Rad bych se zeptal jak je to nyni se jmeny na DP - je mozne ze jsou 2 postavy stejneho jmena? Docetl jsem se v novinkach ze byl nastaven system, aby nove zalozena postava mela unikatni, ale muze se stat ze jsou starsi postavy se schodnymi jmeny?
Par let jsem s touto postavou nehral(respektive vubec) a pri kopu na trh me jeden mili pan ihned oslovil "zdar z**rde co ty ryby?" tak nevim zda mam jmenovce nebo jestli je onen clovicek jen nejaky tupec neomaleny...
Sajx píše:Rad bych se zeptal jak je to nyni se jmeny na DP - je mozne ze jsou 2 postavy stejneho jmena? Docetl jsem se v novinkach ze byl nastaven system, aby nove zalozena postava mela unikatni, ale muze se stat ze jsou starsi postavy se schodnymi jmeny?
Napsal jsi to presne. Je to jen o tom, ze to pri nahozeni serveru nacte vsechna jmena, kdyz zalozis nove tak ho to zkontroluje a pokud je ruzne, tak prihodi.
Brejechcenko píše:Právě proto si musíte vymyslet nick, který nikdy nikoho nenapadne :p
Jinak si myslím, že by měla mít starší postava právo na přejmenování všech novějších duplikátů...
Když tě potká ve hře, tak ti to moc nepomůže.
Myslím, že byl problém/práce vůbec zjistit stáří postavy. (EDIT: *Accountu, natož samotné konkrétní postavy/jména)
(sranda bude, až to zkusíš a přejmenujou tebe (aniž bys to věděl, sám budeš duplikát))
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Brejechcenko píše:Jinak si myslím, že by měla mít starší postava právo na přejmenování všech novějších duplikátů...
To by bylo hezké, ale technicky patrně pracné a asi zbytečné bo jak čas plyne určitě duplikátů ubývá...
Problém v tom byl jen když jsme někoho přijímali do guildy a někdo o žadateli napsal že je to syčák apod. a on měl chudák jen jmenovce, ale vždy se to zdárně vysvětlilo... Drzé sprosťáky ve hře řešil dříve "kryštof" a to se čovek docela pobavil když četl některé logy
Brejechcenko píše:Právě proto si musíte vymyslet nick, který nikdy nikoho nenapadne :p
Jinak si myslím, že by měla mít starší postava právo na přejmenování všech novějších duplikátů...
Když tě potká ve hře, tak ti to moc nepomůže.
Myslím, že byl problém/práce vůbec zjistit stáří postavy. (EDIT: *Accountu, natož samotné konkrétní postavy/jména)
(sranda bude, až to zkusíš a přejmenujou tebe (aniž bys to věděl, sám budeš duplikát))
Stáří accountu vůbec není těžké zjistit.... každý account obsahuje údaj
ve formátu:
FIRSTCONNECTDATE=yyyy/m/dd hh:mm:ss
Acarus píše:
Mysleno spis tak ze dva stejneho jmena -> resi gm , koukne kdo je tu driv tak tomu jmeno zustane, kdo pozdejc -> rename.
Ale jako resil bych to vyhradne v krajni nouzi, to znamena jeden slusnej druhej prase, ani jeden nema gildu apod. jinak se z toho akorat tak zblaznime
No ano, vsak tohle v praxi nefunguje, neprejmenovavame, jen v pripade XY na Jmeno a trebas pridomek v podobe cislice ci PUM. Je to jasne napsano aj v pravidlech.
Night Storm píše:me naprosto bezne lidi oslovuji "hej zlodeni vrat mi ten +5 vik"
Luxianu musi byt aspon 6 podle toho teda...
A nebo jsi to ty ale jen si to nechces pripustit
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...