty si mi to krasne osvetlil... uff
Jo, jooo a to je muj problem...stojim, zkousim zatargerit a pak se dousmrtim nakym tim svym kouzlem (vazne nechci PeKacku pomoci, ale pomuzu muAcarus píše:kdo se necha v 1 vs 1 zabit prskem je fakt nuzak.GhostDogg píše:...... uffWrall Nightmare píše:...