Tracking a Taming

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Sartoris
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Tracking a Taming

Příspěvek od Sartoris »

Ahoj,
neviem či je to zámer alebo chyba samotnej hry. Delfín však nejde trackovať v žiadnon menu, ktoré skill Tracking ponúka.

Panther má podľa webu hraničné hodnotu skillu Taming 65-80. Avšak už pri hodnote 60% skillu mi začalo hádzať hlášku o tom, že sa nič nové nenaučím. Našli sa jedinci, pri ktorých sa hláška neobjavovala, ale čím viac som sa blížil ku 65, tým viac sa hláška zobrazovala. Až od 65% skillu sa zobrazuje neustále. Rovnako sa chová aj puma pri trénovaní Tamingu. Chyba je teda na webe alebo v samotnej hre?

Díky
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Re: Tracking a Taming

Příspěvek od Tymyan »

Sartoris píše:neviem či je to zámer alebo chyba samotnej hry. Delfín však nejde trackovať v žiadnon menu, ktoré skill Tracking ponúka.
Měl jsi s sebou dalekohled? Nevím, jak to přesně funguje, ale mohlo by to být právě tím, že delfíni jsou na vodě, kterou trackuješ právě jenom s ním.
Sartoris píše:Chyba je teda na webe alebo v samotnej hre?
Na webu, v tamingu je hodně takových chyb.
Sartoris
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sartoris »

Tymyan píše:
Sartoris píše:neviem či je to zámer alebo chyba samotnej hry. Delfín však nejde trackovať v žiadnon menu, ktoré skill Tracking ponúka.
Měl jsi s sebou dalekohled? Nevím, jak to přesně funguje, ale mohlo by to být právě tím, že delfíni jsou na vodě, kterou trackuješ právě jenom s ním.
To teda nemal. Vyskúšam to, dík za radu!
Tymyan píše:
Sartoris píše:Chyba je teda na webe alebo v samotnej hre?
Na webu, v tamingu je hodně takových chyb.
Aj keď revízia tamingu (ak sa to dá tak nazvať) prebehla "nedávno", tak som myslel, že zosúladili hodnoty v hre a na webe.
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

V tamingu je mrte chyb, jak na webu, tak i v hre :-) Ale da se to :-)
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Začal jsem dělat znovu taming takže si píšu poznámky co a jak a do skillu 25 jsem takovejch chyb našel asi 5.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Amigor
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amigor »

Dudek píše:Začal jsem dělat znovu taming takže si píšu poznámky co a jak a do skillu 25 jsem takovejch chyb našel asi 5.
Já skočnil u 25 chyb, pak už mě to nebavilo :P
Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Sartoris
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sartoris »

Tymyan píše:Měl jsi s sebou dalekohled? Nevím, jak to přesně funguje, ale mohlo by to být právě tím, že delfíni jsou na vodě, kterou trackuješ právě jenom s ním.
Tak som to skúšal z ďalekohľadom a nič. Divné, že napríklad Water Elementálov alebo ľudí, ktorý sú na lodi trackovať ide bez akéhokoľvek zariadenia. Ale delfíny to nechce tracknúť.
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Sartoris píše: Panther má podľa webu hraničné hodnotu skillu Taming 65-80. Avšak už pri hodnote 60% skillu mi začalo hádzať hlášku o tom, že sa nič nové nenaučím.
Díky
Parther i Cougar šli tamovat už od 40 nebo 45. Od 65 už asi bude pozdě Parthery tamovat :) Proto doporučuju zkusit tamnout cokoliv co potkáš a na web se nekoukat.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

urobim trosku topic necromancera a spytam sa ci sa vam uz niekedy stalo ze vam pri normalnom tamingu vzrastol skill. pamatam si ze kedysi sa take daco malo spravit tak by som rad vedel ci ma vyznam snazit sa o gain s normalnou taming staffkou.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

snažíš se zbytečně, na trenovani je training a na tamovani je obyč, je to rozdeleny aby se nedalo trenovat v baraku afk, i když bylo zrušeno all release, pořád by se dalo počkat až se to splaší a znovu.
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Chěl bych se zeptat, nešlo by klasicke Taming staff nastavit větší dosah než dvě pole? Spousta zvířat je jak sprinter, běhají i v rozmezí 10 polí a je otravný je pořád nahánět.
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

pouzij alt+click a budes zvire nasledovat, malokdy se stane, ze po 9. vterine je mimo dosah
Odpovědět