HP View

Vaše nápady a návrhy
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Re: HP View

Příspěvek od Arim »

Je normalni ze u potvor co maji vice HP, rozumnej 3K + (a podotykam ze nejsou opravdu prezrane ani jedem ani kradenim ani nicim jinym) Me status bar proste nic neukazuje ... V joku vidim 200/200, status bar je porad full ... A mlatim a mlatim a mlatim a porad HP neubivaji ... A zacnou klesat az kdyz se pocet HP dostane REALNE na tech 200 ...

Co je spatne ???

EDIT: Nedela to vzdy ... Spise obcas ...
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

100% to je tím, že to monstrum má overboost, když nemá tak HPčka normálně klesají v klasickým statusu (graficky)
Arim
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arim »

Big Bud píše:100% to je tím, že to monstrum má overboost, když nemá tak HPčka normálně klesají v klasickým statusu (graficky)
Ja jsem psal, ze to monstrum stoprocetne overboost nema ... Pokud se me respne za "prdeli" a nikdo ho nepoisuje, nikdo ho neokrada ani nic podobnyho, tak ho nema kde vzit ...

EDIT: A skutecne to zacne klesat az na 200HP (nepredpokladam, ze dam ranu za 1/4 HP potvore co ma pres 3K :) )
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
Mrs.Beanes
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrs.Beanes »

Zdravim vsiml jsem si, ze jste upravili vysi maximalnich viditelnych HPcek. Predpokladam, ze to bylo kvuli hracum, kteri nepoznali zda maji overboost nebo ne.

Chtel bych podotknout, ze tento problem stale pretrvava, pokud mag morfne do draka nebo demona. Je tu moznost tuto vysi HPcek zohlednit alespon u toho maga a trebas i u wara pri pouziti golden medailonu?

Dale jsem se chtel zeptat zda muzete nasetovat zobrazeni overboostu u priser. Pokud ma prisera 100% overboost mohlo by to zobrazovat 512/256.

Dale si pamatuji, ze nektere prisery se daji nastvat a poradne preboostit. Napr carcas sel nabustit z 1000 HP na 12 000HP. Dalo by se i tohle nejakym zpusobem odlisit?

Cau Lukas
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Mrs.Beanes píše:Dale si pamatuji, ze nektere prisery se daji nastvat a poradne preboostit. Napr carcas sel nabustit z 1000 HP na 12 000HP. Dalo by se i tohle nejakym zpusobem odlisit?

Cau Lukas
tohle by uz jit nemelo ...
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

Škoda byla to dobrá taktika do dungu. Jsem si kvuli tomu koupil i to náčiní! :))
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Odpovědět