To jako fakt?, jestli budete pořád prasitBulm píše:zase za vsechno muzu ja :p

A že to spustíte, prosim prosim

A na to jsi zas prisel jak ty inteligente? To, ze me nedas, neni otazkou supportu, problem hledej jinde. Naopak o supportu tezko hovorit, kdyz, jak rikam, a kdybys cetl muj post, jsem vubec nic zpatky nedostal. A ty turnaje, co jsem vyhral jsem vyhral ve vsi pocestnosti v +15 kompletu a s par svitkama, nevim, co tu meles za hovínka o supportu.Miki píše:Zrada mit za kamose Gmko, ktery te nasuporti z5 ... ohhh jak mocne... hlavne ze jsi vytlemeny.Beruska píše:Me kdo si ukrad 70k a anc liche hned ze zacatku... myslim, ze Bulm aspol. a nikdo mi nic nevratil, zradaMiki píše:Jenze ja jsem nikdy nehral abych si tam neco honil. Ale to ze tam prijde Filjins a ukradne z tela 50k nekomu kdo nato vydelaval 4 dny. A pak prijdes Filjinse pustis. A me si zajailoval jenom proto ,protoze jsem probehl cernou gatou... A ty vocasove me neumeli sundat kop.
DEKUJU MMOC DAVE!!!! aspon to nemusim psat ja....Dave Lister píše:vona tam nefunguje banka?
Kdyby ses v tom aspon trosku vyznal tak bys pouzil LIL...Death Storm píše: btw nejaky dobry IP me buglo sferu, coz zapricinilo asi dalsi wipe Smile stojim na vazkach, kdyz to pustim stejnak se to bude opakovat(kvuli ocaskum co neunesou 5 pravidel) a pokud to nepustim, bude me to stvat, protoze me to za a, bavi delat a za b, se to libi vam...beru na icq dalsi inteligentni navrhy co s tim Smile
prosim opravdu jen ty inteligentni navrhy..uz sme to zkouseli minule, ale na zpravy tipu: ''PRosimte dej me GM ja to budu hlidat'' ---- NE opravdu neodpovidam Smile
Death Storm píše:btw nejaky dobry IP me buglo sferu, coz zapricinilo asi dalsi wipestojim na vazkach, kdyz to pustim stejnak se to bude opakovat(kvuli ocaskum co neunesou 5 pravidel) a pokud to nepustim, bude me to stvat, protoze me to za a, bavi delat a za b, se to libi vam...beru na icq dalsi inteligentni navrhy co s tim
prosim opravdu jen ty inteligentni navrhy..uz sme to zkouseli minule, ale na zpravy tipu: ''PRosimte dej me GM ja to budu hlidat'' ---- NE opravdu neodpovidam