pokial ju nevies vyuzit, rad skupujem ak bude za dobru cenu, ja jej vyuzitie mamXanthos píše:Aspoň ta mace bude mít nějaké využítí. Prozatím ji snad všichni shledávájí jako nepovedený pokus o Mysterious Dusk.
Inkognito
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
dam o 10k víc jak dexDexxter píše:pokial ju nevies vyuzit, rad skupujem ak bude za dobru cenu, ja jej vyuzitie mamXanthos píše:Aspoň ta mace bude mít nějaké využítí. Prozatím ji snad všichni shledávájí jako nepovedený pokus o Mysterious Dusk.

Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
pravdepodobne to trochu souvisi s inkognitem, nechce se mi zakladat topik v bugach nebo jake to sekce, sli jsme 2 magove dung - deceit, zabijeli sme ..., pak prisli poizon elove za LSN, kamos jen zvedl spellbook aby sme zjistili jestli nahodou nepadl elixir, puff, a smoke a kamos je v jailu, tak jsem to musel zabalit
Kdyžtak prosím vyřiď kámošovi ať napíše page kde bude i jeho serial - při tomhle stylu "automatického zavírání" se většinou člověku za jméno napíše i důvod uvěznění. Pak budeme z celé věci moudřejší.Raona píše:pravdepodobne to trochu souvisi s inkognitem, nechce se mi zakladat topik v bugach nebo jake to sekce, sli jsme 2 magove dung - deceit, zabijeli sme ..., pak prisli poizon elove za LSN, kamos jen zvedl spellbook aby sme zjistili jestli nahodou nepadl elixir, puff, a smoke a kamos je v jailu, tak jsem to musel zabalit
The First
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.
Ukončena činnost GM, nekontaktujte mne prosím ohledně žádných záležitostí. PS: Ale pořád na vás občas kouknu.