Empair píše:Minotarka - jedna z nejdražších a nedostupnějších na serveru, s tím že nová může mít 30 durabky ... to z ní dělá jen boostovací předmět ... tady si myslím, že měla jít durabka nahoru aby se s tím dalo chvilku zaběhat třeba to PvP
S mino se pvp běhat dá. Jsem s ní běhal dlouhou dobu a bez problémů. I když má málo durabky. Používám ji na ortování a sem tam velkej dmg, když je třeba .. a to naprosto stačí.
To, že jsou naštěstí pryč doby, kdy s ní běhali různí Wilznové (no offense) x tejdnů vkuse a jinou zbraň nenasadili .. je jen a jen dobře. Ta zbraň je skutečně prasečí a jestli serveru někdy něco prospělo, tak to bylo v první řadě zkrouhnutí durabky u minotaurek.
edit: Jelikož nemám to srdce šoupnout Wilzna do ignore, ale naopak taky nemám koule na to, číst jeho nekončící spam na icq, tak jsem nucen vydat update postu. Co jsem tedy nucen napsat je to, že trojctihodný Wilson "běhal vždy s nejméně jednou šutrovkou v báglu když utíkal k archerům. Mino dycky jen shodil boost a pak kotil kamenkou. Samotnou mino měl pouze v případě, že naběhli sami s Taťkou na několikanásobnou přesilu. A rozhodně tedy nikdy neběhal vkuse rok jen s mino, jako jsem prej napsal. A tak to určitě není člověk, kvůli kterému se měnila durabka mino, jak jsem taky napsal."
Wilson vole vopravdu není žádnej vole přizdis*áč vodněkad z vidlákova a to si ty lidi musej uvědomit!
Děkuji za pozornost.