Wampir kisska a ostatne top zbrane

Vaše nápady a návrhy
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Shadowsong píše:
proste item, co lezi jen v bedne je zbytecny item, lepsi aby mel aspon nejake pouziti nez zadne (treba udelat nejakou mensi revizku, ziskat reporty od hracu co je spatne, co by to zmenilo atd)
myslim ze presne to sa tu deje :p a ludia co si zoberu kissku do dungu sa stale najdu. keby mala ale rozumnejsiu durabku/menej jej klesala durab. tak by sa tahala viac.
Ja uz som jednu kissku rozbil ale fakt minimum dungov proste by to bolo veseljsie keby sa to da tahat normalne a nie - 10 dusurabky za dung ...
Keby sato nici ako berserka - ako normal lba bola by to pohoda predsa len ten kryss je tusim rychlejsi ako berserka ale ma zase aj menej dusurabky ako zaklad ...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

10 durab za dung je aj malo. ja som kludne zhodil za desp2/3 25. v shame som prisiel mozno o nejakych 15 a to som ju tiez setril.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

goltian je moc faj, to ze sa nici moc je moc na nic :(
osobne som ho dungovo zrezal na enjakych 10 ci kolko duru a uz to amm len na trh no, ale gm s tysm robit nechcu nic robit cize je to asi zamer no... i ked ho teda nechapem jako
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Gothian shield by osm dal ako artefakt na urcity cas ...
Wampri kisku tam nepomoze ziadne zvysenie dusurabky o 50 dokonca ani o 100 aj tak to bude + 3 -5 dungov inak sa tym nic neriesi ... Skor niaky self repair scriptik alebo nieco take moc sa v tom nevyznam ale spominam si ze raz bola elvenka tak spravena ze sa niak stale dorovnavala ci co takze vydrzala fakt dost dlho ...
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

na druhu stranu by sa mohla kisska posilnit o:] teraz vyuzitie kissky pripomina skor zbrane z kamenov, pricom pri niektorych tych zbraniach je ich efekt destruktivnejsi ako kisska. a mozno aj viac vydrzia :p
ked uz sa ta kisska tak nici tak ked ju vytiahnem tak nech to aspon stoji za to ked uz je to ta upiria top zbran :p
how to play gangrel:
...
???
profit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

uplne nova ma mit 140/140.To mi neprijde jako malo.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

140/140 s novou kisskou je podla mna super. ale 123/140 po prvom dungu a 105 po druhom dungu (atd...) uz tak dobre neznie.
how to play gangrel:
...
???
profit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Shadowsong píše:140/140 s novou kisskou je podla mna super. ale 123/140 po prvom dungu a 105 po druhom dungu (atd...) uz tak dobre neznie.
Tak ja ji muzu ubrat rychlost :)
no hele ona nejde opravit ?
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

jako jasny, da se to celkem uhlidat kdyz s tim clovek mlati opravdu jenom kdyz to nejvic potrebuje a taky treba jeden clovek s repair kitem se hodi... ale kdyby se tam hodil treba ten selfrepair script taky by to nebylo spatny, protoze i kdyz si to clovek hlida tak ta durabka de celkem rychle dolu...
how to play gangrel:
...
???
profit
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Ja teda nevim co presne dela repair kit se zbranema, pac sem to nidky neopravoval prez to, ale ten selfrepair by bylo neco jako skladacky ne ? budes mit po prvnim dungu 123/140 sundas nasadis a budes mit 123/123 ne?
Jeslti to tak neni, tak se fakt omlouvam, skladanou zbran sem nikdy nemel, pouze sme zaslechl neco takoveho.

K golthianu, nevidim moc duvodu proc by mel bejt artefaktovej, uz dost na to ze sel inkuje takhle.
Jinak sem si na neco vzpomel, kdysi sem videl v pokladu z prajdu tusim neco jako golthian Ch/O stity ... neuvazuje se o jejich rozsireni/zavedeni? To by mohl bejt hodne hezkej bonus pro frakce...
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Lucky píše:Ja teda nevim co presne dela repair kit se zbranema, pac sem to nidky neopravoval prez to, ale ten selfrepair by bylo neco jako skladacky ne ? budes mit po prvnim dungu 123/140 sundas nasadis a budes mit 123/123 ne?
Jeslti to tak neni, tak se fakt omlouvam, skladanou zbran sem nikdy nemel, pouze sme zaslechl neco takoveho.

K golthianu, nevidim moc duvodu proc by mel bejt artefaktovej, uz dost na to ze sel inkuje takhle.
Jinak sem si na neco vzpomel, kdysi sem videl v pokladu z prajdu tusim neco jako golthian Ch/O stity ... neuvazuje se o jejich rozsireni/zavedeni? To by mohl bejt hodne hezkej bonus pro frakce...
Ten O/CH golthian jsem taky videl, ale estli to ma vlastnosti (teda ne durabku) jako ten co mam, tak bych nebyl moc pro... armor to ma vyssi nez nejlepsi pluskovej stit a ty staty.... trochu moc na pvp mi to prijde...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Acarus píše:uplne nova ma mit 140/140.To mi neprijde jako malo.
Nejde oto ako ma ale chapes to ze ona moze mat 200 dusurabky ale ono sa to nici 20 dusurabky dole za dung tam je ten problem ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Illidan píše:
Nejde oto ako ma ale chapes to ze ona moze mat 200 dusurabky ale ono sa to nici 20 dusurabky dole za dung tam je ten problem ...
nici se stene rychle jako treba obyc lba s 140/140 jenze ty s timhle seknes 10x zatimco s tou sekerou 2x takze proto se ti znici za dung o tolik protoze se trefis mnohonasobne vickrat ... to je matematika, klidne ji zpomalim. neni problem.
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Acarus píše:
Illidan píše:
nici se stene rychle jako treba obyc lba s 140/140 jenze ty s timhle seknes 10x zatimco s tou sekerou 2x takze proto se ti znici za dung o tolik protoze se trefis mnohonasobne vickrat ... to je matematika, klidne ji zpomalim. neni problem.
To je dilema :P
Morlith
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morlith »

Inkvizitor Dan píše: Ten O/CH golthian jsem taky videl, ale estli to ma vlastnosti (teda ne durabku) jako ten co mam, tak bych nebyl moc pro... armor to ma vyssi nez nejlepsi pluskovej stit a ty staty.... trochu moc na pvp mi to prijde...
ty mas ten O/CH golthian? lebo ten nevlastnim, ale teda nevem o tom ze by mal obyc golth lepsi armor ako +9 heater.... jediny rozdiel su staty
a nevidim dovod preco by mal dostat artefaktovu podobu, ked mozem porovnat s par artefaktmy ktore som videl tak nedosahuje ich "silu"
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Morlith píše:
Inkvizitor Dan píše: Ten O/CH golthian jsem taky videl, ale estli to ma vlastnosti (teda ne durabku) jako ten co mam, tak bych nebyl moc pro... armor to ma vyssi nez nejlepsi pluskovej stit a ty staty.... trochu moc na pvp mi to prijde...
ty mas ten O/CH golthian? lebo ten nevlastnim, ale teda nevem o tom ze by mal obyc golth lepsi armor ako +9 heater.... jediny rozdiel su staty
a nevidim dovod preco by mal dostat artefaktovu podobu, ked mozem porovnat s par artefaktmy ktore som videl tak nedosahuje ich "silu"
O/Ch golthian mel znamej a rozmlatil ho, ja mam ten obyc a ma vetsi armor nez +9 heater...
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Golthian (kite) ma doknce vetsi ar jak ada kite, golthian je fajn, ale vzal sem ho do 3 dungu a mam asi 15-20 dur.
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Kisska ... durabka i ničení podle mě odpovídají její rychlosti ale je to jediná top zbraň náročná na fámu ... což je dost nefer ostatní top zbraňě jsou non-fame a to je velká výhoda bo pak výprava jako celek neztrácí demage . Ak něco na kissce změnit tak toto ....

Honour - jediná top zbraň co nemá pořádný demage (palové nezlobte se na mě) ale, když pal nasadí speciálku nebo kamenku je tam vidět demage s Honourem je to asi jak kdžby měl jednoruční devítku - to je podle mě na top zbraň málo

Minotarka - jedna z nejdražších a nedostupnějších na serveru, s tím že nová může mít 30 durabky ... to z ní dělá jen boostovací předmět ... tady si myslím, že měla jít durabka nahoru aby se s tím dalo chvilku zaběhat třeba to PvP

Golthian - fajn item i tady si myslím, že by zvýšení durabky na dvojnásobek nebylo na škodu

Templst - dalo by se brát jako zbraň pro ranga ale chtělo by to aby dával o demage alespoň jako +9 luk a blesk na každou ránu (pak by měl rang supr taky top zbraň)

co se týče zbytku zbraní tak podle mých zkušeností jsou nastaveny dobře
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Empair píše:Minotarka - jedna z nejdražších a nedostupnějších na serveru, s tím že nová může mít 30 durabky ... to z ní dělá jen boostovací předmět ... tady si myslím, že měla jít durabka nahoru aby se s tím dalo chvilku zaběhat třeba to PvP
S mino se pvp běhat dá. Jsem s ní běhal dlouhou dobu a bez problémů. I když má málo durabky. Používám ji na ortování a sem tam velkej dmg, když je třeba .. a to naprosto stačí.

To, že jsou naštěstí pryč doby, kdy s ní běhali různí Wilznové (no offense) x tejdnů vkuse a jinou zbraň nenasadili .. je jen a jen dobře. Ta zbraň je skutečně prasečí a jestli serveru někdy něco prospělo, tak to bylo v první řadě zkrouhnutí durabky u minotaurek.

edit: Jelikož nemám to srdce šoupnout Wilzna do ignore, ale naopak taky nemám koule na to, číst jeho nekončící spam na icq, tak jsem nucen vydat update postu. Co jsem tedy nucen napsat je to, že trojctihodný Wilson "běhal vždy s nejméně jednou šutrovkou v báglu když utíkal k archerům. Mino dycky jen shodil boost a pak kotil kamenkou. Samotnou mino měl pouze v případě, že naběhli sami s Taťkou na několikanásobnou přesilu. A rozhodně tedy nikdy neběhal vkuse rok jen s mino, jako jsem prej napsal. A tak to určitě není člověk, kvůli kterému se měnila durabka mino, jak jsem taky napsal."
Wilson vole vopravdu není žádnej vole přizdis*áč vodněkad z vidlákova a to si ty lidi musej uvědomit!
Děkuji za pozornost.
Naposledy upravil(a) Hunter dne 30.06.2009 20:49:24, celkem upraveno 1 x.
Nexios
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Hunter píše:To, že jsou naštěstí pryč doby, kdy s ní běhali různí Wilznové (no offense) x tejdnů vkuse a jinou zbraň nenasadili .. je jen a jen dobře.
To si ale pouzil opravdu spatnej pripad, bo v me dobe "aktivniho pvp" jsem nosil spolu s minotaurkou dycky i zbran z kamenu ...
Odpovědět