Grav An Ex Por
Grav An Ex Por
Ste za to aby sa to zrusilo? jednak s tym prudia niektor ludia ze si davaju ijs a potom skacu takze ten kto hodil PF bude mat skoro permanent paru a to potom mozu rovno reflektovat aj poison fieldy fire fieldy a pod... zahlasujte
Re: Grav An Ex Por
Nezda se ti ze smysl je aby e nehazelo na jedno misto miliony PFek?Strigwyr píše:Ste za to aby sa to zrusilo? jednak s tym prudia niektor ludia ze si davaju ijs a potom skacu takze ten kto hodil PF bude mat skoro permanent paru a to potom mozu rovno reflektovat aj poison fieldy fire fieldy a pod... zahlasujte
Ale je to 1. rezistovatelny 2.zkracenyasi na 20 sekund od hozeni PF
srbqf
Jedine co jsem ochotnej udelat je ze tam ty straze vypnu. Nemuzu za to, ze jste nepoucitelni, vite ze je tam ta chyba a presto ty PF hazite dal a dal.Mandela píše:ako vidim nikto nemieni riesit page co sa tyka prudenia ludi v cove ...ze hodi nekto nekomu ijs a skoci mu do PF a nasledne na to ho zguardi a vyfulli... kebyze aspon vidim potrestanych hracov za toto kazenie hry ale nic vobec...
Kdybyste nebyli zalezli v GZ, tak vas tezko nekdo zguardi. Ja vim, ony by prisly PKcka a mohlo by byt v tehle PvP zone PvP, ktereho se kazdej boji...
Edit: opraveno, uz by to nemelo nastavovat attack
srbqf
Baltik píše:Jedine co jsem ochotnej udelat je ze tam ty straze vypnu. Nemuzu za to, ze jste nepoucitelni, vite ze je tam ta chyba a presto ty PF hazite dal a dal.Mandela píše:ako vidim nikto nemieni riesit page co sa tyka prudenia ludi v cove ...ze hodi nekto nekomu ijs a skoci mu do PF a nasledne na to ho zguardi a vyfulli... kebyze aspon vidim potrestanych hracov za toto kazenie hry ale nic vobec...
Kdybyste nebyli zalezli v GZ, tak vas tezko nekdo zguardi. Ja vim, ony by prisly PKcka a mohlo by byt v tehle PvP zone PvP, ktereho se kazdej boji...
Edit: opraveno, uz by to nemelo nastavovat attack
uz ma nebavi doplacat na chyby inych nejde mi o tie veci co mi lootli ide mi o princip ze to ty ludia takto zneuzivaju a neni su zato trestany... a v com sme nepoucitelny?... ze som o tom napriklad nevedel vobec, ze ma krimne ked prejdem cez PF s ijskom ziadne upozornenia som nikde nevidel ze sa nieco take moze stat a este jedna vec preco ty ludia co to zneuzivali nenapisali page
Nastesti napsaliMandela píše: uz ma nebavi doplacat na chyby inych nejde mi o tie veci co mi lootli ide mi o princip ze to ty ludia takto zneuzivaju a neni su zato trestany... a v com sme nepoucitelny?... ze som o tom napriklad nevedel vobec, ze ma krimne ked prejdem cez PF s ijskom ziadne upozornenia som nikde nevidel ze sa nieco take moze stat a este jedna vec preco ty ludia co to zneuzivali nenapisali page
srbqf
- Otec Z Nebes
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Nerikam ze konkretne oni, ale jaksi problem se da resit bud tak, ze to opravis, nebo ze misto opravovani stravis full time chytanim tech co to zneuzivaji.Mandela píše:zda sa mi smiesne aby ty ludia co si polootili nejaky +20 a +25 komplet aby napisali page :p
Oprava mi pripada jako rozumnejsi vyuziti casu.
srbqf