Zlaty Medailon

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Zlaty Medailon

Příspěvek od Kesemot »

Co som pocul, tak sa menili respy. Zatial som teda ani jeden nenasiel a to som vcera hladal tak 2 hodky vkuse obehavanim mapy :D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Acarus

Příspěvek od Acarus »

ee nebugl, je respnuty prave ted.

btw poklad uz nekdko vybral.
Morfik
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morfik »

Acarus píše:ee nebugl, je respnuty prave ted.

btw poklad uz nekdko vybral.

a respy sou zmenene nebo zustaly stejne ?
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

Asi budu trochu pomenene nasiel som ho na majaku ale na inom respe...
Ako som slubil tak som to presiel aj ked o den neskor ako som planoval ale nuda ho hladat.. :) Ocakaval som nieco trosku narocnejsie ale potesila ma aspon tato zmena, ze sa nieco s questami deje a nie su 100 rokov rovnake. Kludne do buducna sa moze pridat este nieco narocnejsie alebo aj ine questy prekopat a pridat narocnosti alebo urobit nove :) Celkom vtipny ten statik u nighty :))) takze dakujem za obmenu questu.
K casu nestopoval som si to nejak extra ale stihol som to asi za pol hodinku a to som isiel opatrne ako sa len dalo do noveho neznameho ) takze myslim, ze by sa dal prejst aj v starom casovom limite.
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Nechtěli by jste na tomhle sólo questu oddělat interrupt z dismountu? Neustále se tu všechno stěžuje, ale je třeba si uvědomit, že tu nehrají jen hráči nejvyšších kvalit.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Tiano píše:Nechtěli by jste na tomhle sólo questu oddělat interrupt z dismountu? Neustále se tu všechno stěžuje, ale je třeba si uvědomit, že tu nehrají jen hráči nejvyšších kvalit.
A co zlehcit i tezke dungy ? Aby to mohl dojit kazdej ?
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

Acarus píše:
Tiano píše:Nechtěli by jste na tomhle sólo questu oddělat interrupt z dismountu? Neustále se tu všechno stěžuje, ale je třeba si uvědomit, že tu nehrají jen hráči nejvyšších kvalit.
Ne to ne. Já neříkám aby to bylo úplně lehký, ale všechno je tak přehnaně težké a dělané pro hráče co tu hrají xy let, ale hraje tu i jiná sorta lidí.
Když se Donalda Trumpa zeptali, co by udělal, kdyby zkrachoval, odpověděl "začal bych dělat MLM". Jeho partneři se pobaveně smáli a on reagoval "váš smích je přesně důvod, proč vy jste tam kde jste a já jsem multimilionář"!
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Tiano píše:
Acarus píše:
Ne to ne. Já neříkám aby to bylo úplně lehký, ale všechno je tak přehnaně težké a dělané pro hráče co tu hrají xy let, ale hraje tu i jiná sorta lidí.
A je to tak zivotne dulezity item ho mit ?
Tiano
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiano »

To není. Ale přece jenom je to sólo quest pro warriora, který si chce splnit každý warrior.
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

nebude nejaka statistika uspesnosti? hlavne po zavedeni dismoutu je to o nieco narocnejsie treba uznat :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Joewar píše:nebude nejaka statistika uspesnosti? hlavne po zavedeni dismoutu je to o nieco narocnejsie treba uznat :)
tedka to nekdo prosel, ale bylo tam chybek ze to odkopavalo a malem mazalo postavy, ale tedka uz je vse ok. jeste tam dam neco na konec jako rewardu.
Odpovědět