Zase si nekdo stezuje na PvP system

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Napospas píše:Oprav mě jestli se pletu, ale...má prsk jakoukoli možnost dát někomu ik? (kromě extrémních případů :wink: )
prskove nemuzou nahodit midnightu nebo silent hunt? :shock:
hemeneks more gadzo vazelina!
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

To je právě jeden z těch extrémních případů ;p
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Napospas píše:To je právě jeden z těch extrémních případů ;p
Oprav mě jestli se pletu, ale...má war jakoukoli možnost dát někomu ik? (kromě extrémních případů Wink )
GhostDogg
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od GhostDogg »

Ash píše:..
Ja bych nastavil kvotum, cist si vsechny posty, ke kterym se dane tema, na ktere chces reagovat, vztahuje. Takze jestli chces znova reagovat trochu smysluplneji primo smerem k memu menu, tak cti znova.
DP: Každá postava má svojí specializaci Mág je na všechno - ostatní na nic
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

GhostDogg píše:Jinak, kdyby se udelalo to, ze pri sesilani kouzel musi stat postava treba vterinu na miste, tak by se hodne veci v pvp zmenilo a nebyla by to zalezitost dvou tri povolani...
Tohle je hodne blbej vtip :roll:
GhostDogg
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od GhostDogg »

Wrall Nightmare píše:Tohle je hodne blbej vtip :roll:
Tak napis duvody proc ti to pride jako spatnej vtip? Me pride, ze tim prskavky ztratej svoji obrovskou vyhodu do solovani v pvp. Ale ty si mi to krasne osvetlil... uff
DP: Každá postava má svojí specializaci Mág je na všechno - ostatní na nic
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

GhostDogg píše:
Tak napis duvody proc ti to pride jako spatnej vtip? Me pride, ze tim prskavky ztratej svoji obrovskou vyhodu do solovani v pvp. Ale ty si mi to krasne osvetlil... uff
prsk kouzli, ale kouzlu jde utect .. mozna proto :p a treba za 2 kouzla uz se ti oponent ztrati z obrazovky uplne kdyz ty kazdou dsekundu stojis nez se zakasti např ... neproviditelny docela ne ?
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Acarus

Příspěvek od Acarus »

GhostDogg píše:
kdo se necha v 1 vs 1 zabit prskem je fakt nuzak.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

GhostDogg píše:Me pride, ze tim prskavky ztratej svoji obrovskou vyhodu do solovani v pvp
kdybys sis nehral na papeze tak bys vedel ze solovat se da se vsim vesmes stejne, akorat to chce trochu skillu

touhle "papez" upravou by se docililo akorat toho ze by rang byl jeste vic OP a i retard warr by si prastil tou svou crystalkou do prska

... Vision vs Speech test ...
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wizzy píše:
GhostDogg píše:Me pride, ze tim prskavky ztratej svoji obrovskou vyhodu do solovani v pvp
kdybys sis nehral na papeze tak bys vedel ze solovat se da se vsim vesmes stejne, akorat to chce trochu skillu

touhle "papez" upravou by se docililo akorat toho ze by rang byl jeste vic OP a i retard warr by si prastil tou svou crystalkou do prska
Chceš říct, že za současného nastavení když si war do mága nepraští krystalkou, je to férové pvp? Wow...
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Lettlos
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lettlos »

Papez píše: Chceš říct, že za současného nastavení když si war do mága nepraští krystalkou, je to férové pvp? Wow...
Prasti bez problemu.
Seize the day or die regretting the time you lost
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

GhostDogg píše:
Ash píše:..
Ja bych nastavil kvotum, cist si vsechny posty, ke kterym se dane tema, na ktere chces reagovat, vztahuje. Takze jestli chces znova reagovat trochu smysluplneji primo smerem k memu menu, tak cti znova.
Jenze ty meles uplne stejne od veci jako ja :wink: jako rict ti po ste, ze stani pri kouzleni je blbost, je blbost... chytremu napovez (to staci jednou), hloupeho kopni... vem si sveho uber wara, oblec si veritko a +3halu, popros nekoho at jde s tebou ti hlidat prdel a jdi behat... za mesic si reknem co je potreba zmenit
a ted jestli rikas ze pvp je zalezitost 2, mozna 3 povolani - ok, mag, necr... supr, a co vamp? a co ranger? a co cler? kdysi tu byl takovy pvp turnaj, ze nabehl tym proti tymu o libovolnem slozeni... nebyla nahoda, ze si to tam nejvic davaly plechovky
rikam ti, nebrec, hrdina neni ten kdo si snazi vydupat okolnosti tak, aby hrali pro nej, ale ten kdo se dokaze prizpusobit... a jestli veris, ze se to da hrat jenom za prska, tak prosim, zaloz si ho, zkus si to, mozna budes lezet jeste vic nez za wara
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Mam pravo na zivot, kdyz nemam "skil"?
Mam smazat acc, kdyz me zabije prsk 1vs1?
Proste sou tady lidi, kteri jsou "sikovnejsi" a kdyz me zabijou a okradou, nepomuze me brecet jak je to spatne nastaveny
Mam moznost zkouset se zlepsit na tu jejich "sikovnost", nebo se jim vyhejbat
Vyhejbat se jim, je tady vice mene neralne, takze bud se zlepsovat, nebo prestat hrat
Napospas
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Napospas »

Dave Lister píše: Oprav mě jestli se pletu, ale...má war jakoukoli možnost dát někomu ik? (kromě extrémních případů Wink )
Zbraň ze šutrů nosí do PvP docela dost plechů, kolik prsků jsi s ní viděl běhat? A když už by ji měl, trefí se tak jako war nebo pal? A není to jenom o těchle, je spousta jiných silných zbraní... asi jsem to neřekl dost jasně, ale myslel jsem tím, že prsk je omezený na těch 40 nebo kolik přesně dmg kvf, eventuelně pcw, zatímco plechové tady můžou jít sakra výš
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

jj bylo příjemné za vampa dostat od jiného vampa tim storm forkem nebo jak ik :p
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Rod Sacketts
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rod Sacketts »

Napospas píše:
Dave Lister píše: Oprav mě jestli se pletu, ale...má war jakoukoli možnost dát někomu ik? (kromě extrémních případů Wink )
Zbraň ze šutrů nosí do PvP docela dost plechů, kolik prsků jsi s ní viděl běhat? A když už by ji měl, trefí se tak jako war nebo pal? A není to jenom o těchle, je spousta jiných silných zbraní... asi jsem to neřekl dost jasně, ale myslel jsem tím, že prsk je omezený na těch 40 nebo kolik přesně dmg kvf, eventuelně pcw, zatímco plechové tady můžou jít sakra výš
A cena tech veci co ma plech a co ma prsk je vyrovnana?
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Napospas píše:Zbraň ze šutrů nosí do PvP docela dost plechů, kolik prsků jsi s ní viděl běhat? A když už by ji měl, trefí se tak jako war nebo pal? A není to jenom o těchle, je spousta jiných silných zbraní... asi jsem to neřekl dost jasně, ale myslel jsem tím, že prsk je omezený na těch 40 nebo kolik přesně dmg kvf, eventuelně pcw, zatímco plechové tady můžou jít sakra výš
tech prsku uz sem par potkal, a de prave o to ze prsk nepotrebuje sutrovku za 100k+ aby nekoho sejmul tak proc riskovat jeji ztratu.. kdezto war kdyz chce nekoho sundat tak ta sutrovka je skoro nutnost..
a to ze se s ni prsk min trefuje uz je o necem trochu jinym..
Castian
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Castian »

To Rod Sackets:

a co by si este nechcel?

zbrane u plechov su drahsie ale uz aj hore spomenul Napospas, ze si neni obmedzeny dmgom kvf za 40 hp ale zasolis kludne aj ik tak jako co sa ti nepaci?

Brnko do uvahy ani neberem...pvp ta nikto nenuti behat v bloode ani v mythe. staci ti valorko/+5 komplet
[b]Save a horse, ride a tractor![/b]
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

GhostDogg píše: Tak napis duvody proc ti to pride jako spatnej vtip? Me pride, ze tim prskavky ztratej svoji obrovskou vyhodu do solovani v pvp. Ale ty si mi to krasne osvetlil... uff
Jo, prskove by ztratili obrovskou vyhodu, stali by se naprosto nepouzitelnymi. Uz vidim, jak si hazim zrcko, kdyz za mnou bezi 4 warove s jednim parovacem, a ono me to na sekundu zastavi. Kdyz se ti zda, ze za prska je PvP lehci, udelej si ho a zkus si par dni behat. A kdyz ti to opravdu pujde a budes skladat jednoho protivnika za druhym, tak hraj prska. O co jde? To, ze neumis hrat za plecha, jeste neznamena, ze je chyba v nastaveni.
Caroline
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caroline »

Acarus píše:
GhostDogg píše:
Wrall Nightmare píše:... :roll:
...... uff
kdo se necha v 1 vs 1 zabit prskem je fakt nuzak.
Jo, jooo a to je muj problem...stojim, zkousim zatargerit a pak se dousmrtim nakym tim svym kouzlem (vazne nechci PeKacku pomoci, ale pomuzu mu :lol: , v krku mi poskakuje srdicko, pac uz nemuze vejs a neda se polknout)... jooo, jooo ... Uz jina nebudu Acarusi...ehm, muzu zmenit to "nuzak" na "nemehlo"? :wink: ... :oops: nak mi to lepe sedi, mnooo :wink: , ju?
Naposledy upravil(a) Caroline dne 29.03.2008 23:02:54, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět