Par let jsem s touto postavou nehral(respektive vubec) a pri kopu na trh me jeden mili pan ihned oslovil "zdar z**rde co ty ryby?" tak nevim zda mam jmenovce nebo jestli je onen clovicek jen nejaky tupec neomaleny...
Unikátnost Jmen
Unikátnost Jmen
Rad bych se zeptal jak je to nyni se jmeny na DP - je mozne ze jsou 2 postavy stejneho jmena? Docetl jsem se v novinkach ze byl nastaven system, aby nove zalozena postava mela unikatni, ale muze se stat ze jsou starsi postavy se schodnymi jmeny?
Par let jsem s touto postavou nehral(respektive vubec) a pri kopu na trh me jeden mili pan ihned oslovil "zdar z**rde co ty ryby?" tak nevim zda mam jmenovce nebo jestli je onen clovicek jen nejaky tupec neomaleny...
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
- Dave Lister
- Dark Elegizer

- Kontaktovat uživatele:
Re: Unikátnost Jmen
Napsal jsi to presne. Je to jen o tom, ze to pri nahozeni serveru nacte vsechna jmena, kdyz zalozis nove tak ho to zkontroluje a pokud je ruzne, tak prihodi.Sajx píše:Rad bych se zeptal jak je to nyni se jmeny na DP - je mozne ze jsou 2 postavy stejneho jmena? Docetl jsem se v novinkach ze byl nastaven system, aby nove zalozena postava mela unikatni, ale muze se stat ze jsou starsi postavy se schodnymi jmeny?
srbqf
-
Brejechcenko
- Orc Writer

- Kontaktovat uživatele:
- Amadeus
- Paper Elemental

- Kontaktovat uživatele:
Když tě potká ve hře, tak ti to moc nepomůže.Brejechcenko píše:Právě proto si musíte vymyslet nick, který nikdy nikoho nenapadne :p
Jinak si myslím, že by měla mít starší postava právo na přejmenování všech novějších duplikátů...
Myslím, že byl problém/práce vůbec zjistit stáří postavy. (EDIT: *Accountu, natož samotné konkrétní postavy/jména)
(sranda bude, až to zkusíš a přejmenujou tebe (aniž bys to věděl, sám budeš duplikát))
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
To by bylo hezké, ale technicky patrně pracné a asi zbytečné bo jak čas plyne určitě duplikátů ubývá...Brejechcenko píše:Jinak si myslím, že by měla mít starší postava právo na přejmenování všech novějších duplikátů...
Problém v tom byl jen když jsme někoho přijímali do guildy a někdo o žadateli napsal že je to syčák apod. a on měl chudák jen jmenovce, ale vždy se to zdárně vysvětlilo...
Drzé sprosťáky ve hře řešil dříve "kryštof" a to se čovek docela pobavil když četl některé logy
- Pathos Verdes III
- Orc Writer

- Kontaktovat uživatele:
Stáří accountu vůbec není těžké zjistit.... každý account obsahuje údajAmadeus píše:Když tě potká ve hře, tak ti to moc nepomůže.Brejechcenko píše:Právě proto si musíte vymyslet nick, který nikdy nikoho nenapadne :p
Jinak si myslím, že by měla mít starší postava právo na přejmenování všech novějších duplikátů...
Myslím, že byl problém/práce vůbec zjistit stáří postavy. (EDIT: *Accountu, natož samotné konkrétní postavy/jména)
(sranda bude, až to zkusíš a přejmenujou tebe (aniž bys to věděl, sám budeš duplikát))
ve formátu:
FIRSTCONNECTDATE=yyyy/m/dd hh:mm:ss
kteryzto pokud se nepletu je pro PLEVEL 0 a 1 scriptove nepristupny.Pathos Verdes III píše: Stáří accountu vůbec není těžké zjistit.... každý account obsahuje údaj
ve formátu:
Ale to nemeni nic na tom, ze i kdyby bylo tak by to byl neskutecny opruz ktery by rozhodne scripty resit nesel.
srbqf
-
Acarus
Mysleno spis tak ze dva stejneho jmena -> resi gm , koukne kdo je tu driv tak tomu jmeno zustane, kdo pozdejc -> rename.Baltik píše:kteryzto pokud se nepletu je pro PLEVEL 0 a 1 scriptove nepristupny.Pathos Verdes III píše: Stáří accountu vůbec není těžké zjistit.... každý account obsahuje údaj
ve formátu:
Ale to nemeni nic na tom, ze i kdyby bylo tak by to byl neskutecny opruz ktery by rozhodne scripty resit nesel.
-
Acarus
No ano, vsak tohle v praxi nefunguje, neprejmenovavame, jen v pripade XY na Jmeno a trebas pridomek v podobe cislice ci PUM. Je to jasne napsano aj v pravidlech.Baltik píše:Ale jako resil bych to vyhradne v krajni nouzi, to znamena jeden slusnej druhej prase, ani jeden nema gildu apod. jinak se z toho akorat tak zblaznimeAcarus píše: Mysleno spis tak ze dva stejneho jmena -> resi gm , koukne kdo je tu driv tak tomu jmeno zustane, kdo pozdejc -> rename.
- Night Storm
- Undead Scriber

- Kontaktovat uživatele:
A nebo jsi to ty ale jen si to nechces pripustitNight Storm píše:me naprosto bezne lidi oslovuji "hej zlodeni vrat mi ten +5 vik"
Luxianu musi byt aspon 6 podle toho teda...
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...