Přínosná diskuze z: Portování přímo do domku

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Legend Of Pain píše:totálne ma udivuje, jaký si ty bezcharakterný kár :D, pokial si s ním despoval, tak ti bol dobrý :DDDDD, bože wilson, ty si wilson..
spis jakej je on ze jeden den s lidma dunguje a druhej den je prasi a pojizdi hm?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Arandil, ten tvuj a gogo hrob, ten se me libil, skoda jen, ze co tyden to jinej nazor
Ale tak co delat v blave po skole, ze
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Wilzne, pokud vím, tak s tebou arandil skončil kvůli tvému bezpáteřnímu chování a teď se snažíš ho za každou cenu potopit, protože už jsi s ním nemohl dungovat....

Hold srší to z tebe jako fvoda z fontány :)
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Bezpateřní Wilzn nebo podrazáckej Arandil...
Co je horší?:p

Já v tom mám jasno :p
Správce charity válečníků
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Marsyas píše:Wilzne, pokud vím, tak s tebou arandil skončil kvůli tvému bezpáteřnímu chování a teď se snažíš ho za každou cenu potopit, protože už jsi s ním nemohl dungovat....

Hold srší to z tebe jako fvoda z fontány :)
rozhodne no !

jo ja vim ze za vsechno vlastne muzu ja a Arandil je ten ublizenej :ppp

Fakt me bavi jak mu lezet do zadku a obhajujete ho, ale tak ja se nedivim kdyz vam dal mamon kdyz rozpustil Harpagony, aneb zalozit si gildu a pak schrabnou vsekerej majetek a rozdelit si ho jen mezi "vyvolenejma" :p

Neco jak Scrapova soutez :p
Marsyas
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marsyas »

Wilzne Wilzne, neoháněj se lezením do zadku..... nebo Ti tu napíšu něco, co se Ti nebude líbit. Všichni víme....

Nikdo nikoho neobhajuje, jen se uvádí jistá fakta a navíc, jestli jsem se Tě dotkl, že jsem napsal, že jsi bezpáteřní a že obracíš kam se Ti to hodí, tak se za tvou reakci nedivím, pravda je vždycky krutá. Ale to nemá vůbec nic společnýho s obhajobou ary. Jestli sis nevšiml, tak v mém postu není vůbec nic o sitaci, která se tu řeší, takže by se dalo říct, že je OT. Ale to tvoje posty taky :)

K situaci: Pomsta byla sladká :) (neměl bezdůvodně nadávat a pomlouvat)

Že já blbec, mu taky pomáhal za dob mého působení skládat ten jeho smradlavej áda komplet....
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

a vis vubec jak to bylo? On zacal urcite sam od sebe jen tak nadavat arandilovi ze ? :pp Koukam ze Ara vas dobre krmi no ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Prima exekutiva je v pravomoci ciste gm. Resit si herni situace muzete, nechcete li resit neco pres gm taky ok, o praci min, ale musi tak byt cineno v ramci pravidel, tzn bez pouziti bugu etc.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

ale co když mi bylo 16 taky sem dělal blbosti a ne že ne :p

Mě osobně by nejvíce zajímalo jestli je to co udělal zakázané nebo není...
Millitante
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Millitante »

Jde o toho o jaky "blbosti" jde, rikal, ze mu sproste nadaval a za to mu udelal tu cunacinu,ale kdyz pujdu po ulici a nekdo mi bude nadavat, tak ho asi taky rovnou za to nepodriznu, ze? A musim rict,ze "A" taky neni zrovna z tech nejslusnejsich....a vek a neznalost neomlouva....kdyz mohli byt potrestany lidi co nic neudelali Crus , tak nevim proc by nemel byt potrestany clovek co neco udelal a jeste se k tomu i priznal a vytahoval se tim....
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Arandil píše:Proc bych nemel sprasit cloveka co mi nadava do koko*u,cur..a tak podobne kdyz sem mu nic neudelal? Ja mu to jen vratil :)
Tak ten clovek ale rikal pravdu
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

at je arandil jakykoli pako, sem proti aby se opakovalo dalsi smazani "alias jednorazova uprava pravidel pro smazani "zleho pk" " ...

jelikoz o ik firefildech se vi uz dlouho, ostatne je to docela logicka vec, a vy gm ste s tim nic neudelali, a to, ze je to nekdo hodil nekomu na mark nb runy je jen update...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Petrkove,ty chudaku nebejt mne nemas nic a nehras :)... ale kdyz ti vybrali acc tak si mi hezky brecel na icq pls pls pomoz mi :p...a ja debil ti pomohl :Pp
Petrkov
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petrkov »

Arandil píše:Petrkove,ty chudaku nebejt mne nemas nic a nehras :)... ale kdyz ti vybrali acc tak si mi hezky brecel na icq pls pls pomoz mi :p...a ja debil ti pomohl :Pp
Jo diky tobe sem akorat tak maximalne o vsechno prisel, tak tu nemel tu svoji pohadecku
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Mrakoplas píše:at je arandil jakykoli pako, sem proti aby se opakovalo dalsi smazani "alias jednorazova uprava pravidel pro smazani "zleho pk" " ...

jelikoz o ik firefildech se vi uz dlouho, ostatne je to docela logicka vec, a vy gm ste s tim nic neudelali, a to, ze je to nekdo hodil nekomu na mark nb runy je jen update...
jojo ale kdyby to udelali loopovi tak bys moh prasknout aby se to resilo no jo mracku vsichni vime jaky jsi
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

King píše:
Mrakoplas píše:at je arandil jakykoli pako, sem proti aby se opakovalo dalsi smazani "alias jednorazova uprava pravidel pro smazani "zleho pk" " ...

jojo ale kdyby to udelali loopovi tak bys moh prasknout aby se to resilo no jo mracku vsichni vime jaky jsi
Ty kapře občas se až divim co ze sebe vypustíš :p ale dneska :p Dneska mas výjmečně pravdu :p
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

vážne sa musím posledný krát vyjadriť k tomuto nadávanie arovi :D
POLOVICU ludí preťahal despami a má vďaka nemu equip :D, ďalšia štvrťka by s ním len chcela despovať a keď ich tam nevezme, tak mu nadávajú :D ono je to holt tak, no :D

A ludí ako Wilson nekomentujem už ani, ešte dostanem BAN na fórum. Lezie doprdele snaď každému kto tam nemá plno. Aneb.. "Dungujem teraz s Empom, páč má mrtě skill a pretáhne mě despem, ale hned jako bude neaktivní, jdu za Arou a když je neaktivní ten, vrátim se Empovi" :D a to som vynechal VIRákov, u ktorých to bolo velice úsmevné :D :lol:
Naposledy upravil(a) Legend Of Pain dne 08.11.2009 20:07:38, celkem upraveno 1 x.
clear brainwashing
dNb prezents
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Legend Of Pain píše:vážne sa musím posledný krát vyjadriť k tomuto nadávanie arovi :D
POLOVICU ludí preťahal despami a má vďaka nemu equip :D, ďalšia štvrťka by s ním len chcela despovať a keď ich tam nevezme, tak mu nadávajú :D ono je to holt tak, no :D
jo jo je to buh a nikdo by beznej ten desp nezvladl
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

King píše:
Legend Of Pain píše:vážne sa musím posledný krát vyjadriť k tomuto nadávanie arovi :D
Ďalší arov narážač :D ty "Hned po Arovi" :DD:D ach, idem sa osprchovať, som zvedavý čo tu bude keď sa vrátim :D
clear brainwashing
dNb prezents
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Legend Of Pain píše:
King píše:
Ďalší arov narážač :D ty "Hned po Arovi" :DD:D ach, idem sa osprchovať, som zvedavý čo tu bude keď sa vrátim :D
jj ja sem zrovna ten ktery se bez arandila do despu nepodival a vis kdyby nezacal arnadil prasit tak by treba byli jeste i harpagoni takze toho narazece si nech od cesty
Odpovědět