Flame z hlaseni lagu...
Protoze pakety od nich nedojdou na server.Jiri píše:hele ze za to muze provider.....a proc to odnesou hraci co sou v dunku a nemuzou za to?moc by me zajmalo teda ten duvod !!
Z filosofickeho pohledu, je to ze stejneho duvodu, proc povoden odnesou lide bydlici kolem reky, pozar odnesou lide bydlici v horicim dome, autonehodu odnesou lide, kteri jedou v bourajicim aute, letecke nestesti odnesou lide, kteri leteli v onom havarovanem letadle.
Proste meli smulu ze byli v nespravnou dobu na nespravnem miste.
srbqf
takze proste mi za to nemuzem a odnesem to mi?mi chces jako povedet?ze za to muze provider!!...a budou to odnaset nevini lidi co si jdou dunk a gmkum to bude jedno nebo jako co?Baltik píše:Protoze pakety od nich nedojdou na server.Jiri píše:hele ze za to muze provider.....a proc to odnesou hraci co sou v dunku a nemuzou za to?moc by me zajmalo teda ten duvod !!
Z filosofickeho pohledu, je to ze stejneho duvodu, proc povoden odnesou lide bydlici kolem reky, pozar odnesou lide bydlici v horicim dome, autonehodu odnesou lide, kteri jedou v bourajicim aute, letecke nestesti odnesou lide, kteri leteli v onom havarovanem letadle.
Proste meli smulu ze byli v nespravnou dobu na nespravnem miste.
Co s tim mam podle tebe delat?Jiri píše: takze proste mi za to nemuzem a odnesem to mi?mi chces jako povedet?ze za to muze provider!!...a budou to odnaset nevini lidi co si jdou dunk a gmkum to bude jedno nebo jako co?
Zavolat taxika, nechat se dovezt do prace (odkud se dostanu na GM ucet), zaplatit petikilo, vsechny poresovat, a jet za dalsi petikilo zpatky?
srbqf
mno to by zavanelo nepeknym precedensem ... precijen bys takto nemohl poskytnout svou jiz tak bezmeznou pomoc vse, paklize nezridime pro tyto ucely nejakou 24/7 hotlinku aby mel kazdej stejnou moznost a ne jen lide v patek kolem 20h. ale treba i nestastnici kolem 4 rano v utery, kdy vsichni z gm teamu spi.Baltik píše:Co s tim mam podle tebe delat?Jiri píše: takze proste mi za to nemuzem a odnesem to mi?mi chces jako povedet?ze za to muze provider!!...a budou to odnaset nevini lidi co si jdou dunk a gmkum to bude jedno nebo jako co?
Zavolat taxika, nechat se dovezt do prace (odkud se dostanu na GM ucet), zaplatit petikilo, vsechny poresovat, a jet za dalsi petikilo zpatky?
ale dle meho to sakra znevyhodnuje ty co jdou jindy kdyz tu nikdo neni ... a to neni fer.Baltik píše:Copak o to, precedentu "kdyz zrovna nekdo muze tak resne v dungu kazdou pohebanou vypravu" bych se nebranil, precejen "kdyz je moznost" cilene nikoho konkretniho nezvyhodnuje (krome vyprav ve kterych jde nejake GM, to je taky fakt), ale moznosti jsou proste omezene i tak
Vis co, pokud jsi tak hloupy ze nechapes ze GM ucty jsou ponekud jinak zabezpecene nez bezne hracske, tak nema cenu nic vysvetlovat.Jiri píše:tak kdyz ste byli online kdyz se to stalo...a stejne to resit nebude?udelejte to ze dp zrusite a bude klid!!!a o nakym taxiku me nerikej to me nezajma....me vase vymluy nezajmaj:)))))))))))........kdyz to nece resit tak se pak nedivte............caute...skoda sem neco psat:)))))))
A ze te neco nezajima si muzes nechat na helpdesk sluzby za kterou platis, tady s tim moc daleko neprorazis.
srbqf
Zkuste ke kazdemu pripadu pristoupit individualne. pokud tu moznost je, proc nepomoci? Pokud neni, neda se nic delat. lidi by vam hlavu neutrhli. Urcite je lepsi pomoci aspon nekomu nez se na vsechny vykaslat. Ale je to vase vec. Jak si to udelate, tak to budeme mit.. jen me mrzi, ze tu prestavate byt pro lidi a spis tu zacinate byt proti nim..Acarus píše:ale dle meho to sakra znevyhodnuje ty co jdou jindy kdyz tu nikdo neni ... a to neni fer.Baltik píše:Copak o to, precedentu "kdyz zrovna nekdo muze tak resne v dungu kazdou pohebanou vypravu" bych se nebranil, precejen "kdyz je moznost" cilene nikoho konkretniho nezvyhodnuje (krome vyprav ve kterych jde nejake GM, to je taky fakt), ale moznosti jsou proste omezene i tak

Vsak jak jsem psal vys, kdyz to jde tak to jde, kdyz to nejde tak to nejde. Ted to nejde protoze jsem pozil a nechal notas v praci, Acarus maka za pipou a ostatni se zrejme venuji sexu, drogam a rokenrolluZorg píše: Zkuste ke kazdemu pripadu pristoupit individualne. pokud tu moznost je, proc nepomoci? Pokud neni, neda se nic delat. lidi by vam hlavu neutrhli.

Edit: a krome toho to co pise Acarus, ne ze bych si toho neuzil dost a dost

Naposledy upravil(a) Baltik dne 04.12.2009 22:21:06, celkem upraveno 1 x.
srbqf
Jednoduse proto, ze ti co jim nepomuzeme budou rvat SUPPORT, byl to nehorazny SUPPORT a my chudacci, ktery klikame kdy tu nikdo nebyl, nemel cas ci ja nevim co tak na nas vsichni kaslou. Proto nemuzeme pristupovat k nicemu individualne. Malokdo by to pochopil, ze oni jen meli stesti a ne kamarady gm kteri je proste sprachsproste supporti.Zorg píše: Zkuste ke kazdemu pripadu pristoupit individualne. pokud tu moznost je, proc nepomoci? Pokud neni, neda se nic delat. lidi by vam hlavu neutrhli. Urcite je lepsi pomoci aspon nekomu nez se na vsechny vykaslat. Ale je to vase vec. Jak si to udelate, tak to budeme mit.. jen me mrzi, ze tu prestavate byt pro lidi a spis tu zacinate byt proti nim..
edit> balte i za pipou lognu, no problem ale proste klidne lognu ale neresuju.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jirik zas nekde lekl ?
nam v d4 taky nepomohlo gm jednou kdysi davno a strasne sme plakali ale marne 

Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
To urcite, je to otazka pristupu a my ten pristup mame proste ke vsem stejnej. Zadny nadrzovani komukoliv a v cemkoliv. Doplaceji na to vsichni stejne.Eliska píše:Jen to otázka lidskýho přístupu. Najdou se tu lidi, kteří si to nezaslouží, ale jsou tu i lidi, kteří si to zaslouží. Káždý dobrý skutek bude beze sporu potrestán, ale ten kdo ten dobrej skutek udělal ho může přece hřát dobrej pocit, že někomu pomohl. A od toho tu přeci jsme aby jsme si navzájem pomáhali a to, že se čas od času najde nějakej s prominutím vůl, kterej akorát zneužije naší dobroty, to je hold to riziko, který musíme přijmout.