spis jakej je on ze jeden den s lidma dunguje a druhej den je prasi a pojizdi hm?Legend Of Pain píše:totálne ma udivuje, jaký si ty bezcharakterný kár, pokial si s ním despoval, tak ti bol dobrý :DDDDD, bože wilson, ty si wilson..
Přínosná diskuze z: Portování přímo do domku
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
rozhodne no !Marsyas píše:Wilzne, pokud vím, tak s tebou arandil skončil kvůli tvému bezpáteřnímu chování a teď se snažíš ho za každou cenu potopit, protože už jsi s ním nemohl dungovat....
Hold srší to z tebe jako fvoda z fontány
jo ja vim ze za vsechno vlastne muzu ja a Arandil je ten ublizenej :ppp
Fakt me bavi jak mu lezet do zadku a obhajujete ho, ale tak ja se nedivim kdyz vam dal mamon kdyz rozpustil Harpagony, aneb zalozit si gildu a pak schrabnou vsekerej majetek a rozdelit si ho jen mezi "vyvolenejma" :p
Neco jak Scrapova soutez :p
Wilzne Wilzne, neoháněj se lezením do zadku..... nebo Ti tu napíšu něco, co se Ti nebude líbit. Všichni víme....
Nikdo nikoho neobhajuje, jen se uvádí jistá fakta a navíc, jestli jsem se Tě dotkl, že jsem napsal, že jsi bezpáteřní a že obracíš kam se Ti to hodí, tak se za tvou reakci nedivím, pravda je vždycky krutá. Ale to nemá vůbec nic společnýho s obhajobou ary. Jestli sis nevšiml, tak v mém postu není vůbec nic o sitaci, která se tu řeší, takže by se dalo říct, že je OT. Ale to tvoje posty taky
K situaci: Pomsta byla sladká
(neměl bezdůvodně nadávat a pomlouvat)
Že já blbec, mu taky pomáhal za dob mého působení skládat ten jeho smradlavej áda komplet....
Nikdo nikoho neobhajuje, jen se uvádí jistá fakta a navíc, jestli jsem se Tě dotkl, že jsem napsal, že jsi bezpáteřní a že obracíš kam se Ti to hodí, tak se za tvou reakci nedivím, pravda je vždycky krutá. Ale to nemá vůbec nic společnýho s obhajobou ary. Jestli sis nevšiml, tak v mém postu není vůbec nic o sitaci, která se tu řeší, takže by se dalo říct, že je OT. Ale to tvoje posty taky

K situaci: Pomsta byla sladká

Že já blbec, mu taky pomáhal za dob mého působení skládat ten jeho smradlavej áda komplet....
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Jde o toho o jaky "blbosti" jde, rikal, ze mu sproste nadaval a za to mu udelal tu cunacinu,ale kdyz pujdu po ulici a nekdo mi bude nadavat, tak ho asi taky rovnou za to nepodriznu, ze? A musim rict,ze "A" taky neni zrovna z tech nejslusnejsich....a vek a neznalost neomlouva....kdyz mohli byt potrestany lidi co nic neudelali Crus , tak nevim proc by nemel byt potrestany clovek co neco udelal a jeste se k tomu i priznal a vytahoval se tim....
at je arandil jakykoli pako, sem proti aby se opakovalo dalsi smazani "alias jednorazova uprava pravidel pro smazani "zleho pk" " ...
jelikoz o ik firefildech se vi uz dlouho, ostatne je to docela logicka vec, a vy gm ste s tim nic neudelali, a to, ze je to nekdo hodil nekomu na mark nb runy je jen update...
jelikoz o ik firefildech se vi uz dlouho, ostatne je to docela logicka vec, a vy gm ste s tim nic neudelali, a to, ze je to nekdo hodil nekomu na mark nb runy je jen update...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jojo ale kdyby to udelali loopovi tak bys moh prasknout aby se to resilo no jo mracku vsichni vime jaky jsiMrakoplas píše:at je arandil jakykoli pako, sem proti aby se opakovalo dalsi smazani "alias jednorazova uprava pravidel pro smazani "zleho pk" " ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ty kapře občas se až divim co ze sebe vypustíš :p ale dneska :p Dneska mas výjmečně pravdu :pKing píše:jojo ale kdyby to udelali loopovi tak bys moh prasknout aby se to resilo no jo mracku vsichni vime jaky jsiMrakoplas píše:at je arandil jakykoli pako, sem proti aby se opakovalo dalsi smazani "alias jednorazova uprava pravidel pro smazani "zleho pk" " ...
Správce charity válečníků
- Legend Of Pain
- Pencil Master
vážne sa musím posledný krát vyjadriť k tomuto nadávanie arovi 
POLOVICU ludí preťahal despami a má vďaka nemu equip
, ďalšia štvrťka by s ním len chcela despovať a keď ich tam nevezme, tak mu nadávajú
ono je to holt tak, no 
A ludí ako Wilson nekomentujem už ani, ešte dostanem BAN na fórum. Lezie doprdele snaď každému kto tam nemá plno. Aneb.. "Dungujem teraz s Empom, páč má mrtě skill a pretáhne mě despem, ale hned jako bude neaktivní, jdu za Arou a když je neaktivní ten, vrátim se Empovi"
a to som vynechal VIRákov, u ktorých to bolo velice úsmevné

POLOVICU ludí preťahal despami a má vďaka nemu equip

A ludí ako Wilson nekomentujem už ani, ešte dostanem BAN na fórum. Lezie doprdele snaď každému kto tam nemá plno. Aneb.. "Dungujem teraz s Empom, páč má mrtě skill a pretáhne mě despem, ale hned jako bude neaktivní, jdu za Arou a když je neaktivní ten, vrátim se Empovi"

Naposledy upravil(a) Legend Of Pain dne 08.11.2009 20:07:38, celkem upraveno 1 x.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jo jo je to buh a nikdo by beznej ten desp nezvladlLegend Of Pain píše:vážne sa musím posledný krát vyjadriť k tomuto nadávanie arovi
POLOVICU ludí preťahal despami a má vďaka nemu equip, ďalšia štvrťka by s ním len chcela despovať a keď ich tam nevezme, tak mu nadávajú
ono je to holt tak, no
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Legend Of Pain
- Pencil Master
Ďalší arov narážačKing píše:jo jo je to buh a nikdo by beznej ten desp nezvladlLegend Of Pain píše:vážne sa musím posledný krát vyjadriť k tomuto nadávanie arovi
POLOVICU ludí preťahal despami a má vďaka nemu equip, ďalšia štvrťka by s ním len chcela despovať a keď ich tam nevezme, tak mu nadávajú
ono je to holt tak, no

- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jj ja sem zrovna ten ktery se bez arandila do despu nepodival a vis kdyby nezacal arnadil prasit tak by treba byli jeste i harpagoni takze toho narazece si nech od cestyLegend Of Pain píše:Ďalší arov narážačKing píše:jo jo je to buh a nikdo by beznej ten desp nezvladlLegend Of Pain píše:vážne sa musím posledný krát vyjadriť k tomuto nadávanie arovi
ono je to holt tak, no
ty "Hned po Arovi" :DD:D ach, idem sa osprchovať, som zvedavý čo tu bude keď sa vrátim