Flame z hlaseni lagu...

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Uz ok ale nastvalo me to, nemuzu craftit :(
srbqf
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

hele ze za to muze provider.....a proc to odnesou hraci co sou v dunku a nemuzou za to?moc by me zajmalo teda ten duvod !!
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Jiri píše:hele ze za to muze provider.....a proc to odnesou hraci co sou v dunku a nemuzou za to?moc by me zajmalo teda ten duvod !!
Protoze pakety od nich nedojdou na server.

Z filosofickeho pohledu, je to ze stejneho duvodu, proc povoden odnesou lide bydlici kolem reky, pozar odnesou lide bydlici v horicim dome, autonehodu odnesou lide, kteri jedou v bourajicim aute, letecke nestesti odnesou lide, kteri leteli v onom havarovanem letadle.
Proste meli smulu ze byli v nespravnou dobu na nespravnem miste.
srbqf
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

Baltik píše:
Jiri píše:hele ze za to muze provider.....a proc to odnesou hraci co sou v dunku a nemuzou za to?moc by me zajmalo teda ten duvod !!
Protoze pakety od nich nedojdou na server.

Z filosofickeho pohledu, je to ze stejneho duvodu, proc povoden odnesou lide bydlici kolem reky, pozar odnesou lide bydlici v horicim dome, autonehodu odnesou lide, kteri jedou v bourajicim aute, letecke nestesti odnesou lide, kteri leteli v onom havarovanem letadle.
Proste meli smulu ze byli v nespravnou dobu na nespravnem miste.
takze proste mi za to nemuzem a odnesem to mi?mi chces jako povedet?ze za to muze provider!!...a budou to odnaset nevini lidi co si jdou dunk a gmkum to bude jedno nebo jako co?
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Jiri píše: takze proste mi za to nemuzem a odnesem to mi?mi chces jako povedet?ze za to muze provider!!...a budou to odnaset nevini lidi co si jdou dunk a gmkum to bude jedno nebo jako co?
Co s tim mam podle tebe delat?
Zavolat taxika, nechat se dovezt do prace (odkud se dostanu na GM ucet), zaplatit petikilo, vsechny poresovat, a jet za dalsi petikilo zpatky?
srbqf
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Baltik píše:
Jiri píše: takze proste mi za to nemuzem a odnesem to mi?mi chces jako povedet?ze za to muze provider!!...a budou to odnaset nevini lidi co si jdou dunk a gmkum to bude jedno nebo jako co?
Co s tim mam podle tebe delat?
Zavolat taxika, nechat se dovezt do prace (odkud se dostanu na GM ucet), zaplatit petikilo, vsechny poresovat, a jet za dalsi petikilo zpatky?
mno to by zavanelo nepeknym precedensem ... precijen bys takto nemohl poskytnout svou jiz tak bezmeznou pomoc vse, paklize nezridime pro tyto ucely nejakou 24/7 hotlinku aby mel kazdej stejnou moznost a ne jen lide v patek kolem 20h. ale treba i nestastnici kolem 4 rano v utery, kdy vsichni z gm teamu spi.
Jiri
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri »

tak kdyz ste byli online kdyz se to stalo...a stejne to resit nebude?udelejte to ze dp zrusite a bude klid!!!a o nakym taxiku me nerikej to me nezajma....me vase vymluy nezajmaj:)))))))))))........kdyz to nece resit tak se pak nedivte............caute...skoda sem neco psat:)))))))
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Copak o to, precedentu "kdyz zrovna nekdo muze tak resne v dungu kazdou pohebanou vypravu" bych se nebranil, precejen "kdyz je moznost" cilene nikoho konkretniho nezvyhodnuje (krome vyprav ve kterych jde nejake GM, to je taky fakt), ale moznosti jsou proste omezene i tak
srbqf
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Baltik píše:Copak o to, precedentu "kdyz zrovna nekdo muze tak resne v dungu kazdou pohebanou vypravu" bych se nebranil, precejen "kdyz je moznost" cilene nikoho konkretniho nezvyhodnuje (krome vyprav ve kterych jde nejake GM, to je taky fakt), ale moznosti jsou proste omezene i tak
ale dle meho to sakra znevyhodnuje ty co jdou jindy kdyz tu nikdo neni ... a to neni fer.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Jiri píše:tak kdyz ste byli online kdyz se to stalo...a stejne to resit nebude?udelejte to ze dp zrusite a bude klid!!!a o nakym taxiku me nerikej to me nezajma....me vase vymluy nezajmaj:)))))))))))........kdyz to nece resit tak se pak nedivte............caute...skoda sem neco psat:)))))))
Vis co, pokud jsi tak hloupy ze nechapes ze GM ucty jsou ponekud jinak zabezpecene nez bezne hracske, tak nema cenu nic vysvetlovat.

A ze te neco nezajima si muzes nechat na helpdesk sluzby za kterou platis, tady s tim moc daleko neprorazis.
srbqf
Zorg
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zorg »

Acarus píše:
Baltik píše:Copak o to, precedentu "kdyz zrovna nekdo muze tak resne v dungu kazdou pohebanou vypravu" bych se nebranil, precejen "kdyz je moznost" cilene nikoho konkretniho nezvyhodnuje (krome vyprav ve kterych jde nejake GM, to je taky fakt), ale moznosti jsou proste omezene i tak
ale dle meho to sakra znevyhodnuje ty co jdou jindy kdyz tu nikdo neni ... a to neni fer.
Zkuste ke kazdemu pripadu pristoupit individualne. pokud tu moznost je, proc nepomoci? Pokud neni, neda se nic delat. lidi by vam hlavu neutrhli. Urcite je lepsi pomoci aspon nekomu nez se na vsechny vykaslat. Ale je to vase vec. Jak si to udelate, tak to budeme mit.. jen me mrzi, ze tu prestavate byt pro lidi a spis tu zacinate byt proti nim.. :D
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Zorg píše: Zkuste ke kazdemu pripadu pristoupit individualne. pokud tu moznost je, proc nepomoci? Pokud neni, neda se nic delat. lidi by vam hlavu neutrhli.
Vsak jak jsem psal vys, kdyz to jde tak to jde, kdyz to nejde tak to nejde. Ted to nejde protoze jsem pozil a nechal notas v praci, Acarus maka za pipou a ostatni se zrejme venuji sexu, drogam a rokenrollu :)

Edit: a krome toho to co pise Acarus, ne ze bych si toho neuzil dost a dost :(
Naposledy upravil(a) Baltik dne 04.12.2009 22:21:06, celkem upraveno 1 x.
srbqf
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Zorg píše: Zkuste ke kazdemu pripadu pristoupit individualne. pokud tu moznost je, proc nepomoci? Pokud neni, neda se nic delat. lidi by vam hlavu neutrhli. Urcite je lepsi pomoci aspon nekomu nez se na vsechny vykaslat. Ale je to vase vec. Jak si to udelate, tak to budeme mit.. jen me mrzi, ze tu prestavate byt pro lidi a spis tu zacinate byt proti nim.. :D
Jednoduse proto, ze ti co jim nepomuzeme budou rvat SUPPORT, byl to nehorazny SUPPORT a my chudacci, ktery klikame kdy tu nikdo nebyl, nemel cas ci ja nevim co tak na nas vsichni kaslou. Proto nemuzeme pristupovat k nicemu individualne. Malokdo by to pochopil, ze oni jen meli stesti a ne kamarady gm kteri je proste sprachsproste supporti.

edit> balte i za pipou lognu, no problem ale proste klidne lognu ale neresuju.
Zorg
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zorg »

To je pravda. Bohuzel takovych lidi se tu najde dost.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Zorg píše:To je pravda. Bohuzel takovych lidi se tu najde dost.
Prave, z toho duvodu musi byt mereno vsem stejne at se jedna bohuzel o tu nejhorsi rovinu... proste to pak ze to nestoji...
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

jirik zas nekde lekl ? :( nam v d4 taky nepomohlo gm jednou kdysi davno a strasne sme plakali ale marne :(
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Acarus píše: Prave, z toho duvodu musi byt mereno vsem stejne at se jedna bohuzel o tu nejhorsi rovinu... proste to pak ze to nestoji...
Nojo, to jen ja jsem ochotnej vul co pokazde zapomene ze za kazdy dobry skutek bude po zasluze potrestan ;)
srbqf
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

myslim, ze pokud ste nekdo ochotnej prijmout gm ucet. dat sve telefoni cislo mobilu na Web a slibit, ye budete opravdu online 24/7 pro vsechny mozne pady a servrem zavinene vylehy...

tak tu ta moznost podle mne je...

pokud nejste, tak mlcte:]
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Mrakoplas píše:
King píše:jirik zas nekde lekl ? :( nam v d4 taky nepomohlo gm jednou kdysi davno a strasne sme plakali ale marne :(
Nam taky nepomohlo a taky jsme plakali a sli schanet novej equip.
srbqf
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Eliska píše:Jen to otázka lidskýho přístupu. Najdou se tu lidi, kteří si to nezaslouží, ale jsou tu i lidi, kteří si to zaslouží. Káždý dobrý skutek bude beze sporu potrestán, ale ten kdo ten dobrej skutek udělal ho může přece hřát dobrej pocit, že někomu pomohl. A od toho tu přeci jsme aby jsme si navzájem pomáhali a to, že se čas od času najde nějakej s prominutím vůl, kterej akorát zneužije naší dobroty, to je hold to riziko, který musíme přijmout.
To urcite, je to otazka pristupu a my ten pristup mame proste ke vsem stejnej. Zadny nadrzovani komukoliv a v cemkoliv. Doplaceji na to vsichni stejne.
Odpovědět