AhojPerseus píše:Nápady nejsou špatný, myslím, že by to vedlo k oživení frakní, nicméně některé antiPK nápady by tu rozvášnily plačky. Mě by se to líbilo nicméně nejsem si bohužel zrovna jistý jestli se to podaří protlačit.
diky za prispevekLucky píše:Urcite sou nektery veci ktery jsou velmi velmi zajimavy, namatkou jezditka ve frakcnich barvach, jsem pro.
Dalsi vec ''ocarovani'' zbrani vs pk/opacna frakce a spesl abilita na utok jsem jednoznacne pro.
Skillpoint na bojovy skilly proc ne? To by train usnadnilo a mozna by sli i lidi do tej prirody kdyz uz je tam nenatlacily train zbrane.
Ty veci k rangoj a magoj ty rewardky spesl myslim ze je to moc overboost, sam tam klikam ranga tak by se mi +5 magery a nahozeni statu libilo, ale je to utopie.
Slayery tu mame.
Jo ty rangovsky pety a jejich spelbooky nevim no, nedelal bych z toho wowko asi ...
Ahoj diky [podava ji sek za prispevek]Aknah píše:Unknowna znam a je to clovek, ktery si na tomto projektu dal hodne zalezet a hodne mi o nem vypravel,ale az dneska jsem poprve videla co vlastne stvoril a musim rict, ze je zde hodne dobrych napadu a tipu jak UO trochu pozvednout, ozivit a hrace "probudit" z toho stereotypu, aby meli zase co zkoumat, co vyuzivat a bavit se zase necim novym, neokoukanym.Drzim mu pesti, aby takhle jeho prace neprisla vnivec a treba i trochu opravane jeho napady se v uo objevily a bavily nas a hlavne, aby tech napadu mel jeste vic ,treba jeste i zajimavejsich
To sice ano, ale makrem si tu hru neužiješ žejo. Já se za rangu naučil mobovat právě v těch začátcích co musíš točit všechny možnosti svého charu jinak pojdešMiki píše:ted jem trenoval ranga a za necelý 3 týdny jsem ho vymakroval , myslím že v přírodě by mě to trvalo tak 10x dýl.
AhojStich píše:Jo pekny napady pre frakciu ale rozmyslal si nad tym ako zabranit hracom aby to pouzivali v pvm? alebo to ma byt urcene aj do pvm?
kvuli nejmenovanym guildam co si pak frakce zakladali aby meli stity do dunguUnknown píše:ale muj osobni nazor je ze treba nechapu proc frakcni hraci nemuzou nosit do dungu stity![]()
Aha to je pak blby noWizzy píše:kvuli nejmenovanym guildam co si pak frakce zakladali aby meli stity do dunguUnknown píše:ale muj osobni nazor je ze treba nechapu proc frakcni hraci nemuzou nosit do dungu stity![]()
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=choUnknown píše: Aha to je pak blby nojak sem uz rekl nejsem scriptar a umim v tom kulovy ale podle me by se dalo neco udelat naky zabezpeceni aby to neslo tahat do dungu... ty frakcni veci.
dikStich píše:no to by urcite slo ale co ked frakcni pojdu pojazd pk do dungu?ako niekedy frakcia chodievala trochu to este domysli ale napady mas dobre.
Jo pisnu muLucky píše:Tohlensto asi systemove nijak osetrit nepujde ...
Jinak co sem slysel tak se chystaj uz naky zmeny ve frakci, spis napis nakymu pvp gmku mozna nejlip Acaroj a prednes mu to nak lidsky a kdo vi co s tim udela ... zatim se sem nevyadril tak tezko rict co si o tom mysli ...