Přínosná diskuze z: Portování přímo do domku
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ja kempim trh a nic taky nikdo neresi zase mluvis z cesty a davas jabka s hruskama do jednoho kose.Arandil píše:A co jako ? Mne kdyz kempili pred barakem taky to nikdo neresil a vyhnul sem se tomu jen tak tak ..
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
jak vysvetlit ? kdyz te nekdo kempi jako si kempil s FF ty tak se ubranit neda.Arandil píše:Ach...snazim se tady vysvetlit ze at se tresta rovnomerne a nebo at se netresta vubec ale tobe to asi nedochazi...
ale ty tvrdis ze ses ubranil tudiz te nikdo nemohl kempit primo naskoku s ff jako si to udelal ty.
me de o ty ff a ne o to jesli nekdo kempi s pekackama a zabije te v gz kvfkama nebo cimkoliv pred cim se muzes branit
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Presne tak protoze mi to nekdo oznamil ze mne kempi...a ted nemluvim vubec o tom co sem udelal nebo neudelal...ja jen rikam ze kdyz chteji trestat nas za ada tak at potrestaj dalsich 40 modraku za odlogy..ja to kempil fire fieldou z jedineho duvodu at neodlogne
Edit :Kdybych ho tam cekal v 6 lidech s kvf tak to guards by stejne nestihl napsat..
Edit :Kdybych ho tam cekal v 6 lidech s kvf tak to guards by stejne nestihl napsat..
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Cevece jak to tu ctu, tak se nestacim divit, jakej ty ses "frajer", zautocis na cloveka, ktery nic netusi, tim nejubozenejsim zpusobem, ze nez zjisti kam vubec skocil tak je mrtvej , pritom pocital s tim, ze kope do bezpeci sveho domku a pak kdyz se to tu zacina proti tobe obracet, tak zacnes vytahovat jak kde kdo ublizil tobe....Nez neco na DP zase udelas, tak u toho nejdriv premyslej hlavou, aby si pak nemusel na forku brecet.....Arandil píše:Presne tak protoze mi to nekdo oznamil ze mne kempi...a ted nemluvim vubec o tom co sem udelal nebo neudelal...ja jen rikam ze kdyz chteji trestat nas za ada tak at potrestaj dalsich 40 modraku za odlogy..ja to kempil fire fieldou z jedineho duvodu at neodlogne

-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Jezisi, tak kdyz musi takhle nadavat jak maly decko, tak se mas aspon ty zachovat dospelejc a prejit to, myslet si o nem svy a aspon ty zachovat chladnou hlavu..a ne byt jak maly deti, timhle se stejne nic nevyresi. Jestli si ulevuje nadavkama, tak asi jinej uz nebude a ty ho nezmenis ani kdyz mu seberes ada komplet... chlapy proste no...:pArandil píše:Proc bych nemel sprasit cloveka co mi nadava do koko*u,cur..a tak podobne kdyz sem mu nic neudelal? Ja mu to jen vratil
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
lidi dostavaj bany i za mensi prohreskyAcarus píše:jj nevyjdruj se pro jistotu si presun veskery majetek na jine acc , kdyby nahodou se neco stalo.Arandil píše:no nic nebudem sa k tomu uz vyjadrovat...
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ale tihle lidi sou aktivni proto tu souWilson píše:k cemu ale ban? Stejne mu zas nekdo da uz XXXtou sanci, takze asi tak, kdyby byli gm co k cemu tak by tu tyhli lidi uz davno netrpeli, davaj jim porad dalsi nesmysln sance a co oni jedinyho? furt jen hledaj skulinky v pravidlech jak nekoho "beztrestne" sprasit ...

-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
- Legend Of Pain
- Pencil Master
totálne ma udivuje, jaký si ty bezcharakterný kárWilson píše:k cemu ale ban? Stejne mu zas nekdo da uz XXXtou sanci, takze asi tak, kdyby byli gm co k cemu tak by tu tyhli lidi uz davno netrpeli, davaj jim porad dalsi nesmysln sance a co oni jedinyho? furt jen hledaj skulinky v pravidlech jak nekoho "beztrestne" sprasit ...