Tracking a Taming
Tracking a Taming
Ahoj,
neviem či je to zámer alebo chyba samotnej hry. Delfín však nejde trackovať v žiadnon menu, ktoré skill Tracking ponúka.
Panther má podľa webu hraničné hodnotu skillu Taming 65-80. Avšak už pri hodnote 60% skillu mi začalo hádzať hlášku o tom, že sa nič nové nenaučím. Našli sa jedinci, pri ktorých sa hláška neobjavovala, ale čím viac som sa blížil ku 65, tým viac sa hláška zobrazovala. Až od 65% skillu sa zobrazuje neustále. Rovnako sa chová aj puma pri trénovaní Tamingu. Chyba je teda na webe alebo v samotnej hre?
Díky
neviem či je to zámer alebo chyba samotnej hry. Delfín však nejde trackovať v žiadnon menu, ktoré skill Tracking ponúka.
Panther má podľa webu hraničné hodnotu skillu Taming 65-80. Avšak už pri hodnote 60% skillu mi začalo hádzať hlášku o tom, že sa nič nové nenaučím. Našli sa jedinci, pri ktorých sa hláška neobjavovala, ale čím viac som sa blížil ku 65, tým viac sa hláška zobrazovala. Až od 65% skillu sa zobrazuje neustále. Rovnako sa chová aj puma pri trénovaní Tamingu. Chyba je teda na webe alebo v samotnej hre?
Díky
Re: Tracking a Taming
Měl jsi s sebou dalekohled? Nevím, jak to přesně funguje, ale mohlo by to být právě tím, že delfíni jsou na vodě, kterou trackuješ právě jenom s ním.Sartoris píše:neviem či je to zámer alebo chyba samotnej hry. Delfín však nejde trackovať v žiadnon menu, ktoré skill Tracking ponúka.
Na webu, v tamingu je hodně takových chyb.Sartoris píše:Chyba je teda na webe alebo v samotnej hre?
To teda nemal. Vyskúšam to, dík za radu!Tymyan píše:Měl jsi s sebou dalekohled? Nevím, jak to přesně funguje, ale mohlo by to být právě tím, že delfíni jsou na vodě, kterou trackuješ právě jenom s ním.Sartoris píše:neviem či je to zámer alebo chyba samotnej hry. Delfín však nejde trackovať v žiadnon menu, ktoré skill Tracking ponúka.
Aj keď revízia tamingu (ak sa to dá tak nazvať) prebehla "nedávno", tak som myslel, že zosúladili hodnoty v hre a na webe.Tymyan píše:Na webu, v tamingu je hodně takových chyb.Sartoris píše:Chyba je teda na webe alebo v samotnej hre?
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
V tamingu je mrte chyb, jak na webu, tak i v hre
Ale da se to 

Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
Zortlak - Temny Elfí mág, jenž poznal černou magii, a snaži se zotročit duše, živých i mrtvých.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Začal jsem dělat znovu taming takže si píšu poznámky co a jak a do skillu 25 jsem takovejch chyb našel asi 5.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
- Amigor
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Já skočnil u 25 chyb, pak už mě to nebaviloDudek píše:Začal jsem dělat znovu taming takže si píšu poznámky co a jak a do skillu 25 jsem takovejch chyb našel asi 5.

Amigor - Padlý anděl,vyhnán svatým Michealem z nebe,jenž bloudí po zemi,a zotročuje všechny duše.
Tak som to skúšal z ďalekohľadom a nič. Divné, že napríklad Water Elementálov alebo ľudí, ktorý sú na lodi trackovať ide bez akéhokoľvek zariadenia. Ale delfíny to nechce tracknúť.Tymyan píše:Měl jsi s sebou dalekohled? Nevím, jak to přesně funguje, ale mohlo by to být právě tím, že delfíni jsou na vodě, kterou trackuješ právě jenom s ním.
Parther i Cougar šli tamovat už od 40 nebo 45. Od 65 už asi bude pozdě Parthery tamovatSartoris píše: Panther má podľa webu hraničné hodnotu skillu Taming 65-80. Avšak už pri hodnote 60% skillu mi začalo hádzať hlášku o tom, že sa nič nové nenaučím.
Díky

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
urobim trosku topic necromancera a spytam sa ci sa vam uz niekedy stalo ze vam pri normalnom tamingu vzrastol skill. pamatam si ze kedysi sa take daco malo spravit tak by som rad vedel ci ma vyznam snazit sa o gain s normalnou taming staffkou.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
snažíš se zbytečně, na trenovani je training a na tamovani je obyč, je to rozdeleny aby se nedalo trenovat v baraku afk, i když bylo zrušeno all release, pořád by se dalo počkat až se to splaší a znovu.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Chěl bych se zeptat, nešlo by klasicke Taming staff nastavit větší dosah než dvě pole? Spousta zvířat je jak sprinter, běhají i v rozmezí 10 polí a je otravný je pořád nahánět.
pouzij alt+click a budes zvire nasledovat, malokdy se stane, ze po 9. vterine je mimo dosah