Grav An Ex Por

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět

Zrusit?

Ano
20
42%
Nie
28
58%

Celkem hlasů: 48

Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Grav An Ex Por

Příspěvek od Strigwyr »

Ste za to aby sa to zrusilo? jednak s tym prudia niektor ludia ze si davaju ijs a potom skacu takze ten kto hodil PF bude mat skoro permanent paru a to potom mozu rovno reflektovat aj poison fieldy fire fieldy a pod... zahlasujte
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Hodmal »

Jo dost zneuzitelny do pvp to aby ses bal hodit pf...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Re: Grav An Ex Por

Příspěvek od Baltik »

Strigwyr píše:Ste za to aby sa to zrusilo? jednak s tym prudia niektor ludia ze si davaju ijs a potom skacu takze ten kto hodil PF bude mat skoro permanent paru a to potom mozu rovno reflektovat aj poison fieldy fire fieldy a pod... zahlasujte
Nezda se ti ze smysl je aby e nehazelo na jedno misto miliony PFek?

Ale je to 1. rezistovatelny 2.zkracenyasi na 20 sekund od hozeni PF
srbqf
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Hodmal »

Kdyby to aspon neresistlo pokazde...
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

S tim skracenim ses si jistej ?
me treba trosku vadi to, ze kdyz hodim pfko v cove bezim v delu a najednou sem parnutej... takovy proste ze to nema range obyc spellu se mi zdalo :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Lucky píše:S tim skracenim ses si jistej ?
Ted od restartu vicemene jo :)
srbqf
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Hodmal píše:Kdyby to aspon neresistlo pokazde...
(120-removetrap)/1.2 procent ze to chytis
srbqf
Hodmal
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Hodmal »

Baltik píše:
Hodmal píše:Kdyby to aspon neresistlo pokazde...
(120-removetrap)/1.2 procent ze to chytis
tak to je cajk ;p asi zacnu nosit do pvp ice
Mandela
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mandela »

ako vidim nikto nemieni riesit page co sa tyka prudenia ludi v cove ...ze hodi nekto nekomu ijs a skoci mu do PF a nasledne na to ho zguardi a vyfulli... kebyze aspon vidim potrestanych hracov za toto kazenie hry ale nic vobec...
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Mandela píše:ako vidim nikto nemieni riesit page co sa tyka prudenia ludi v cove ...ze hodi nekto nekomu ijs a skoci mu do PF a nasledne na to ho zguardi a vyfulli... kebyze aspon vidim potrestanych hracov za toto kazenie hry ale nic vobec...
Jedine co jsem ochotnej udelat je ze tam ty straze vypnu. Nemuzu za to, ze jste nepoucitelni, vite ze je tam ta chyba a presto ty PF hazite dal a dal.
Kdybyste nebyli zalezli v GZ, tak vas tezko nekdo zguardi. Ja vim, ony by prisly PKcka a mohlo by byt v tehle PvP zone PvP, ktereho se kazdej boji...

Edit: opraveno, uz by to nemelo nastavovat attack
srbqf
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

nechce mi tady nekdo vysvetlit jak to funguje? nebo co to je? ja to nepochopil, mozna to bude tim ze sem v cove nikdy pf nehodil ...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Proste vec se ma tak Tondo ...
Hodis pfko a nemusi to bejt v cove a jakmile ti do nej nabehne (ted uz jen po chvíli od hození) nakej hráč s ijskem tak te to instantne parne.
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Mandela
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mandela »

Baltik píše:
Mandela píše:ako vidim nikto nemieni riesit page co sa tyka prudenia ludi v cove ...ze hodi nekto nekomu ijs a skoci mu do PF a nasledne na to ho zguardi a vyfulli... kebyze aspon vidim potrestanych hracov za toto kazenie hry ale nic vobec...
Jedine co jsem ochotnej udelat je ze tam ty straze vypnu. Nemuzu za to, ze jste nepoucitelni, vite ze je tam ta chyba a presto ty PF hazite dal a dal.
Kdybyste nebyli zalezli v GZ, tak vas tezko nekdo zguardi. Ja vim, ony by prisly PKcka a mohlo by byt v tehle PvP zone PvP, ktereho se kazdej boji...

Edit: opraveno, uz by to nemelo nastavovat attack

uz ma nebavi doplacat na chyby inych nejde mi o tie veci co mi lootli ide mi o princip ze to ty ludia takto zneuzivaju a neni su zato trestany... a v com sme nepoucitelny?... ze som o tom napriklad nevedel vobec, ze ma krimne ked prejdem cez PF s ijskom ziadne upozornenia som nikde nevidel ze sa nieco take moze stat a este jedna vec preco ty ludia co to zneuzivali nenapisali page
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Mandela píše: uz ma nebavi doplacat na chyby inych nejde mi o tie veci co mi lootli ide mi o princip ze to ty ludia takto zneuzivaju a neni su zato trestany... a v com sme nepoucitelny?... ze som o tom napriklad nevedel vobec, ze ma krimne ked prejdem cez PF s ijskom ziadne upozornenia som nikde nevidel ze sa nieco take moze stat a este jedna vec preco ty ludia co to zneuzivali nenapisali page
Nastesti napsali
srbqf
Mandela
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mandela »

zda sa mi smiesne aby ty ludia co si polootili nejaky +20 a +25 komplet aby napisali page :p
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Hodmal píše: tak to je cajk ;p asi zacnu nosit do pvp ice
ja ho nosil :twisted:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Otec Z Nebes
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otec Z Nebes »

Balte bápad dobrej do doby než došlo na O-Ch pvp a pár modrých hlaviček začalo lezením do těch pf zasahovat do o-ch pvp. Mluvím o situaci kdy jsme blokli hráče a hodili na něj pf aby šel lépe ubít.
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

ID? Jména? Nejlépe někomu z PvP GM - momentálně Ralf, Acar na icq (pm)
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Mandela píše:zda sa mi smiesne aby ty ludia co si polootili nejaky +20 a +25 komplet aby napisali page :p
Nerikam ze konkretne oni, ale jaksi problem se da resit bud tak, ze to opravis, nebo ze misto opravovani stravis full time chytanim tech co to zneuzivaji.
Oprava mi pripada jako rozumnejsi vyuziti casu.
srbqf
Mandela
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mandela »

tak to je super takze najlepsie je zneuzivat nastavenie hry a zaroven sa tym obohacovat a skludnym svedomim si nadalej hrat fakt ferove :P...
Odpovědět