Přínosná diskuze z: Portování přímo do domku

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

A co jako ? Mne kdyz kempili pred barakem taky to nikdo neresil a vyhnul sem se tomu jen tak tak ..
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Arandil píše:A co jako ? Mne kdyz kempili pred barakem taky to nikdo neresil a vyhnul sem se tomu jen tak tak ..
ja kempim trh a nic taky nikdo neresi zase mluvis z cesty a davas jabka s hruskama do jednoho kose.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Ach...snazim se tady vysvetlit ze at se tresta rovnomerne a nebo at se netresta vubec ale tobe to asi nedochazi...
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Arandil píše:Ach...snazim se tady vysvetlit ze at se tresta rovnomerne a nebo at se netresta vubec ale tobe to asi nedochazi...
jak vysvetlit ? kdyz te nekdo kempi jako si kempil s FF ty tak se ubranit neda.

ale ty tvrdis ze ses ubranil tudiz te nikdo nemohl kempit primo naskoku s ff jako si to udelal ty.

me de o ty ff a ne o to jesli nekdo kempi s pekackama a zabije te v gz kvfkama nebo cimkoliv pred cim se muzes branit
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Presne tak protoze mi to nekdo oznamil ze mne kempi...a ted nemluvim vubec o tom co sem udelal nebo neudelal...ja jen rikam ze kdyz chteji trestat nas za ada tak at potrestaj dalsich 40 modraku za odlogy..ja to kempil fire fieldou z jedineho duvodu at neodlogne

Edit :Kdybych ho tam cekal v 6 lidech s kvf tak to guards by stejne nestihl napsat..
Millitante
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Millitante »

Arandil píše:Presne tak protoze mi to nekdo oznamil ze mne kempi...a ted nemluvim vubec o tom co sem udelal nebo neudelal...ja jen rikam ze kdyz chteji trestat nas za ada tak at potrestaj dalsich 40 modraku za odlogy..ja to kempil fire fieldou z jedineho duvodu at neodlogne

Edit :Kdybych ho tam cekal v 6 lidech s kvf tak to guards by stejne nestihl napsat..
Cevece jak to tu ctu, tak se nestacim divit, jakej ty ses "frajer", zautocis na cloveka, ktery nic netusi, tim nejubozenejsim zpusobem, ze nez zjisti kam vubec skocil tak je mrtvej , pritom pocital s tim, ze kope do bezpeci sveho domku a pak kdyz se to tu zacina proti tobe obracet, tak zacnes vytahovat jak kde kdo ublizil tobe....Nez neco na DP zase udelas, tak u toho nejdriv premyslej hlavou, aby si pak nemusel na forku brecet..... :roll: ikdyz doufam, ze nad tim GM popremysli a udelaji ti papa, aby to bylo jak nekdo z nich nekde psal "ponauceni pro ostatni hrace", ze?... :evil:
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Proc bych nemel sprasit cloveka co mi nadava do koko*u,cur..a tak podobne kdyz sem mu nic neudelal? Ja mu to jen vratil :)
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

A btw ja nebrecim :) vy to resite mne to je jedno vis co :) nijak sem nebugoval takze si delejte co chcete

odštípnuto a přesunuto
/Soap
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

bugoval, využil si toho že se FF může "znásobit" (neni snad bug využití herní chyby?) a jak psal Acarus, kdyby to gm tak chtěli rovnou by dávala ik ....
Tvoje prasárny se tu řeší už x let. Trochu Sysifova práce se tě zbavit.
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Millitante
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Arandil píše:Proc bych nemel sprasit cloveka co mi nadava do koko*u,cur..a tak podobne kdyz sem mu nic neudelal? Ja mu to jen vratil :)
Jezisi, tak kdyz musi takhle nadavat jak maly decko, tak se mas aspon ty zachovat dospelejc a prejit to, myslet si o nem svy a aspon ty zachovat chladnou hlavu..a ne byt jak maly deti, timhle se stejne nic nevyresi. Jestli si ulevuje nadavkama, tak asi jinej uz nebude a ty ho nezmenis ani kdyz mu seberes ada komplet... chlapy proste no...:p
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

no nic nebudem sa k tomu uz vyjadrovat :) ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Arandil píše:no nic nebudem sa k tomu uz vyjadrovat :) ...
jj nevyjdruj se pro jistotu si presun veskery majetek na jine acc , kdyby nahodou se neco stalo.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Acarus píše:
jj nevyjdruj se pro jistotu si presun veskery majetek na jine acc , kdyby nahodou se neco stalo.
lidi dostavaj bany i za mensi prohresky
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Acarus píše:
:lol:
Správce charity válečníků
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

k cemu ale ban? Stejne mu zas nekdo da uz XXXtou sanci, takze asi tak, kdyby byli gm co k cemu tak by tu tyhli lidi uz davno netrpeli, davaj jim porad dalsi nesmysln sance a co oni jedinyho? furt jen hledaj skulinky v pravidlech jak nekoho "beztrestne" sprasit ...
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Zase raz zadrel nieco mudre Wilson :) ja som nemal na dp nikdy ban ..
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Wilson píše:k cemu ale ban? Stejne mu zas nekdo da uz XXXtou sanci, takze asi tak, kdyby byli gm co k cemu tak by tu tyhli lidi uz davno netrpeli, davaj jim porad dalsi nesmysln sance a co oni jedinyho? furt jen hledaj skulinky v pravidlech jak nekoho "beztrestne" sprasit ...
ale tihle lidi sou aktivni proto tu sou :)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Arandil píše:Zase raz zadrel nieco mudre Wilson :) ja som nemal na dp nikdy ban ..
nerikal si ze se uz nebudes vyjadrovat? To je asi tak jako to tvoje "koncim" co? :ppp
Millitante
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Arandil píše:Zase raz zadrel nieco mudre Wilson :) ja som nemal na dp nikdy ban ..
Aha, tak aspon uz vim, kde se tady stala chyba :lol: :wink:
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Wilson píše:k cemu ale ban? Stejne mu zas nekdo da uz XXXtou sanci, takze asi tak, kdyby byli gm co k cemu tak by tu tyhli lidi uz davno netrpeli, davaj jim porad dalsi nesmysln sance a co oni jedinyho? furt jen hledaj skulinky v pravidlech jak nekoho "beztrestne" sprasit ...
totálne ma udivuje, jaký si ty bezcharakterný kár :D, pokial si s ním despoval, tak ti bol dobrý :DDDDD, bože wilson, ty si wilson..
clear brainwashing
dNb prezents
Odpovědět