Nejdůležitější je, že se do toho hlavně cpeš ty... Tvůj herní projev je mág na prudění v ress robce a nb PK na locení, proto máš asi tolik zkušeností a přehled, co a jak s rewardama...Playboy píše: By mě zajímal jeden rozumnej důvod, proč dávat O/Ch nějakou odměnu?
Pk giulda a ich stity
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pk giulda a ich stity
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
mam noRobin de Martis píše:Nejdůležitější je, že se do toho hlavně cpeš ty... Tvůj herní projev je mág na prudění v ress robce a nb PK na locení, proto máš asi tolik zkušeností a přehled, co a jak s rewardama...Playboy píše: By mě zajímal jeden rozumnej důvod, proč dávat O/Ch nějakou odměnu?

ked ti ide len o zabijanie... a cest a fer-play ti nic nehovori, potom sa mozes hentak blbo spytat!

Ta bavi behat s vecami, ktore su silnejsie, ako veci nepriatelou?

- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Tolik "pádných" argumentů až nevím co říci...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Vitej na blue shardu
a nepocitej se zmenou 

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
PvP 1 vs 1 jsem neviděl ani nepamatuju.Playboy píše:mam noRobin de Martis píše:Nejdůležitější je, že se do toho hlavně cpeš ty... Tvůj herní projev je mág na prudění v ress robce a nb PK na locení, proto máš asi tolik zkušeností a přehled, co a jak s rewardama...Playboy píše: By mě zajímal jeden rozumnej důvod, proč dávat O/Ch nějakou odměnu?a ked chces rozumny dovod, co tak vyrovnanost zo strany 1 vs 1? Nekr s frakcnou robou a kvf je lepsi ako pk nekr bez toho...
ked ti ide len o zabijanie... a cest a fer-play ti nic nehovori, potom sa mozes hentak blbo spytat!Samozrejme je jasne, ze pk ma svoje moznosti, ale ziadna z nich ho na 1 vs 1 v tomto nevyrovna!! Ci nemam pravdu? Plne chapem, ze reward je dobra vec, ale nebolo by lepsie obmedzit reward na fer-play? Tmr, gh, gs, neposilnene zvitky, robky co pridaju ako +25, brnka co daju ako +25, zbrane so silou +9 a je to hned
![]()
Ta bavi behat s vecami, ktore su silnejsie, ako veci nepriatelou?Kto ta zabil?? Aaaale, ta frakcna zbran...
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Zadne systemove nastaveni ohledne pk se nedelalo roky.Anger píše:Vitej na blue shardua nepocitej se zmenou
NepovidejAcarus píše:Zadne systemove nastaveni ohledne pk se nedelalo roky.

Chcete rewardy... jděte do frakce. A to že Order žádnej není a v Chaosu jsou údajně samý prasata? Hmm kdo nutil ty slušný hráče orderu bugovat rewardy? To už je jejich problém, že nedokážou 5 minut hrát normálně a musí zneužít každou skulinku v systému co najdou.
-
- Inkless
tak jo vzheldem k tomu jak psal severka ze frakce ma za rewardy svitky tmr,gh,gs,tr rr,salaty,jezditka zbrane robky co davaji jako ancestralka+25 nekro komplet silnejsi kvf svitky + zadarmo v podstate ijska,pogy taky + dalsi vec stity kdyz si lord tak ti da staty jako ada a co maji pk? behat proti takovym prasatum bo jsi to vybrali ale nejlepsi a tom vsem je ze ano pravda pk ste nikdy neupravovali ale O/CH aby vzladali vubec dat nake pk a rekeneme si to na rovinu ani z tema upravama jse jim to moc nedari timhle spis bych zadam o to abyste z krouhly O CH veci bo je to fakt preprasene a myslim tim ze 1 v 1 nezvaldaji inak behavaji 5 v 1 a vice 

- Muzzy
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
hru za pk jsi si vybral dobrovolne sam, takze si najdi kapesnicek, vysmrkej se a prestan brecetUndetecetable píše:...
Dobrej vybrek o necem o cem nemas prehled.Undetecetable píše:tak jo vzheldem k tomu jak psal severka ze frakce ma za rewardy svitky tmr,gh,gs,tr rr,salaty,jezditka zbrane robky co davaji jako ancestralka+25 nekro komplet silnejsi kvf svitky + zadarmo v podstate ijska,pogy taky + dalsi vec stity kdyz si lord tak ti da staty jako ada a co maji pk? behat proti takovym prasatum bo jsi to vybrali ale nejlepsi a tom vsem je ze ano pravda pk ste nikdy neupravovali ale O/CH aby vzladali vubec dat nake pk a rekeneme si to na rovinu ani z tema upravama jse jim to moc nedari timhle spis bych zadam o to abyste z krouhly O CH veci bo je to fakt preprasene a myslim tim ze 1 v 1 nezvaldaji inak behavaji 5 v 1 a vice
Nehraj pk hraj O/Ch a nikdo ti ani do gz nezabehne.
J ziadne vsade je mestka straz, bezpravidlo domy a myslim ze ked nieco spravis proti pk - co sami zda ze tie o ch zbrane su to sa nerata ? neviem ale mohlo by sa nieco spravit nech je to zaujimavejsie ...Acarus píše:Zadne systemove nastaveni ohledne pk se nedelalo roky.Anger píše:Vitej na blue shardua nepocitej se zmenou
Ja neviem preco to hned beres ze tu niekdo place neries niake pkacko v ress robke ...Ja by som skor riesil to napr ze preco ma O/CH takyto preboost niektory to o/ ch pvp ani nehra len to vyziva na dung pripadne harvest a pkacko nemoze mat nic ...Muzzy píše:hru za pk jsi si vybral dobrovolne sam, takze si najdi kapesnicek, vysmrkej se a prestan brecetUndetecetable píše:...
-
- Elder Letter
undetecosi dekuju, ted konecne vidim ze tu nejsem uplne novacek, protoze predtim kdyz sme hrali pk tak sme uplne stejne breceli na ty lidi predtim co hrali pk a pak jen frakci, to je krasny celkem hele, dik
-
- Walking Scribbler
Milý Acarusku,furt se tu ohaníš tím že pk mají jiný druh rewardu...Tím máš asi na mysli to že si každé pk může nalootit bezpočet frakčních štítů a Frakčních zbraní a Verite brnění (Víz.Fufákovci),které jsou mu takřka k hovnu a při počtech jak běhají pk a jaké počty běhají blue by asi pk buchna neuspěla ve veritu s +3 Cutlasem,takže nám tady netlač ty tvoje moudra do hlavy že pk mají výhodu že můžou lootit.A taky je rozdíl necr v +5 kostech a dementní robě v které hodí demilicha než pk který v +5 kostech je rád že mu nefizla mummyaAcarus píše:Ne, pk maji jiny druh rewardy...

-
- Elder Letter
jako uz se fakt vypnete s rewardama za pk, sak si muzes zlotit kohokoliv uplne do nuly, zacnete pojizdet dungy a prestante furt remcat ze v cove pvp neni co lootit... nebo mi dejte kazdej pristup do vasi bedny a bude co v cove pvp lootit
-
- Walking Scribbler
Sám mocdobře víš že jde doběhnout snad jen ice... a z toho abych kempoval dung sem vyrostl přece jen už budu mít za chvílu občankudark fuzzy píše:jako uz se fakt vypnete s rewardama za pk, sak si muzes zlotit kohokoliv uplne do nuly, zacnete pojizdet dungy a prestante furt remcat ze v cove pvp neni co lootit... nebo mi dejte kazdej pristup do vasi bedny a bude co v cove pvp lootit

-
- Elder Letter
to je ale druhá věc :pp
mě se taky nechtějí chodit celý dungy, pls poklad hned ke vchodu.
E: a teda nevím zas tak mighty mi ta chaos róba nepřijde o 5 víc many než skládačka, jeminkote :p
E: a teda nevím zas tak mighty mi ta chaos róba nepřijde o 5 víc many než skládačka, jeminkote :p
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jste zdechly lemry, co pro ani nejsou schopný udělat něco pro svoje obohacení.Dark Sisel píše:Sám mocdobře víš že jde doběhnout snad jen ice... a z toho abych kempoval dung sem vyrostl přece jen už budu mít za chvílu občankudark fuzzy píše:jako uz se fakt vypnete s rewardama za pk, sak si muzes zlotit kohokoliv uplne do nuly, zacnete pojizdet dungy a prestante furt remcat ze v cove pvp neni co lootit... nebo mi dejte kazdej pristup do vasi bedny a bude co v cove pvp lootit
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...