Dual-client Semi-AFK

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Freak
Book Snake
Book Snake

Dual-client Semi-AFK

Příspěvek od Freak »

Hejhola,

na svem klerikovi bych chtel dodelat nekolik skillu (napr. MF, Vet, Ins), ale jsem opravdu znechucen nezmenenymi pravidly AFK. Budte si pro me za me posledni server na svete ktery citi potrebu smerovat svoji energii do neceho jako je AFK kontrola. Ale...

S povolenim dual klienta (tady jsem se sam sebe zeptal, proc specificky dual, nikoliv multi-klient, no ale...), se mi vkrada na mysl jeden velmi konkretni priklad.
Toto pravidlo se vztahuje i na dobu, kdy vám běží makro a "zároveň sledujete TV" či "jste si odskočili".
Oukej, vsichni se umime vymlouvat a zadonit a cokoliv. Jenze co kdyby jeden muj klient, bezpecne zaparkovany v baraku trenoval skill makrem, a na dualu druha postava aktivne hrala opravdovou hru? Treba dungeon, nebo farmu?
Za AFK je taktéž považováno, pokud hráč sice u počítače je, ale není schopen prokázat GM nebo kancléři, že sleduje hru.

Trestem za použití duál clienta je obvykle o třídu přísnější AFK trest pro oba účty a je jako tento dvojitý AFK trest zaznamenán do rejstříku.
V takovem pripade preci sleduji hru, a ne ze ne. GM pri "AFK kontrole" preci musi byt schopno dohledat zda z IP afkujiciho hrace neni pripojen jiny, aktivni, ucet. Jaky by byl v takovem pripade postup?

A opravdu je to to nezbytne pro tu hrstku hracu co zbyla? Zborili bychom snad ekonomiku nebo spheru?
Loozer
Book Snake
Book Snake

Re: Dual-client Semi-AFK

Příspěvek od Loozer »

Pecene holuby do pusy bys nechtel ?

flame on [---- off
The Third
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

To bych teda chtel kdybych se dva dny koukal na to jak maxuju Inscription a pak tejden Veterinu
Naposledy upravil(a) Freak dne 06.06.2016 19:09:58, celkem upraveno 1 x.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Mám dojem, že jsem se ti k tomu vyjádřil už na icq. Ale abych se vyhnul dalším případným dotazům. AFK se povolovat neplánuje ani žádné úpravy co se týká dual clienta a jeho používání.
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

tak bud ty skilly chces dodelat, a pustis si to nejak samo s hlasicem na fenixu, kterej stahnes kdekoliv vcetne daneho scriptu "bandy dosli". a nebo proste budes hrat bez nich. nejsou to skilly, ktere bys nutne potreboval, a ty co nutne potrebujes, tak lezou pres skill pointy.
Pokud ma neco smysl, tak uz misto afk se daji nastavit startovni skilly rovnou na 100 prece.
The Third
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Na ICQ jsme se bavili dost obecne, tohle mi prijde jako docela konkretni priklad. Nevim jestli jsi to vubec cetl, sezral salomounovo hovno, nebo ti to je u prdele protoze se te to netyka, ale nema to vubec zadnej smysl.

Kdyz uz se ohledne trenovani novych postav chovate jako kreteni, a kdyz u toho nekdo nechce stravit dva mesice, protoze vsichni si muzeme skill koupit, protoze pokazdy co lognem nam do baglu spadne gold deed...

Varianta zakoupeni kompletniho skillcupu je taky velmi proti vasi politice sikany hracu?
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Bandy mi muzou dojit tisickrat, ja se ptam na to, proc bych mel byt klasifikovan jako afk, kdyz na povolenem dual klientu aktivne hraju? Tato varianta je tedy mozna pro hrace s 2 a vice monitory?

Nepotrebuju Inscription? To teda asi jo kdyz IvM svitek se na trhu shani jen velmi tezko.
Veterinu taky ne? Prestanu hrat se Shamanama asi...
Macefighting si preju z rozmaru do low/med dungu, oo jak jsem zhyckany.
Naposledy upravil(a) Freak dne 06.06.2016 19:19:44, celkem upraveno 1 x.
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Libi se mi, ze jsi od toho obecneho, prisel k tomu konkretnimu a ta forma. To je krasne. Konecne nejaka zabava.
The Third
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Hustý , ten je ale voprsklej.To jsem si prvně přečet tu slohovku co psal vedle , říkal si že v něm něco je.Není
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Aahz
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aahz »

+1 loozer
+1 zola
Fajn, že ani nemusím nic psát :) Jen snad, že s tím vyjadřováním to opravdu daleko nedotáhneš. Ani kdybys přišel s nápadem jak snášet zlatý vejce, tak se ti na to každý vykašle, než by se s tebou po tomhle bavil.
"Já po vás nechci abyste věděli, že 5*4 je 20... mi stačí... když budete vědět... že to je 'Asi' 21."
--Nejmenovaný profesor matematiky
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Loozer píše:Libi se mi, ze jsi od toho obecneho, prisel k tomu konkretnimu a ta forma. To je krasne. Konecne nejaka zabava.
Krasny je ze vubec nevis ...

To o cem jsem s Qvidem mluvil na ICQ bylo afk obecne, krome harvest skillu - trestat veci jako sparrying mi prislo proste nemistny. Prej je to v cajku, tak okej. Rekl jsem si ze s tim svym clerem na druhou postavu nasetrim.

Clerica bych ale dodelat chtel, zrovna jsou to povetsinou skilly, rekl bych, za Velmistrovky a tak musim makrovat.
Qvido píše:AFK se povolovat neplánuje ani žádné úpravy co se týká dual clienta a jeho používání.
Ani tohle nezdopovedelo moji otazku: "Jaky by byl v takovem pripade postup?"

Protoze ja nechci zmenu pravidel, podle meho vykladu bych prohresek nespachal.

Toto pravidlo se vztahuje i na dobu, kdy vám běží makro a "zároveň sledujete TV" či "jste si odskočili".

Ne, hraju porad stejnou hru.

Za AFK je taktéž považováno, pokud hráč sice u počítače je, ale není schopen prokázat GM nebo kancléři, že sleduje hru.

Jsem a sleduji, na druhem klientu.

Trestem za použití duál clienta je obvykle o třídu přísnější AFK trest pro oba účty a je jako tento dvojitý AFK trest zaznamenán do rejstříku.

Druhy ucet neni afk.

Pokud by druhy ucet afk byl, je mi to jasny a neptam se na nic. Mam tri afk z drivejska (jestli se promlcujou nevim) a tak jsem nechtel riskovat neprijemnosti kvuli makru na pozadi.

Asi jsem ocekaval mnoho...
"Jaky by byl v takovem pripade postup?"

a) "Kontrola a vyhodnoceni dual klienta -> kontrola na obou klientech"
b) "Zeptame se kolik je 2+2 -> logy"
Diky za
Loozer píše:Pecene holuby do pusy bys nechtel ?
Qvido píše:Mám dojem, že jsem se ti k tomu vyjádřil už na icq.
Pokud jsem nekoho dalsiho urazil svym vyjadrovanim, je mi to jedno.
Programos
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Programos »

Hele tedka sem trenoval vampa, trvalo mi to asi jen mesic.
Mam full HD monitor a fakt nepotrebuju mit dva, aby se mi tam vesly dve okna s ultimou. Krom toho funguje NAFK helper, ktery tu je s nami uz asi .... 10 let ....

Magery - jeden den, 40k regu, 3k tmr, za druhou postavu sem si hezky tamoval u toho sem dodelal i Healing a rezist spells
Wrest - zabijel sem kudlickou a vylezl mi za jedno odpoledne na max jen ze skillpointu
Fencing - na HBcku hezky pohodicka do 75 a pak sem si koupil dve knizky
Vsechny skilly z knizek sem chodil lvl1/2 mapky

Veterinu jde delat sparingem dvou zvirat, niet?

Nevim jak velkej je rozdil mezi shamanem a wampem v treningu, ale me to i s alchemkou zezralo cca mesic a krom alchemky u kterezto jsem promichal tak 150k regu, tak to byla i zabava. Jen musis prekousnout, ze to proste nejde hned....
Obcas prej moc kecam. Kdyztak me zastavte.
Loozer
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Loozer »

Aahz píše:+1 loozer
+1 zola
Fajn, že ani nemusím nic psát :) Jen snad, že s tím vyjadřováním to opravdu daleko nedotáhneš. Ani kdybys přišel s nápadem jak snášet zlatý vejce, tak se ti na to každý vykašle, než by se s tebou po tomhle bavil.
Tak to je moc super ze ses vyjadril a nekydas tu offtopic jako moderator.
The Third
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Freak píše: "Jaky by byl v takovem pripade postup?"
Postup = nikdo nebude zkoumat, co děláš na druhém clientu. Kontroluje se tvoje trénující postava. U té musíš prokázat, že jsi duchapřítomný. Nereaguješ = trest dle pravidel.
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Diky, to to trvalo.

Lock
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Me by jen zajimalo, jak by tohle probihalo pred casem. Jestli by se na to vubec nekdo zeptal. Psal timto stylem. Jak a jestli by odpovedel treba rampouch, havran, naja...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Pheme píše:Me by jen zajimalo, jak by tohle probihalo pred casem. Jestli by se na to vubec nekdo zeptal. Psal timto stylem. Jak a jestli by odpovedel treba rampouch, havran, naja...
nestaci mi co mam, chcem nieco viac a este som popritom hulvat? myslim ze by dostal rampouchometom medzi oci, fancy sekeru a pauzu od pismenkovania na forku :D v kazdom pripade material pre "neco pro pobaveni" :p
ale sak kde sme, v spicke 300+ clientov? nech si hra taky, aky je a ako ho rodicia vychovali...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Freak
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Freak »

Programos píše:Magery - jeden den, 40k regu, 3k tmr, za druhou postavu sem si hezky tamoval u toho sem dodelal i Healing a rezist spells
To je vsechno co jsem chtel! Akorat jsem udelal tu chybu ze jsem se zeptal.
Mimojine tvrdim ze za skill training uz jsi zaplatil regama a tmr (nekdo by ti rekl medituj, ale neber to vazne), nikoliv casem. Jedina varianta nastavena pravidly je budto skill zakoupit nebo nespustit svou postavu z oci dokud bezi makro - mysli na to priste :D
Pheme píše:Jak a jestli by odpovedel treba rampouch, havran, naja...
Tak to ja si pamatuju vic eru s Baltem, Acarem, Grimem... kdy muj post na foru by byl vrcholem etikety a ten tvuj jen sprosty offtopic.
Shadowsong píše:nestaci mi co mam, chcem nieco viac a este som popritom hulvat?
Trikrat jsem si to po sobe precetl, jestli jsem nekde chtel neco tak vyjimecneho ze bych tim pohorsil tolik dobre vychovanych lidi. Chtel jsem si dodelat postavu aniz bych musel makro sledovat jako oscarovej film a proste si u toho zahral jinou postavu...

To co me vysralo do nejvyssich otacek byla dementni odpoved Loozera a zbytecna odpoved Qvida, kterej se podle me ani neobtezoval topic cist, proste videl "AFK" a rekl si ne ne ne! Tohle skoro dvacet let stary pravidlo nas doprovodi do hrobu.

Vase pohorseni nad mym nasranym vyjadrovanim a to jak jste z toho usoudili vse o moji vychove, to me opravdu bavi.
Ocroc
Dark Paradise GM

Příspěvek od Ocroc »

Hejhola,

Mrknul bych na to, jaké AFK tréninky jsou v prohřešcích za posledních pár měsíců trestány, podle toho si můžeš udělat obrázek. Samozřejmě ale AFK je jako takové zakázáno a nic se na tom měnit nebude.

Jo a taky dva týdny BAN za urážení GM Teamu, abys měl čas sledovat trénink v poklidu.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

PROČ BAN HNED:(??? Tak, ale tak krásně to tady ožilo, a to se vrátil jen jeden (nebo spíš už zase ne). Jaká by to mohlo být stará dobrá žumpa, kdyby se jich vrátilo víc:(
Odpovědět