Inkognito

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Dexxter
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dexxter »

Xanthos píše:Aspoň ta mace bude mít nějaké využítí. Prozatím ji snad všichni shledávájí jako nepovedený pokus o Mysterious Dusk.
pokial ju nevies vyuzit, rad skupujem ak bude za dobru cenu, ja jej vyuzitie mam
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Dexxter píše:
Xanthos píše:Aspoň ta mace bude mít nějaké využítí. Prozatím ji snad všichni shledávájí jako nepovedený pokus o Mysterious Dusk.
pokial ju nevies vyuzit, rad skupujem ak bude za dobru cenu, ja jej vyuzitie mam
dam o 10k víc jak dex :P jinak využití to má no ale co bude bránit hráči nepoužívat to k tomu kuli čemuž to bylo Inkognito sebraný mágum,mi příde že pak ta změna je vlastně bez efektu..
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

pravdepodobne to trochu souvisi s inkognitem, nechce se mi zakladat topik v bugach nebo jake to sekce, sli jsme 2 magove dung - deceit, zabijeli sme ..., pak prisli poizon elove za LSN, kamos jen zvedl spellbook aby sme zjistili jestli nahodou nepadl elixir, puff, a smoke a kamos je v jailu, tak jsem to musel zabalit
Triglav
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Triglav »

Raona píše:pravdepodobne to trochu souvisi s inkognitem, nechce se mi zakladat topik v bugach nebo jake to sekce, sli jsme 2 magove dung - deceit, zabijeli sme ..., pak prisli poizon elove za LSN, kamos jen zvedl spellbook aby sme zjistili jestli nahodou nepadl elixir, puff, a smoke a kamos je v jailu, tak jsem to musel zabalit
Kdyžtak prosím vyřiď kámošovi ať napíše page kde bude i jeho serial - při tomhle stylu "automatického zavírání" se většinou člověku za jméno napíše i důvod uvěznění. Pak budeme z celé věci moudřejší.
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Odpovědět