Přínosná diskuze z: Portování přímo do domku

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Kempeni baraku ze sosek lidem je svinstvo a mam s tim sam hodne spatny zkusenosti. Jsem vsema deseti pro nakou moznost obrany proti tomu.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

To už je to riziko bydlení mimo stráže.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Deacon Frost píše:To už je to riziko bydlení mimo stráže.
ono de vykempit ikdyz bydlis v gz, viz arandil jak pojel Wielanda ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Wilson píše:
nebyl to vyuziti bugu ? Nebo neceho k cemu to byt vyuzito nemelo ? Nikdo mi nic nehlasil??
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Acarus píše:
Wilson píše:
nebyl to vyuziti bugu ? Nebo neceho k cemu to byt vyuzito nemelo ? Nikdo mi nic nehlasil??
Nebyl to ten příběh - Vykovej mi něco, Wielande; Počkej, skočím si pro nářadí domů, v tomhle adamantium kompletu mi to ale sekne, viď?; *před baráčkem v gz jsou pf a hidlá pk, která ihned po Wieho kopu hází kvf*
:?:
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Amadeus píše:
Acarus píše:nebyl to vyuziti bugu ? Nebo neceho k cemu to byt vyuzito nemelo ? Nikdo mi nic nehlasil??
Nebyl to ten příběh - Vykovej mi něco, Wielande; Počkej, skočím si pro nářadí domů, v tomhle adamantium kompletu mi to ale sekne, viď?; *před baráčkem v gz jsou pf a hidlá pk, která ihned po Wieho kopu hází kvf*
neco takovyho ale nebylo to s kvf ale nahazeny kupa firefieldu na sobe na misto kde to mel markly Wieland ...
Amadeus
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Wilson píše:
Amadeus píše:
Acarus píše:nebyl to vyuziti bugu ? Nebo neceho k cemu to byt vyuzito nemelo ? Nikdo mi nic nehlasil??
neco takovyho ale nebylo to s kvf ale nahazeny kupa firefieldu na sobe na misto kde to mel markly Wieland ...
Jó, už si vzpomínám :P Jojo :)
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař

18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Wilson píše:
Amadeus píše:
neco takovyho sem zaslech prave, potiz je v tom a zakopanej pes tez ze proti kvf lze se branit, proti ff bohuzel ne.
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

No ale to je diskotabilne..nic take v pravidlach neni ze by sa nesmeli Fire fieldy pouzivat....a my sme ho pojazdili regulerne za pk sme si ho tam vykempili..a pokial viem pravidlo ktore by zakazovalo Pkckam pouzivat fire fieldy v gz neni..
Redd
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Redd »

dalo by se rici,ze se jedna o zneuziti nastaveni hry. On kope do baracku a nema moznost se branit - dostane IK. Chtel bych jen upozornit podobne vychytrale Pk,ze dokud nevymyslime nejaky bezpecny kop do baraku,tak at se podobnych akci vyvaruji. Pojizdejte si koho chcete. Ale GZ nechte modrakum.
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

No tak ale to treba nejak upresnit tie pravidla...lebo potom sa bude zase mazat koli nepresnym pravidlam...toto sme my nemali odkial vediet ze to berete ako..."bug"
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

i ty nas chudacku, normalnim lidem neprijde moc OK aby kdyz bydli v "GZ" si museli na dualu kontrolovat jestli jim pred barakem nekempi zhrzelej arandil s kupou ff ... je to jen o tom pohledu na tu hru ...
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Jak sem rekl,neni to nikde vyslovene zakazane..teda nebylo kym se ted nevyjadril Redd..ted uz to zakazane je

Kdyby bylo pravidlo ze je zakazane kempit baracky tak by bylo po problemu si myslim..
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Olotili mu aspon ten ada?:p
Arandil
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arandil »

Jo
Astrahan
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Astrahan »

No ja bych na tom co udelal Ara nevidel nic az tak spatneho i kdyz je to v gz tak tohle se nikdy neresilo, kdo ho nutil kopat domu v adamantu? Ja jsem o svuj adamant prisel taky svoji blbosti jdu na zachod zapomel jsem odlognout a cteny Bones pribehl za modraka videl me afk relogl na pk pojel me pred bankou v trinu pk tak nechal nalogle a pak relogl zgardil si pk a lotl z nej muj adamant aby nemel Kill....to je dle mych pripadu daleko horsi vec nez todle i kdyz nadp se neda divit asi nicemu :D prosim prosim kdo smaze voskliveho Bonesa co ukradl hodnemu Wetchovi par cervenych pixelku?
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

No to je mi panecku neprijemnost. No ale tak zase je fakt ze hyenismus a vycuranost neni ve svete a na dp zadna novinka:) Ten ada musel zamrzet lehce to verim. Ale tak majitel to bere statecne:p
Astrahan
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Astrahan »

pred par lety bych to mozna bral jinak, ale tedka uz mam ty chudaky vazne na salamu, ale porad se bavim nad tim jak to dokazi zapirat hnedka po cinu a po par dnech se hrdinne chlubi, fakt super..ale on bones byl vzdycky slabomyslny jedinec takze co cekat :D
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Astrahan píše:No ja bych na tom co udelal Ara nevidel nic az tak spatneho i kdyz je to v gz tak tohle se nikdy neresilo, kdo ho nutil kopat domu v adamantu? Ja jsem o svuj adamant prisel taky svoji blbosti jdu na zachod zapomel jsem odlognout a cteny Bones pribehl za modraka videl me afk relogl na pk pojel me pred bankou v trinu pk tak nechal nalogle a pak relogl zgardil si pk a lotl z nej muj adamant aby nemel Kill....to je dle mych pripadu daleko horsi vec nez todle i kdyz nadp se neda divit asi nicemu :D prosim prosim kdo smaze voskliveho Bonesa co ukradl hodnemu Wetchovi par cervenych pixelku?
diky vlastni blbosti ano, ale to ze by se melo chodit predbarak koukat na dualu, to me jako promin ... vykempit za pk okej ale IK na miste tomu nerikam vlastni blbost. Klidne jestli se to shleda jako zavazne poruseni pravidel smazu. Ze ste nevedeli... asi vam to prislo ok. Aby se taky nestalo ze mi znicehonic prijde ok ik pk v gz.
Astrahan
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Astrahan »

ano jasne ja jsem prece pane nejvyssi gm acarusi nerekl nikde ze to neni moje blbost ale uz i ty jsi nekolikrat dal tresty za napomahani pk, nebo kdyz je to vlastni blbost se tomu tak nerika?
Odpovědět