Dovolím si tady nesouhlasit s empairem, řeší se tady zkvalitnění PvP ale to, co napsal, je jen brekot nad rozlitým mlíkem.
Empair píše:
- PK utočiště, ch/o runy, hlídači atd.
PK je odpadlík, nemá mít utočiště, pokud bysme měli být trošku RP, neměli by mít ani magic key s trvalým bydlištěm.
Jak můžeš považovat pojezdy dungů za PvP to nechápu. Výprava někdy nemá ani jednoho clera, většinou má jen jednoho prska, navíc nemají některé makra pro PvP a svitky, protože PvP je třeba nezajímá. Navíc pk co dohání výpravu vědí že jsou před nima modráci ale modráci o pk ví až jak je doběhnou. PK hrajou PvP pořád at už jsou kdekoliv ale tihle hráči svátečně zajdou do cove.
To máš asi jakobys řekl tak at mají PK taky srandu tak by GMko občas vybralo skupinu PK a hodilo je na jeden ze skoků v despu. Taky je to fajn překvapení a co na tom že ty PK PvM neumí nikdy tam nebylo nebo na to nejsou vybavení, však je to sranda a zpestření hry ne ?
Na začátku DP mě PK ani nevylootilo protože oni to opravdu hráli pro zábavu a ne pro to si vydělat.
Empair píše:
- Artefakty, ch/o reward zbraně
Artefaktů na pvp je kolik ? 5 ? PvPrů je kolik? Zvýhodnění frakcí pro PvP je právě o tom, aby hráči místo PK šli hrát do o/ch, kde se můžou PvPři bavit do zblbnutí, že si hráči z frakcí nechali udělat to co je ted (nebo co bylo když jsem rezignoval) je jejich věc. Frakční PvP ale vždycky bylo o lidech kteří ho hráli, a GM vždycky podporoali frakce na ukor PK.
Empair píše:
- Přeboostěnost charů - Vamp je praticky nemrtenej. Werewolfové ...
Vampa ta imunka stojí něco PvMkování a při první smrti o ni přijde, cler nebo i pal má rozhodně díky heal kouzlům invul i bez toho aby musel dungovat a nestěžuješ si na ně.
Empair píše:
Fame, leather vs kosti
Neverending story....
Asi tak, jestli chceš docílit nějakých změn ze strany GM, navrhuj změny ve frakcích, ne v PK. GM nikdy frakce neomezovali a určitě u nich najdeš v tomhle směru více podpory než pro PK. Jestli chcete hrát PvP tak proč to musí být za PK vs modré lamy? Jestli se vám nelíbí školka a je vás hodně, můžete nahodit změnu at se školky zruší nebo přesunou třeba do neutrálních guild které budou mít válku nebo tak něco, nemám přístup na o/ch forum.
Boje ve frakcích jsou boje ve městech nebo kdekoliv vás napadne a můžete si to PvP užít s lidma s kterýma si alespon zabojujete.
Je to samozřejmě můj pohled a omlouvám se pokud jsem se zmýlil v postoji GM nebo čehokoliv jiného, ale takhle jsem to vždycky viděl já. Jestli budete na můj post reagovat nějakým flamem apod tak já na forum zrovna často nepíšu a tak se ode mě odpovědi nejspíš nedočkáte.
Nej PvP prostě pro mě bylo vždycky za order / chaos než se tam dostalo víc prasat než jsem byl schopný překousnout a radši bych viděl lobování za změny tam než prosazování pojezdů a otravování hry pure PvM hráčům.