Přínosná diskuze z: Portování přímo do domku

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Tak ja neviem no mne uz sa dost krat stalo ze som umrel tkato na fire fieldy..dokonca mi tak raz tiez kempili dom..a myslim ze sa tu netreba ohanat Ik pro pk v gz..stacilo by napsat pravidla a ne vymyslet je za behu..clovek potom nikdy nevie co si moze dovolit
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

A este jedna vec,ked chcete aby sa nezabijali modraci fire fieldamy pred domom tak zacnite riesit odlogy lebo ono sa to stava uz celkom trend pre modrakov ci uz v cove alebo inde ze ked maju pod 20 hp tak odlognu a to iste by sa stalo kebyze kempime wielanda s kvfkami..to uz je ok ? asi ano lebo co ja viem page na odlog je dost akurat ze tresty nejsu ziadne..
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Astrahan píše:ano jasne ja jsem prece pane nejvyssi gm acarusi nerekl nikde ze to neni moje blbost ale uz i ty jsi nekolikrat dal tresty za napomahani pk, nebo kdyz je to vlastni blbost se tomu tak nerika?
nerozumim jazyku tveho kmene, muzes mi to klidne prelozit.
Astrahan
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Astrahan »

potom mi musis napsat jakym jazykem rozumis abych psal tobe srozumitelnym jazykem
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Kód: Vybrat vše

Herní bug je jakákoliv chyba ve hře, nebo jejím nastavení, díky které se systém chová jinak, než je běžné. Mezi takové chyby patří zásadní chyby v ekonomice či všechny metody, jež nestandardním, neobvyklým či zrychleným způsobem umožní vykonání některé činnosti (zvláště trénink dovednosti). Zneužívání těchto chyb se trestá nejvyššími tresty. Povinností každého hráče je v případě nalezení těchto chyb o nich informovat GM.
Je taktéž zakázáno úmyslně zneužívat nastavení hry jiným způsobem než ke kterému je určeno. Jedná se například o zabití summonem, za který není hráči připsán kill.
napr.
Kdybysme chteli aby neco davalo po portu IK tak to udelame. Kdyby bylo zahodno aby FF daval IK tak ho davat bude.

A pravidla na konkretni situace? Nebud blahovej dyt by to byla tuna textu a navic vy hraci ste tak vynelazavi. Proto sou pravidla napsana tak jak jsou napsana, tim ze zacnete hrat zde se kazdym lognutim zavazujete s temito pravidly a ze je budete respektovat.
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Tak vy zacnite trestat za odlogy,Wieland za pvp char bezne odloguje v pvp,ide o to ze ked sa to robilo kym nikdo o nic cenne neprisiel tak sa vsetci tvarili ako nic,ked to niekto vyuzil sikovne tak je z toho uz problem...tak ked chcete potrestat za toto trestajte rovnomerne za vsetko..aj za odlogy v pvp a podobne veci..
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

kemp za modráka = jail
kemp za PK = proste vychcanosť totálna, zvlášť v gz :p

myslím, že toto potrestané byť nemôže a to mám mandelu rád a poznám ho rl ;p
clear brainwashing
dNb prezents
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

tak arandil to s tema ff neudelal poprve
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Fakt? A kedy este? :p
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

v oclu tomu magovi ada robu ? uz je to pekne dlouho
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

V oclu to nebylo ajo to mas pravdu :) a to bylo taky za pk a nikomu to nevadilo....takze sem nemel duvod myslet ze to bude vadit nekomu ted
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

nj dokonce ses priznal doufam ze acarus rozhodne tak jak ma.

edit: co z toho ze je to za pk kdyz si zneuzil spatne herni nastaveni
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Jake spatne nadstaveni?Fire fielda snad nema davat dmg?
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Arandil píše:Jake spatne nadstaveni?Fire fielda snad nema davat dmg?
no urcite ma davat dmg ale ne ik
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

10 fire field=Ik
10 kvf=ik

rozdil?Zadnej akorat na to nemusi byt 10 lidi
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

10 kvf se da v gz bezproblemu ubranit

10 ff po skoku ....

vidis ten rozdil nebo ne ?
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

10 kvf kraft bez jezditka na rovince neustoji ;) teda pardon ubrani se odlogem kterej se resit nebude
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Arandil píše:10 kvf kraft bez jezditka na rovince neustoji ;) teda pardon ubrani se odlogem kterej se resit nebude
proc by nemoh v gz olognout kdyz se neucastni pvp ?

proc by hrac ktery porti z trhu do baraku nemoh odlognout kdyz na neho zautoci pekacka ?
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

a proc hrac kterej pvp hraje muze ?
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Arandil píše:a proc hrac kterej pvp hraje muze ?
ale o tomhle tu rec neni.. pokud sis nevsiml tady se neresi pvp hrac ale kraft ktery kopal z trhu do gz ...
Odpovědět