Battleground

Vaše nápady a návrhy
Death Storm
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Death Storm »

pff agree s empem...

2mrako: ses na pvp/pvm shardu? timpadem chces pvp i pvm...esi ne :-) mel bys hrat jinde...to ze si z toho tady lidi udelali Pvm shard, pac bud pvp neumej a nebo na to nemaj, jak ty rikas zaludky...je vec jina...no a samoze to je tim kdo chodi chlastat na srazy a kdo tvori vedeni celyho DP...

navic PvP je oblibeny vic u mladsich hracu,.. z toho duvodu ze na to potrebujes byt o neco rychlejsi(a asi i drzejsi) nez na PvM(na uo) a rychlost se se starim zhorsuje...

a jak je znamo, mladsi hraci moc neprichazej a starsi generace uo hracu kraluje...
Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Nofx
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nofx »

Empair píše:.....
Správně a podle pravy řečeno :wink:
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Dovolím si tady nesouhlasit s empairem, řeší se tady zkvalitnění PvP ale to, co napsal, je jen brekot nad rozlitým mlíkem.
Empair píše: - PK utočiště, ch/o runy, hlídači atd.
PK je odpadlík, nemá mít utočiště, pokud bysme měli být trošku RP, neměli by mít ani magic key s trvalým bydlištěm.
Jak můžeš považovat pojezdy dungů za PvP to nechápu. Výprava někdy nemá ani jednoho clera, většinou má jen jednoho prska, navíc nemají některé makra pro PvP a svitky, protože PvP je třeba nezajímá. Navíc pk co dohání výpravu vědí že jsou před nima modráci ale modráci o pk ví až jak je doběhnou. PK hrajou PvP pořád at už jsou kdekoliv ale tihle hráči svátečně zajdou do cove.
To máš asi jakobys řekl tak at mají PK taky srandu tak by GMko občas vybralo skupinu PK a hodilo je na jeden ze skoků v despu. Taky je to fajn překvapení a co na tom že ty PK PvM neumí nikdy tam nebylo nebo na to nejsou vybavení, však je to sranda a zpestření hry ne ?
Na začátku DP mě PK ani nevylootilo protože oni to opravdu hráli pro zábavu a ne pro to si vydělat.
Empair píše: - Artefakty, ch/o reward zbraně
Artefaktů na pvp je kolik ? 5 ? PvPrů je kolik? Zvýhodnění frakcí pro PvP je právě o tom, aby hráči místo PK šli hrát do o/ch, kde se můžou PvPři bavit do zblbnutí, že si hráči z frakcí nechali udělat to co je ted (nebo co bylo když jsem rezignoval) je jejich věc. Frakční PvP ale vždycky bylo o lidech kteří ho hráli, a GM vždycky podporoali frakce na ukor PK.
Empair píše: - Přeboostěnost charů - Vamp je praticky nemrtenej. Werewolfové ...
Vampa ta imunka stojí něco PvMkování a při první smrti o ni přijde, cler nebo i pal má rozhodně díky heal kouzlům invul i bez toho aby musel dungovat a nestěžuješ si na ně.
Empair píše: Fame, leather vs kosti
Neverending story....

Asi tak, jestli chceš docílit nějakých změn ze strany GM, navrhuj změny ve frakcích, ne v PK. GM nikdy frakce neomezovali a určitě u nich najdeš v tomhle směru více podpory než pro PK. Jestli chcete hrát PvP tak proč to musí být za PK vs modré lamy? Jestli se vám nelíbí školka a je vás hodně, můžete nahodit změnu at se školky zruší nebo přesunou třeba do neutrálních guild které budou mít válku nebo tak něco, nemám přístup na o/ch forum.
Boje ve frakcích jsou boje ve městech nebo kdekoliv vás napadne a můžete si to PvP užít s lidma s kterýma si alespon zabojujete.

Je to samozřejmě můj pohled a omlouvám se pokud jsem se zmýlil v postoji GM nebo čehokoliv jiného, ale takhle jsem to vždycky viděl já. Jestli budete na můj post reagovat nějakým flamem apod tak já na forum zrovna často nepíšu a tak se ode mě odpovědi nejspíš nedočkáte.
Nej PvP prostě pro mě bylo vždycky za order / chaos než se tam dostalo víc prasat než jsem byl schopný překousnout a radši bych viděl lobování za změny tam než prosazování pojezdů a otravování hry pure PvM hráčům.
Death Storm
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Raziel napsal:
...

zamysli se, nez napises takovou hovadinu.. kdybys chtel jit teda do toho RP jak ty rikas...Kdyz sel vrah nekoho prepadnout, tak se prvni dival jestli ma na sobe brneni v ruce exkalibr a u sebe babku korenarku?(narazim na tvuj nazor ze se pojizdi lidi co nemaj pvp makra)

Ve snaze napsat neco inteligentniho, jsi napsal plno blabolu Wink
aneb ucebnice, jak psat o necem, kdyz tomu vubec nerozumim. Ale aspon se tady konecne ukazal jeden z lidi, kvuli kterymu to vypada, tak jak to vypada...

edit: jeste ted se smeju
Naposledy upravil(a) Death Storm dne 16.09.2009 14:25:27, celkem upraveno 2 x.
Silver Haze - cleric
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

ja se zas nejvic smeju tem nazorum jak lidi co zavadi o pvp jednou za pul roku v cove a podruhe za pul roku kdyz je sundaj pk v dungu vsechno ovlivnili vsechno zkazili a kuli jim je to vsechno v prdeli.. :roll:

se zamyslete oba

E: s tim ze driv (nekolit let z5) ty pk nelootili ma pravdu chalan.. dost se zmenila mentalita pékáček
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Tak se pojďme zase hádat :)
Raziel píše: ...Výprava někdy nemá ani jednoho clera, většinou má jen jednoho prska, navíc nemají některé makra pro PvP a svitky, protože PvP je třeba nezajímá
Stále to samé "nechtěné pvp" hrajes na pvp/pvm shardu takže jak už někdo psal.Už tím že lognes se pro tebe pvp stává chtěné protože jinak by sis vybral only PvM.
Kdejaké výmluvy že nemají klera ,či jen jednoho prska, sou opravdu mimo...
Raziel píše:Navíc pk co dohání výpravu vědí že jsou před nima modráci ale modráci o pk ví až jak je doběhnou...
Použití trackingu je otázka chvíle.Dokonce i kler či pal tracknou na 3 obrazovky daleko.Takže další výmluva založená na lenosti?
Raziel píše: Vampa ta imunka stojí něco PvMkování a při první smrti o ni přijde, cler nebo i pal má rozhodně díky heal kouzlům invul i bez toho aby musel dungovat a nestěžuješ si na ně.
Přijde mi že reaguješ na něco co sis ani nepřečetl.Podle mě,Emp spíš naráží na Hiding než na imunku...Takže ta veta znamená "Proč má Vampír
imunitu když ma overboost hiding díky němu je prakticky immortal" :p
Klerik a pal mají sice vysoký heal a boosty ale to z nich rozhodně nedělá Nesmrtelné.Pokud si někdy v posledních letech viděl top dungy zevnitřtak to určitě chápeš.O co je mocnější hiding například v kombinaci portem(ano,ten má wampik taky a z hlavy) nez všechny ivm světa...
Raziel píše: Jestli chcete hrát PvP tak proč to musí být za PK vs modré lamy? Jestli se vám nelíbí školka a je vás hodně, můžete nahodit změnu at se školky zruší nebo přesunou třeba do neutrálních guild které budou mít válku nebo tak něco, nemám přístup na o/ch forum.
Boje ve frakcích jsou boje ve městech nebo kdekoliv vás napadne a můžete si to PvP užít s lidma s kterýma si alespon zabojujete.
Poedle toho co píšeš si asi ve frakci nebyl pěkných pár let.Je to téměř to samé jako pk vs blu pvp jen bez toho HK.
Empair píše: To co dneska je na DP už není smíšený PvM PvP server a only PvM s tím že hráči můžou mít PK ale PvP si za něj nezahrajou ...
Tohle je bohužel pravda...
Za poslední dny sem ztrávil tak 5 hodin stáním v cove a boje z toho nebylo ani (cca)20 minut :( [/quote][/quote]
Správce charity válečníků
Nofx
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nofx »

Night Storm píše:E: s tim ze driv (nekolit let z5) ty pk nelootili ma pravdu chalan.. dost se zmenila mentalita pékáček
Jelikož ted si PK nemaj jak vydělávat na to pvp ,kdy na ně naběhne 15 modráků .Když jich je 10 vs 5 maj problémy vylézt.A navíc,než se zrušily některý runy , nemělo PK ani šanci jít dung.Když se jim všechno zakázalo a udělaly se opatření ,tak první co tak jít do dungu někoho pojet ,alespoň si vydělá na týden pvpeření
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Nofx píše:
Night Storm píše:E: s tim ze driv (nekolit let z5) ty pk nelootili ma pravdu chalan.. dost se zmenila mentalita pékáček
Jelikož ted si PK nemaj jak vydělávat na to pvp ,kdy na ně naběhne 15 modráků .Když jich je 10 vs 5 maj problémy vylézt.A navíc,než se zrušily některý runy , nemělo PK ani šanci jít dung.Když se jim všechno zakázalo a udělaly se opatření ,tak první co tak jít do dungu někoho pojet ,alespoň si vydělá na týden pvpeření
Onoje taky dobrý si říct která guilda to pvp 15 vs 1 pk s hkrk full zavedla :p Oni totiž modří brečí na špatném hrobě...
Správce charity válečníků
Death Storm
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

děkuji moc Rayovi, za rozepsání se nad těma srandama co tam napsal Raziel...asi by to tady mel nekdo locknout stejnak :-)...no way s nakyma navrhama na pvp...

edit: a k postu Nightstorma o mentalite Pkcek...precti si to znovu a zapochybuj o sve mentalite ;)
Silver Haze - cleric
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

tak.. je to tu jenom o hadani, tj jasny.. ale to ti muselo byt jasny uz kdyz si ten topic zakladal... joooo kdyby si hustil do PvP GMka, ze mas na sve sphere nachystanou supr cupr fungujici arenu pro hrace prahnouci po ferovem pvp, je to asi jina ALE i tak by bylo dost tezky ju prosadit.

takto je to unrealizable.

E: to Myth: trefné a přesné
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 16.09.2009 18:54:02, celkem upraveno 1 x.
Myth
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myth »

když řešíte tu mentalitu...já si to neodpustím:

http://thenoob.winterfell.cz/strip037.html

není to dokonalej popis pvp? :lol:
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Raziel píše:bla bla bla
Bracho napisem ti tak malo.... ty sa zebuc a daj uz konecne brujah..
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Death Storm
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

no, to je vazne jedno :-) .. PvP je v rejzi :-) ... asi bych prejmenoval shard na Sweet Paradise to bude snazsi...
Silver Haze - cleric
Kentak
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kentak »

zdar hele jak je na tom dpvp nebo ten pvp shard silmarilionu?:o)
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Raziel píše:Dovolím si tady nesouhlasit s empairem, řeší se tady zkvalitnění PvP ale to, co napsal, je jen brekot nad rozlitým mlíkem.
¨
:) řeknu to jednoduše ... když se baví dospělí buď zticha a šupej nohama. O tom co je PvP víš jen z vyprávění ... tvůj post je naprosto jednosraný a hloupý nerozumíš ani polovině slov co si napsal

to co sem napsal není, žádná žádost a ani brekot, je to s jen shrnutí faktů a poznatků za mojí existenci na DP ... je to můj názor a ocenil bych kdžby se další Razielové vyvarovali nemyslného spamu ... přispějte postem až v případě, že máte co říct jinak je to jen post hunt
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Death Storm píše:...
precti si mne aspon este 4 krat a pak mi zkus odpovedet este jednou. diky

emp: aktivni pk kolektiv, s troskou skillem, co nechce jen ololol mamon si pvp zahraje... i v dngu.
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Empair píše:
to co sem napsal není, žádná žádost a ani brekot, je to s jen shrnutí faktů a poznatků za mojí existenci na DP ... je to můj názor a ocenil bych kdžby se další Razielové vyvarovali nemyslného spamu ... přispějte postem až v případě, že máte co říct jinak je to jen post hunt
jak si dovolujes oporovat empovi! jsou to cista fakta...

Pod vlivem Mamonstva
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Mrakoplas píše: emp: aktivni pk kolektiv, s troskou skillem, co nechce jen ololol mamon si pvp zahraje... i v dngu.
:) jak můžeš mluvit o něčem co si nikdy nezkusil? to, že si to myslíš neznamená že to tak je, možná by jsi měl nejříve zkusit zahrát PKčko než začneš psát takové posty ...
Mrakoplas píše:
Empair píše:
:clap: asi nepochopil to, že postuj jen když máš co ... ? Post Huntit můžeš i jinde ...
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Empair, pis si svoje nazory, ale s tvoji pokroucenou moralkou se nesnaz zhazovat lidi kteri ti odporuji
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Empair píše:
Mrakoplas píše: emp: aktivni pk kolektiv, s troskou skillem, co nechce jen ololol mamon si pvp zahraje... i v dngu.
:) jak můžeš mluvit o něčem co si nikdy nezkusil? to, že si to myslíš neznamená že to tak je, možná by jsi měl nejříve zkusit zahrát PKčko než začneš psát takové posty ...
vubec nemas tuseni, tak mne ani zdaleka nehodnot:]
samozrejme, ze mas pravdu, a ta pk gilda co ted aktivne beha, bavi se a preziva je jen vyplodem me chore fantazie:]]]
Empair píše:
Mrakoplas píše:
:clap: asi nepochopil to, že postuj jen když máš co ... ? Post Huntit můžeš i jinde ...
ale ja mam pravdu, zadny posthunt.:]
tvuj post nejsou zdaleka fakta, zdaleka neni objektivni a zdaleka nemuzes rict, ze mas stoprocentni pravdu:]

Pod vlivem Mamonstva
Odpovědět