Přínosná diskuze z: Portování přímo do domku
A este jedna vec,ked chcete aby sa nezabijali modraci fire fieldamy pred domom tak zacnite riesit odlogy lebo ono sa to stava uz celkom trend pre modrakov ci uz v cove alebo inde ze ked maju pod 20 hp tak odlognu a to iste by sa stalo kebyze kempime wielanda s kvfkami..to uz je ok ? asi ano lebo co ja viem page na odlog je dost akurat ze tresty nejsu ziadne..
Kód: Vybrat vše
Herní bug je jakákoliv chyba ve hře, nebo jejím nastavení, díky které se systém chová jinak, než je běžné. Mezi takové chyby patří zásadní chyby v ekonomice či všechny metody, jež nestandardním, neobvyklým či zrychleným způsobem umožní vykonání některé činnosti (zvláště trénink dovednosti). Zneužívání těchto chyb se trestá nejvyššími tresty. Povinností každého hráče je v případě nalezení těchto chyb o nich informovat GM.
Je taktéž zakázáno úmyslně zneužívat nastavení hry jiným způsobem než ke kterému je určeno. Jedná se například o zabití summonem, za který není hráči připsán kill.
Kdybysme chteli aby neco davalo po portu IK tak to udelame. Kdyby bylo zahodno aby FF daval IK tak ho davat bude.
A pravidla na konkretni situace? Nebud blahovej dyt by to byla tuna textu a navic vy hraci ste tak vynelazavi. Proto sou pravidla napsana tak jak jsou napsana, tim ze zacnete hrat zde se kazdym lognutim zavazujete s temito pravidly a ze je budete respektovat.
Tak vy zacnite trestat za odlogy,Wieland za pvp char bezne odloguje v pvp,ide o to ze ked sa to robilo kym nikdo o nic cenne neprisiel tak sa vsetci tvarili ako nic,ked to niekto vyuzil sikovne tak je z toho uz problem...tak ked chcete potrestat za toto trestajte rovnomerne za vsetko..aj za odlogy v pvp a podobne veci..
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
nj dokonce ses priznal doufam ze acarus rozhodne tak jak ma.
edit: co z toho ze je to za pk kdyz si zneuzil spatne herni nastaveni
edit: co z toho ze je to za pk kdyz si zneuzil spatne herni nastaveni
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
no urcite ma davat dmg ale ne ikArandil píše:Jake spatne nadstaveni?Fire fielda snad nema davat dmg?
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
proc by nemoh v gz olognout kdyz se neucastni pvp ?Arandil píše:10 kvf kraft bez jezditka na rovince neustojiteda pardon ubrani se odlogem kterej se resit nebude
proc by hrac ktery porti z trhu do baraku nemoh odlognout kdyz na neho zautoci pekacka ?
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
ale o tomhle tu rec neni.. pokud sis nevsiml tady se neresi pvp hrac ale kraft ktery kopal z trhu do gz ...Arandil píše:a proc hrac kterej pvp hraje muze ?