Je normalni ze u potvor co maji vice HP, rozumnej 3K + (a podotykam ze nejsou opravdu prezrane ani jedem ani kradenim ani nicim jinym) Me status bar proste nic neukazuje ... V joku vidim 200/200, status bar je porad full ... A mlatim a mlatim a mlatim a porad HP neubivaji ... A zacnou klesat az kdyz se pocet HP dostane REALNE na tech 200 ...
Co je spatne ???
EDIT: Nedela to vzdy ... Spise obcas ...
HP View
Re: HP View
Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
100% to je tím, že to monstrum má overboost, když nemá tak HPčka normálně klesají v klasickým statusu (graficky)
Ja jsem psal, ze to monstrum stoprocetne overboost nema ... Pokud se me respne za "prdeli" a nikdo ho nepoisuje, nikdo ho neokrada ani nic podobnyho, tak ho nema kde vzit ...Big Bud píše:100% to je tím, že to monstrum má overboost, když nemá tak HPčka normálně klesají v klasickým statusu (graficky)
EDIT: A skutecne to zacne klesat az na 200HP (nepredpokladam, ze dam ranu za 1/4 HP potvore co ma pres 3K

Stary mrzuty kocour, co nema rad pondelky ...
-
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vsiml jsem si, ze jste upravili vysi maximalnich viditelnych HPcek. Predpokladam, ze to bylo kvuli hracum, kteri nepoznali zda maji overboost nebo ne.
Chtel bych podotknout, ze tento problem stale pretrvava, pokud mag morfne do draka nebo demona. Je tu moznost tuto vysi HPcek zohlednit alespon u toho maga a trebas i u wara pri pouziti golden medailonu?
Dale jsem se chtel zeptat zda muzete nasetovat zobrazeni overboostu u priser. Pokud ma prisera 100% overboost mohlo by to zobrazovat 512/256.
Dale si pamatuji, ze nektere prisery se daji nastvat a poradne preboostit. Napr carcas sel nabustit z 1000 HP na 12 000HP. Dalo by se i tohle nejakym zpusobem odlisit?
Cau Lukas
Chtel bych podotknout, ze tento problem stale pretrvava, pokud mag morfne do draka nebo demona. Je tu moznost tuto vysi HPcek zohlednit alespon u toho maga a trebas i u wara pri pouziti golden medailonu?
Dale jsem se chtel zeptat zda muzete nasetovat zobrazeni overboostu u priser. Pokud ma prisera 100% overboost mohlo by to zobrazovat 512/256.
Dale si pamatuji, ze nektere prisery se daji nastvat a poradne preboostit. Napr carcas sel nabustit z 1000 HP na 12 000HP. Dalo by se i tohle nejakym zpusobem odlisit?
Cau Lukas
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
tohle by uz jit nemelo ...Mrs.Beanes píše:Dale si pamatuji, ze nektere prisery se daji nastvat a poradne preboostit. Napr carcas sel nabustit z 1000 HP na 12 000HP. Dalo by se i tohle nejakym zpusobem odlisit?
Cau Lukas
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Škoda byla to dobrá taktika do dungu. Jsem si kvuli tomu koupil i to náčiní!
)

-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D