Zlaty Medailon

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Zlaty Medailon

Příspěvek od Kesemot »

Nedal by sa spravit nejaky timer, ktory by dovolil 1 hracovi ist na kvest iba raz za 24h?
Ako nic v zlom, ale je trochu chore, ze si to nemenovani ludia kempia, a hned jak sa to respne su tam. Ostatni hraci potom nemaju sancu dostat sa na tento kvest.
Poprosim odpoved od GM, nepotrebujem tu ziadne flamy.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Re: Zlaty Medailon

Příspěvek od Xan »

S tím se nedá podle mě nic dělat, hold si to musíš hlídat. Mě spíš štve, že teď jsem tam byl po delší době a Ismail mě kopnul do neresplého dungu, kdy jsem si nakonec zabil 1 aracha, ale pak jsem zas čekal až mě to nakonec vykoplo na timer... není to poprvé, chtělo by to na to hodit vočko.
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Tak po uspesnom splneni dostanes neviditelny neznicitelny item, ktory ta tam nepusti a zmizne po 24/48/xx hodinach... Zalezi ci je to naozaj take zle, ze tam furt nekto je...

Mozno ked je to tak super, ze su tam ludia nonstop by slo zdvojnasobit cenu alebo tak, nech tam dotycni niesu furt a pustia aj inych :D
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Cenu? Myslis tie tri vina?
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Stejné to bylo na venděttě holt jak chceš jít tak stojíš u gaty a zkoušíš :-)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Raziel píše:Stejné to bylo na venděttě holt jak chceš jít tak stojíš u gaty a zkoušíš :-)
Ano lenze vendetta nema 8 spawnov na npc ktore ta pusta na kvest vies ...
Oktal nelognem ...
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Obehnuti 8 spawnu ti nezabere ani 5 min, pac vetsina je v gz nebo pobliz gz a krom 1 vse markutelny, medalon je fajn vec, ale nic must have, neprijde mi, ze by se musel prodluzovat timer mezi projitima, zkus to hold druhej den
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nemelo by se uz stavat, bugoval timer na ismailovi a spawnoval se driv nez mel. Opraveno par chybejicich veci co tam asi dlouho nebyly, jako chybejici hlidane dvere atd.

vsechny npc by meli byt spawnute kdyz se tam vleze. Kdyby ne dejte vedet.
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Kesemot píše:Nedal by sa spravit nejaky timer, ktory by dovolil 1 hracovi ist na kvest iba raz za 24h?
Ako nic v zlom, ale je trochu chore, ze si to nemenovani ludia kempia, a hned jak sa to respne su tam. Ostatni hraci potom nemaju sancu dostat sa na tento kvest.
Poprosim odpoved od GM, nepotrebujem tu ziadne flamy.
A jak si to teda muzou kempit kdyz to ma 8 respu, a nerikej mi ze ti nejmenovani lide tady sedi 24/7, proste mas pech. A vzhledem k tomu ze te v pvp za wara neni moc videt tak kvuli medailonu tam asi nechodis :)
A jak tayd nekdo psal neni to neco co potrebujes. A v pvm jsem to snad wara jeste nevidel pouzit (nechci nekoho urazit mam na mysli wary s kteryma se setkavam v dungu)

Mozna by stalo za zvazeni poupravit odmeny :)
Skuhry
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skuhry »

Tak ja se tam snazil dostat asi 3 dny a pak jsem se na to vyprdnul a bylo mi receno ze to nekdo tezce obiha. A nemyslim si ze to je o golden medailonu, ale o tom prubehu, gate tam tusim da i mc a z toho draka na konci me toho pada az nejak moc:)

cca z 6 pokusu me to dalo 5x item - formu, sutr
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Myslim si ze ked to niekto tazko obieha by sa mal tam zakazat vstup witch huntrom pretoze ten Q je o tych arachoch co su v predposlednej miestnosti scorpionovi a freezerovi a bez uplnej imunity to bolo ovela tazsie ako je to teraz pre WH...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Aneb se opet ukazuje zavist, nekdo breci, ze se na nej nedostava a ze drak ma moc slusny drop. Tzn klasicky pristup - kdyz to nemuzu mit ja, tak nikdo. Ke kempeni - sice uz si nepamatuji nick, ale kdyz jsem to pred nejakou dobou chtel parkrat dat, tak jsem se vzdy potkaval s guardianem warem, ktery mi to i jednou vyfouk, kdyz jsem u ismaila stal asi 20 sec a odepisoval jsem icq:-D WH je urco vyhodou, ale kdyz vis co a jak, tak to muzes harvit, s cim chces, btw maly ar witche je u draka hodne znat a boli to;-)
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Treba dat Arachom +25 robu :) Tak dajte na vstup +9 halu a hned sa tam bude menej chodit, to neni tazke :)
Arianna
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arianna »

Vsak jo ale snizte drop uberte famu z rewardy a ti lidi se tam tak nepohrnou protoze spotreba medailonu neni nijak valna, a je to quest hlavne na medailon ne o tom abych tam tahal wirka :)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Mne vobec nejde o loot z toho draka, ten kvest ma vyznam po vylehu ked si chces nahrat famu, skocis a mas +5K.
Kludne zruste loot drakovi uplne, aspon to nejaky Swagga nebude campit.
A Acar dik, ak sa tam dostanem po 3 dnoch obiehania, tak dam feedback na zmeny.
A presne ako Ego hovori, ludia co to chodia teraz s WH by si tam ani neprdli pred speckami, co je samo o sebe dost smutne.
Cakam kopu hateu :)
Joewar
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Joewar »

ja tam chodim tiez za WH tak som asi uplny looser:) kazdopadne ked sa posilnili warovia formou speciek mohol by byt q narocnejsi a nie takato atrapa...
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Dobre tak tebe verim ze by si s tym nemal problem predtym, ale fakt niektori jedinci vyuzivaju to, ze ten wh tam proste nema ako umret a harvia to.
Depka
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Depka »

Pockej,takze ty brecis ze to lidi harvi a ze to nemuzes harvit taky pokud tomu dobre rozumim?
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Nie nerozumis tomu dobre Swagga, ja ''brecim'', ze ty to vkuse harvis, a nikto iny si to nemoze zajst ...
Ja to nemam cas harvit jak ty 24/7 ale obcas by som si ten kvest rad zasiel.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Rekl bych ze od vcera stoji na na jednom miste.
Odpovědět