UO projekt

Vaše nápady a návrhy
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

UO projekt

Příspěvek od Unknown »

Zdravim, chtěl bych Vám předložit muj uo projekt. inspiraci sem bral převážně z run uo shardu atp,kde sem hrával pár let :) v tomto projektu se zaměřuju hlavně na frakci která je nyní tak nějak bez motivace [aspon můj názor] a docela mrtvá, neříkam že tydle nápady to zlepšej,ale nějakej čas mi to přece jenom sebralo,tak proč to neskusit :) zde dávam odkaz na web,předem upozornuji, že přes weby sem naprostý amatér a používám ho spíše jako databaze screenu pro lepší představivost, jak by to mohlo vypadat... dále upozornuju, že ne všechny nápady sou hotovy -> http://uoprojekt.webnode.cz/ a prosím o odpověd v anketě abych vědel zda se mám pouštět do nákýho dalšího projektu nebo to rovnou zabalit :wink:

Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: UO projekt

Příspěvek od Perseus »

Nápady nejsou špatný, myslím, že by to vedlo k oživení frakní, nicméně některé antiPK nápady by tu rozvášnily plačky. Mě by se to líbilo nicméně nejsem si bohužel zrovna jistý jestli se to podaří protlačit.
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Perseus píše:Nápady nejsou špatný, myslím, že by to vedlo k oživení frakní, nicméně některé antiPK nápady by tu rozvášnily plačky. Mě by se to líbilo nicméně nejsem si bohužel zrovna jistý jestli se to podaří protlačit.
Ahoj :) tak ja ty skilly u tech itemu hazel spise z hlavy, slo o inspiraci...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Urcite sou nektery veci ktery jsou velmi velmi zajimavy, namatkou jezditka ve frakcnich barvach, jsem pro.
Dalsi vec ''ocarovani'' zbrani vs pk/opacna frakce a spesl abilita na utok jsem jednoznacne pro.
Skillpoint na bojovy skilly proc ne? To by train usnadnilo a mozna by sli i lidi do tej prirody kdyz uz je tam nenatlacily train zbrane.
Ty veci k rangoj a magoj ty rewardky spesl myslim ze je to moc overboost, sam tam klikam ranga tak by se mi +5 magery a nahozeni statu libilo, ale je to utopie.
Slayery tu mame.
Jo ty rangovsky pety a jejich spelbooky nevim no, nedelal bych z toho wowko asi ...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Lucky píše:Urcite sou nektery veci ktery jsou velmi velmi zajimavy, namatkou jezditka ve frakcnich barvach, jsem pro.
Dalsi vec ''ocarovani'' zbrani vs pk/opacna frakce a spesl abilita na utok jsem jednoznacne pro.
Skillpoint na bojovy skilly proc ne? To by train usnadnilo a mozna by sli i lidi do tej prirody kdyz uz je tam nenatlacily train zbrane.
Ty veci k rangoj a magoj ty rewardky spesl myslim ze je to moc overboost, sam tam klikam ranga tak by se mi +5 magery a nahozeni statu libilo, ale je to utopie.
Slayery tu mame.
Jo ty rangovsky pety a jejich spelbooky nevim no, nedelal bych z toho wowko asi ...
diky za prispevek :) jak sem psal ty rewardy pro povolani byly spise inspirativni, mohly by delat cokoliv jineho... slo o motivaci frakcnich hracu :wink:
Aknah
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aknah »

Unknowna znam a je to clovek, ktery si na tomto projektu dal hodne zalezet a hodne mi o nem vypravel,ale az dneska jsem poprve videla co vlastne stvoril a musim rict, ze je zde hodne dobrych napadu a tipu jak UO trochu pozvednout, ozivit a hrace "probudit" z toho stereotypu, aby meli zase co zkoumat, co vyuzivat a bavit se zase necim novym, neokoukanym.Drzim mu pesti, aby takhle jeho prace neprisla vnivec a treba i trochu opravane jeho napady se v uo objevily a bavily nas a hlavne, aby tech napadu mel jeste vic ,treba jeste i zajimavejsich :wink:
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Aknah píše:Unknowna znam a je to clovek, ktery si na tomto projektu dal hodne zalezet a hodne mi o nem vypravel,ale az dneska jsem poprve videla co vlastne stvoril a musim rict, ze je zde hodne dobrych napadu a tipu jak UO trochu pozvednout, ozivit a hrace "probudit" z toho stereotypu, aby meli zase co zkoumat, co vyuzivat a bavit se zase necim novym, neokoukanym.Drzim mu pesti, aby takhle jeho prace neprisla vnivec a treba i trochu opravane jeho napady se v uo objevily a bavily nas a hlavne, aby tech napadu mel jeste vic ,treba jeste i zajimavejsich :wink:
Ahoj diky [podava ji sek za prispevek] :D vtipek
Tanya
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tanya »

Pěkné,pěkné...jezdítka jsou fajn, hlavně ty lamy.Zbytek věcí je taky moc fajn,ale osobně si myslím, že to frakci oživý jen na pár týdnů :/ Chce to spíš použít DP bannery, reklamy a umístit je na weby,které navštěvují mladí hráči...Důvodem proč se nehraje frakce apod je jen ten, že UO nemá nové hráče.Avšak toť jen můj názor ;)
Atalia
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atalia »

Doufám, že ti aspoň jeden z těch nápadů vyjde. Vyhrál sis s tím pěkně.

Ty frakční koně mě asi taky nejvíc zaujaly.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Jako dát skill potinty na ostatní skilly jako Bojovky,Magerka,Healing.... Super věc , to by se fakt vyplatilo chodit i do přirody.

PS:ted jem trenoval ranga a za necelý 3 týdny jsem ho vymakroval , myslím že v přírodě by mě to trvalo tak 10x dýl.
Perseus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus »

Miki píše:ted jem trenoval ranga a za necelý 3 týdny jsem ho vymakroval , myslím že v přírodě by mě to trvalo tak 10x dýl.
To sice ano, ale makrem si tu hru neužiješ žejo. Já se za rangu naučil mobovat právě v těch začátcích co musíš točit všechny možnosti svého charu jinak pojdeš :-) (čímž nechci nikterak mínit to, že to za něj umím uplně best - nikdy jsem se neřadil mezi zdejší ničím a nikým neporazitelné nadsamce)
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

Jo pekny napady pre frakciu ale rozmyslal si nad tym ako zabranit hracom aby to pouzivali v pvm? alebo to ma byt urcene aj do pvm?
Mate radi ptacky?
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Stich píše:Jo pekny napady pre frakciu ale rozmyslal si nad tym ako zabranit hracom aby to pouzivali v pvm? alebo to ma byt urcene aj do pvm?
Ahoj :) no bylo to urceny only do pvp nicmene neumim scriptit tudiz nevim zda je mozne pred kazdej dung dat treba neviditelny plosky ze ten co projde a bude mit v baglu frakcni zbrane/stit ci na sobe tak mu to jednoduse zmizi ted me ber s rezervou strilim z hlavy :D ale muj osobni nazor je ze treba nechapu proc frakcni hraci nemuzou nosit do dungu stity :) udelal bych to jako vyhodu bejt ve frakci... aspon by nemely gmka takovy starosti...
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Unknown píše:ale muj osobni nazor je ze treba nechapu proc frakcni hraci nemuzou nosit do dungu stity :)
kvuli nejmenovanym guildam co si pak frakce zakladali aby meli stity do dungu

... Vision vs Speech test ...
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Wizzy píše:
Unknown píše:ale muj osobni nazor je ze treba nechapu proc frakcni hraci nemuzou nosit do dungu stity :)
kvuli nejmenovanym guildam co si pak frakce zakladali aby meli stity do dungu
Aha to je pak blby no :) jak sem uz rekl nejsem scriptar a umim v tom kulovy ale podle me by se dalo neco udelat naky zabezpeceni aby to neslo tahat do dungu... ty frakcni veci.
Stich
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stich »

no to by urcite slo ale co ked frakcni pojdu pojazd pk do dungu? :) ako niekedy frakcia chodievala trochu to este domysli ale napady mas dobre.
Mate radi ptacky?
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Unknown píše: Aha to je pak blby no :) jak sem uz rekl nejsem scriptar a umim v tom kulovy ale podle me by se dalo neco udelat naky zabezpeceni aby to neslo tahat do dungu... ty frakcni veci.
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=cho

... Vision vs Speech test ...
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Stich píše:no to by urcite slo ale co ked frakcni pojdu pojazd pk do dungu? :) ako niekedy frakcia chodievala trochu to este domysli ale napady mas dobre.
dik :) momentalne sem v praci, vecer na tom zamakam snad me neco napadne...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Tohlensto asi systemove nijak osetrit nepujde ...
Jinak co sem slysel tak se chystaj uz naky zmeny ve frakci, spis napis nakymu pvp gmku mozna nejlip Acaroj a prednes mu to nak lidsky a kdo vi co s tim udela ... zatim se sem nevyadril tak tezko rict co si o tom mysli ...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Unknown
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Unknown »

Lucky píše:Tohlensto asi systemove nijak osetrit nepujde ...
Jinak co sem slysel tak se chystaj uz naky zmeny ve frakci, spis napis nakymu pvp gmku mozna nejlip Acaroj a prednes mu to nak lidsky a kdo vi co s tim udela ... zatim se sem nevyadril tak tezko rict co si o tom mysli ...
Jo pisnu mu :) ja to sem hodil i pro hrace aby se vyjadrily co si o tom mysli...
Odpovědět