Flame z hlaseni lagu...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Baltik píše:
Mrakoplas píše:
King píše:jirik zas nekde lekl ? :( nam v d4 taky nepomohlo gm jednou kdysi davno a strasne sme plakali ale marne :(
Nam taky nepomohlo a taky jsme plakali a sli schanet novej equip.
ale my neumreli nam nesli otevrit dvere :)
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

King píše:jirik zas nekde lekl ? :( nam v d4 taky nepomohlo gm jednou kdysi davno a strasne sme plakali ale marne :(
vis co kapre?proc to maj odsrat neviny lidi kdyz za to nemuzou?ze je vina providera?a naky gm povery me zajmaj proste..at se pak nedivi ze tu nikdo skoro nebude hrat kdyz nejsou ocohtni nic urobit kdyz nic hraci neudelali ale provider...ale jak sem rekl skoda slov sem neco psat
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Jiri píše:
vis co kapre?proc to maj odsrat neviny lidi kdyz za to nemuzou?ze je vina providera?a naky gm povery me zajmaj proste..at se pak nedivi ze tu nikdo skoro nebude hrat kdyz nejsou ocohtni nic urobit kdyz nic hraci neudelali ale provider...ale jak sem rekl skoda slov sem neco psat
Mrakoplas píše:myslim, ze pokud ste nekdo ochotnej prijmout gm ucet. dat sve telefoni cislo mobilu na Web a slibit, ye budete opravdu online 24/7 pro vsechny mozne pady a servrem zavinene vylehy...

tak tu ta moznost podle mne je...

pokud nejste, tak mlcte:]
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Jiri píše:ale jak sem rekl skoda slov sem neco psat
Jak jsem cetl ten post, tak jsem myslel ze mluvis mimo, ale ten konec jsi rekl hezky :) Toho se drz.
Naposledy upravil(a) Baltik dne 04.12.2009 23:30:56, celkem upraveno 1 x.
srbqf
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

Mrakoplas píše:
Jiri píše:
Mrakoplas píše:myslim, ze pokud ste nekdo ochotnej prijmout gm ucet. dat sve telefoni cislo mobilu na Web a slibit, ye budete opravdu online 24/7 pro vsechny mozne pady a servrem zavinene vylehy...

hele ty zmklni mrakoplsh laskave jo?si chytrej jak radio
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Jirik asi prisel o cerstve seskladanej mythril komplet, ze je tak agresivni
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Jiri píše:
Mrakoplas píše:
Jiri píše: vis co kapre?proc to maj odsrat neviny lidi kdyz za to nemuzou?ze je vina providera?a naky gm povery me zajmaj proste..at se pak nedivi ze tu nikdo skoro nebude hrat kdyz nejsou ocohtni nic urobit kdyz nic hraci neudelali ale provider...ale jak sem rekl skoda slov sem neco psat

hele ty zmklni mrakoplsh laskave jo?si chytrej jak radio
se nauc kvotovat.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Tak tady si muzem jeste nahnat par postu :)
srbqf
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

Mrakoplas píše:Jirik asi prisel o cerstve seskladanej mythril komplet, ze je tak agresivni
o myth ne ,ten si snadno nakopu ale jde mi o princip vis?ale to ty nepochopis!!!
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Jaky je, dle tveho nazoru, princip nehod?
srbqf
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Proste se "zkazil" servr v patek vecer a jiri to nerozdychal no to je cele :(
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

King píše:Proste se "zkazil" servr v patek vecer a jiri to nerozdychal no to je cele :(
ja to rozdycham az se prospim:))))))))))..............vis kapr no radsi nebudu uz nic psat...........pac vvsici ste nejchytrejsi jak mi to tu pripada ..... proste na toto uz je tu skoda slov:o)
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Jiri píše: ja to rozdycham az se prospim:))))))))))..............vis kapr no radsi nebudu uz nic psat...........pac vvsici ste nejchytrejsi jak mi to tu pripada ..... proste na toto uz je tu skoda slov:o)
Tak proc flejmujes?

Ale mas misto skody slov moznost napsat, jak bys to delal ty. Coz jsi neudelal. (samozrejme ti hrozi ze ti budem davat protiargumenty) ;)
srbqf
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

Baltik píše:
Jiri píše: ja to rozdycham az se prospim:))))))))))..............vis kapr no radsi nebudu uz nic psat...........pac vvsici ste nejchytrejsi jak mi to tu pripada ..... proste na toto uz je tu skoda slov:o)
Tak proc flejmujes?

Ale mas misto skody slov moznost napsat, jak bys to delal ty. Coz jsi neudelal. (samozrejme ti hrozi ze ti budem davat protiargumenty) ;)
me uz nezajmate:)..............ja si myslim svy a tak to i zutane......tak proste dobrou:))))))))))))))))))
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Jiri píše: me uz nezajmate:)..............ja si myslim svy a tak to i zutane......tak proste dobrou:))))))))))))))))))
Proste typickej kverulant. Plna husta kecu a kdyz po nem clovek chce rozumnej navrh, tak skutek utek. :)
srbqf
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

Baltik píše:
Jiri píše: me uz nezajmate:)..............ja si myslim svy a tak to i zutane......tak proste dobrou:))))))))))))))))))
Proste typickej kverulant. Plna husta kecu a kdyz po nem clovek chce rozumnej navrh, tak skutek utek. :)
tak co bych asi udelal?bud vratil save nebo apson resnul jednoho clena vypravy co umi res
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Kdyby jste náhodou někdo potřeboval, tak 608636650 .. 24/7 Můžete se vybrečet kdykoliv chcete... učet si prosím hraďte sami..
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Jiri píše: tak co bych asi udelal?bud vratil save nebo apson resnul jednoho clena vypravy co umi res
...pokud by ses rozumne dostal k serveru. Coz nebyl tenhle pripad.
srbqf
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Uz vubec nemluvim o supportu/nesupportu
srbqf
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

Baltik píše:Uz vubec nemluvim o supportu/nesupportu
ja uz radsi o nicem:))))........mno nic mejte se ...dobrou:))))))))
Odpovědět