Přínosná diskuze z: Portování přímo do domku
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Nebyl to ten příběh - Vykovej mi něco, Wielande; Počkej, skočím si pro nářadí domů, v tomhle adamantium kompletu mi to ale sekne, viď?; *před baráčkem v gz jsou pf a hidlá pk, která ihned po Wieho kopu hází kvf*Acarus píše:nebyl to vyuziti bugu ? Nebo neceho k cemu to byt vyuzito nemelo ? Nikdo mi nic nehlasil??Wilson píše:ono de vykempit ikdyz bydlis v gz, viz arandil jak pojel Wielanda ...Deacon Frost píše:To už je to riziko bydlení mimo stráže.

"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
18:55 Tear
i psát nespisovně je umění a má to svoji gramatiku :(
Mr. PeKař
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
neco takovyho ale nebylo to s kvf ale nahazeny kupa firefieldu na sobe na misto kde to mel markly Wieland ...Amadeus píše:Nebyl to ten příběh - Vykovej mi něco, Wielande; Počkej, skočím si pro nářadí domů, v tomhle adamantium kompletu mi to ale sekne, viď?; *před baráčkem v gz jsou pf a hidlá pk, která ihned po Wieho kopu hází kvf*Acarus píše:nebyl to vyuziti bugu ? Nebo neceho k cemu to byt vyuzito nemelo ? Nikdo mi nic nehlasil??
- Amadeus
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jó, už si vzpomínám :P Jojo :)Wilson píše:neco takovyho ale nebylo to s kvf ale nahazeny kupa firefieldu na sobe na misto kde to mel markly Wieland ...Amadeus píše:Nebyl to ten příběh - Vykovej mi něco, Wielande; Počkej, skočím si pro nářadí domů, v tomhle adamantium kompletu mi to ale sekne, viď?; *před baráčkem v gz jsou pf a hidlá pk, která ihned po Wieho kopu hází kvf*Acarus píše:nebyl to vyuziti bugu ? Nebo neceho k cemu to byt vyuzito nemelo ? Nikdo mi nic nehlasil??
:?:
"...a rudé budou vaše slzy..."
Mr. PeKař
Mr. PeKař
neco takovyho sem zaslech prave, potiz je v tom a zakopanej pes tez ze proti kvf lze se branit, proti ff bohuzel ne.Wilson píše:neco takovyho ale nebylo to s kvf ale nahazeny kupa firefieldu na sobe na misto kde to mel markly Wieland ...Amadeus píše:Nebyl to ten příběh - Vykovej mi něco, Wielande; Počkej, skočím si pro nářadí domů, v tomhle adamantium kompletu mi to ale sekne, viď?; *před baráčkem v gz jsou pf a hidlá pk, která ihned po Wieho kopu hází kvf*Acarus píše:nebyl to vyuziti bugu ? Nebo neceho k cemu to byt vyuzito nemelo ? Nikdo mi nic nehlasil??
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
No ja bych na tom co udelal Ara nevidel nic az tak spatneho i kdyz je to v gz tak tohle se nikdy neresilo, kdo ho nutil kopat domu v adamantu? Ja jsem o svuj adamant prisel taky svoji blbosti jdu na zachod zapomel jsem odlognout a cteny Bones pribehl za modraka videl me afk relogl na pk pojel me pred bankou v trinu pk tak nechal nalogle a pak relogl zgardil si pk a lotl z nej muj adamant aby nemel Kill....to je dle mych pripadu daleko horsi vec nez todle i kdyz nadp se neda divit asi nicemu
prosim prosim kdo smaze voskliveho Bonesa co ukradl hodnemu Wetchovi par cervenych pixelku?

- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
diky vlastni blbosti ano, ale to ze by se melo chodit predbarak koukat na dualu, to me jako promin ... vykempit za pk okej ale IK na miste tomu nerikam vlastni blbost. Klidne jestli se to shleda jako zavazne poruseni pravidel smazu. Ze ste nevedeli... asi vam to prislo ok. Aby se taky nestalo ze mi znicehonic prijde ok ik pk v gz.Astrahan píše:No ja bych na tom co udelal Ara nevidel nic az tak spatneho i kdyz je to v gz tak tohle se nikdy neresilo, kdo ho nutil kopat domu v adamantu? Ja jsem o svuj adamant prisel taky svoji blbosti jdu na zachod zapomel jsem odlognout a cteny Bones pribehl za modraka videl me afk relogl na pk pojel me pred bankou v trinu pk tak nechal nalogle a pak relogl zgardil si pk a lotl z nej muj adamant aby nemel Kill....to je dle mych pripadu daleko horsi vec nez todle i kdyz nadp se neda divit asi nicemuprosim prosim kdo smaze voskliveho Bonesa co ukradl hodnemu Wetchovi par cervenych pixelku?