Pk giulda a ich stity

Vaše nápady a návrhy
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: Pk giulda a ich stity

Příspěvek od Robin de Martis »

Playboy píše: By mě zajímal jeden rozumnej důvod, proč dávat O/Ch nějakou odměnu?
Nejdůležitější je, že se do toho hlavně cpeš ty... Tvůj herní projev je mág na prudění v ress robce a nb PK na locení, proto máš asi tolik zkušeností a přehled, co a jak s rewardama...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Playboy
Inkless
Inkless

Příspěvek od Playboy »

Robin de Martis píše:
Playboy píše: By mě zajímal jeden rozumnej důvod, proč dávat O/Ch nějakou odměnu?
Nejdůležitější je, že se do toho hlavně cpeš ty... Tvůj herní projev je mág na prudění v ress robce a nb PK na locení, proto máš asi tolik zkušeností a přehled, co a jak s rewardama...
mam no :( a ked chces rozumny dovod, co tak vyrovnanost zo strany 1 vs 1? Nekr s frakcnou robou a kvf je lepsi ako pk nekr bez toho...
ked ti ide len o zabijanie... a cest a fer-play ti nic nehovori, potom sa mozes hentak blbo spytat! :) Samozrejme je jasne, ze pk ma svoje moznosti, ale ziadna z nich ho na 1 vs 1 v tomto nevyrovna!! Ci nemam pravdu? Plne chapem, ze reward je dobra vec, ale nebolo by lepsie obmedzit reward na fer-play? Tmr, gh, gs, neposilnene zvitky, robky co pridaju ako +25, brnka co daju ako +25, zbrane so silou +9 a je to hned :)
Ta bavi behat s vecami, ktore su silnejsie, ako veci nepriatelou? :( Kto ta zabil?? Aaaale, ta frakcna zbran... :D
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Tolik "pádných" argumentů až nevím co říci...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

Vitej na blue shardu :) a nepocitej se zmenou :)
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Playboy píše:
Robin de Martis píše:
mam no :( a ked chces rozumny dovod, co tak vyrovnanost zo strany 1 vs 1? Nekr s frakcnou robou a kvf je lepsi ako pk nekr bez toho...
ked ti ide len o zabijanie... a cest a fer-play ti nic nehovori, potom sa mozes hentak blbo spytat! :) Samozrejme je jasne, ze pk ma svoje moznosti, ale ziadna z nich ho na 1 vs 1 v tomto nevyrovna!! Ci nemam pravdu? Plne chapem, ze reward je dobra vec, ale nebolo by lepsie obmedzit reward na fer-play? Tmr, gh, gs, neposilnene zvitky, robky co pridaju ako +25, brnka co daju ako +25, zbrane so silou +9 a je to hned :)
Ta bavi behat s vecami, ktore su silnejsie, ako veci nepriatelou? :( Kto ta zabil?? Aaaale, ta frakcna zbran... :D
PvP 1 vs 1 jsem neviděl ani nepamatuju.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Anger píše:Vitej na blue shardu :) a nepocitej se zmenou :)
Zadne systemove nastaveni ohledne pk se nedelalo roky.
Wrall Nightmare

Příspěvek od Wrall Nightmare »

Acarus píše:Zadne systemove nastaveni ohledne pk se nedelalo roky.
Nepovidej :)
Latos
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Latos »

Chcete rewardy... jděte do frakce. A to že Order žádnej není a v Chaosu jsou údajně samý prasata? Hmm kdo nutil ty slušný hráče orderu bugovat rewardy? To už je jejich problém, že nedokážou 5 minut hrát normálně a musí zneužít každou skulinku v systému co najdou.
Undetecetable
Inkless
Inkless

Příspěvek od Undetecetable »

tak jo vzheldem k tomu jak psal severka ze frakce ma za rewardy svitky tmr,gh,gs,tr rr,salaty,jezditka zbrane robky co davaji jako ancestralka+25 nekro komplet silnejsi kvf svitky + zadarmo v podstate ijska,pogy taky + dalsi vec stity kdyz si lord tak ti da staty jako ada a co maji pk? behat proti takovym prasatum bo jsi to vybrali ale nejlepsi a tom vsem je ze ano pravda pk ste nikdy neupravovali ale O/CH aby vzladali vubec dat nake pk a rekeneme si to na rovinu ani z tema upravama jse jim to moc nedari timhle spis bych zadam o to abyste z krouhly O CH veci bo je to fakt preprasene a myslim tim ze 1 v 1 nezvaldaji inak behavaji 5 v 1 a vice :D
Muzzy
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Muzzy »

Undetecetable píše:...
hru za pk jsi si vybral dobrovolne sam, takze si najdi kapesnicek, vysmrkej se a prestan brecet
Žádný učený z nebe nespadl, ale pitomce jako by shazovali!!!

The Witchers
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Undetecetable píše:tak jo vzheldem k tomu jak psal severka ze frakce ma za rewardy svitky tmr,gh,gs,tr rr,salaty,jezditka zbrane robky co davaji jako ancestralka+25 nekro komplet silnejsi kvf svitky + zadarmo v podstate ijska,pogy taky + dalsi vec stity kdyz si lord tak ti da staty jako ada a co maji pk? behat proti takovym prasatum bo jsi to vybrali ale nejlepsi a tom vsem je ze ano pravda pk ste nikdy neupravovali ale O/CH aby vzladali vubec dat nake pk a rekeneme si to na rovinu ani z tema upravama jse jim to moc nedari timhle spis bych zadam o to abyste z krouhly O CH veci bo je to fakt preprasene a myslim tim ze 1 v 1 nezvaldaji inak behavaji 5 v 1 a vice :D
Dobrej vybrek o necem o cem nemas prehled.
Nehraj pk hraj O/Ch a nikdo ti ani do gz nezabehne.
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Acarus píše:
Anger píše:Vitej na blue shardu :) a nepocitej se zmenou :)
Zadne systemove nastaveni ohledne pk se nedelalo roky.
J ziadne vsade je mestka straz, bezpravidlo domy a myslim ze ked nieco spravis proti pk - co sami zda ze tie o ch zbrane su to sa nerata ? neviem ale mohlo by sa nieco spravit nech je to zaujimavejsie ...
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Muzzy píše:
Undetecetable píše:...
hru za pk jsi si vybral dobrovolne sam, takze si najdi kapesnicek, vysmrkej se a prestan brecet
Ja neviem preco to hned beres ze tu niekdo place neries niake pkacko v ress robke ...Ja by som skor riesil to napr ze preco ma O/CH takyto preboost niektory to o/ ch pvp ani nehra len to vyziva na dung pripadne harvest a pkacko nemoze mat nic ...
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od dark fuzzy »

undetecosi dekuju, ted konecne vidim ze tu nejsem uplne novacek, protoze predtim kdyz sme hrali pk tak sme uplne stejne breceli na ty lidi predtim co hrali pk a pak jen frakci, to je krasny celkem hele, dik
Dark Sisel
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Dark Sisel »

Acarus píše:Ne, pk maji jiny druh rewardy...
Milý Acarusku,furt se tu ohaníš tím že pk mají jiný druh rewardu...Tím máš asi na mysli to že si každé pk může nalootit bezpočet frakčních štítů a Frakčních zbraní a Verite brnění (Víz.Fufákovci),které jsou mu takřka k hovnu a při počtech jak běhají pk a jaké počty běhají blue by asi pk buchna neuspěla ve veritu s +3 Cutlasem,takže nám tady netlač ty tvoje moudra do hlavy že pk mají výhodu že můžou lootit.A taky je rozdíl necr v +5 kostech a dementní robě v které hodí demilicha než pk který v +5 kostech je rád že mu nefizla mummya ;-) Tím se chtěl naznačit to že by třeba na ice ostrově nebo kdekoliv jinde mohl být nějaký stoun na výkup frakčních věcí... já osobně sem nezažil aby si odemě někdo chtěl koupít naz5 štít nebo něco takového když to mají zadarmo... ;-)
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

jako uz se fakt vypnete s rewardama za pk, sak si muzes zlotit kohokoliv uplne do nuly, zacnete pojizdet dungy a prestante furt remcat ze v cove pvp neni co lootit... nebo mi dejte kazdej pristup do vasi bedny a bude co v cove pvp lootit
Dark Sisel
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Dark Sisel »

dark fuzzy píše:jako uz se fakt vypnete s rewardama za pk, sak si muzes zlotit kohokoliv uplne do nuly, zacnete pojizdet dungy a prestante furt remcat ze v cove pvp neni co lootit... nebo mi dejte kazdej pristup do vasi bedny a bude co v cove pvp lootit
Sám mocdobře víš že jde doběhnout snad jen ice... a z toho abych kempoval dung sem vyrostl přece jen už budu mít za chvílu občanku ;-)
dark fuzzy
Elder Letter
Elder Letter

to je ale druhá věc :pp
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

mě se taky nechtějí chodit celý dungy, pls poklad hned ke vchodu.

E: a teda nevím zas tak mighty mi ta chaos róba nepřijde o 5 víc many než skládačka, jeminkote :p
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Dark Sisel píše:
dark fuzzy píše:jako uz se fakt vypnete s rewardama za pk, sak si muzes zlotit kohokoliv uplne do nuly, zacnete pojizdet dungy a prestante furt remcat ze v cove pvp neni co lootit... nebo mi dejte kazdej pristup do vasi bedny a bude co v cove pvp lootit
Sám mocdobře víš že jde doběhnout snad jen ice... a z toho abych kempoval dung sem vyrostl přece jen už budu mít za chvílu občanku ;-)
Jste zdechly lemry, co pro ani nejsou schopný udělat něco pro svoje obohacení.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Zamčeno