DP PvP

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Bulm píše:zase za vsechno muzu ja :p
To jako fakt?, jestli budete pořád prasit :D tak to nevim nevim jestli to pojede. :( :lol:

A že to spustíte, prosim prosim :P
Bulm
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bulm »

Hanted píše:
Bulm píše:zase za vsechno muzu ja :p
To jako fakt?, jestli budete pořád prasit :D tak to nevim nevim jestli to pojede. :( :lol:

A že to spustíte, prosim prosim :P
no ja sem to myslel trochu jinak.. :p ale budiz
it's legal to be a loozer! :p
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Miki píše:
Beruska píše:
Miki píše:Jenze ja jsem nikdy nehral abych si tam neco honil. Ale to ze tam prijde Filjins a ukradne z tela 50k nekomu kdo nato vydelaval 4 dny. A pak prijdes Filjinse pustis. A me si zajailoval jenom proto ,protoze jsem probehl cernou gatou... A ty vocasove me neumeli sundat kop.
Me kdo si ukrad 70k a anc liche hned ze zacatku... myslim, ze Bulm aspol. a nikdo mi nic nevratil, zrada :D
Zrada mit za kamose Gmko, ktery te nasuporti z5 ... ohhh jak mocne... hlavne ze jsi vytlemeny.
A na to jsi zas prisel jak ty inteligente? To, ze me nedas, neni otazkou supportu, problem hledej jinde. Naopak o supportu tezko hovorit, kdyz, jak rikam, a kdybys cetl muj post, jsem vubec nic zpatky nedostal. A ty turnaje, co jsem vyhral jsem vyhral ve vsi pocestnosti v +15 kompletu a s par svitkama, nevim, co tu meles za hovínka o supportu.
Death Storm
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Death Storm »

Dave Lister píše:vona tam nefunguje banka? :shock:
DEKUJU MMOC DAVE!!!! aspon to nemusim psat ja....

btw jj sem supportak :((( proto sem behal v Liche kompletu s Robe of nic :-)a hlavne supportuju ty magy co tam nemaj ani roby aaaa jenom na tobe sem si zasednul :( promin.... :oops:

Miki ses sasek :-)
Death Storm[-Hated-] - necromancer
Silver Haze - cleric
Death Storm
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

btw nejaky dobry IP me buglo sferu, coz zapricinilo asi dalsi wipe :-) stojim na vazkach, kdyz to pustim stejnak se to bude opakovat(kvuli ocaskum co neunesou 5 pravidel) a pokud to nepustim, bude me to stvat, protoze me to za a, bavi delat a za b, se to libi vam...beru na icq dalsi inteligentni navrhy co s tim :-)

prosim opravdu jen ty inteligentni navrhy..uz sme to zkouseli minule, ale na zpravy tipu: ''PRosimte dej me GM ja to budu hlidat'' ---- NE opravdu neodpovidam :-)
Silver Haze - cleric
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Zase wipe? :cry:
Samial
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samial »

Hele, já teda nevim, co sem mícháte suport.. dyt ten shard neni o majetku ale o pvp, tak majetek vám nedává téměř žádnou výhodu.. ( možná těch pár hp navíc, který vám stejně nepomůžou )
I kdyby tam suportil jen sebe / vše kromě vás, tak je to jedno, neni to jako na dp..
Hlavně Stroma musíte brát zatim s rezervou, a očekávat, že vás prostě nenechá "bugovat" a kazit někomu hru, či se divit, že ten speedhack prostě nemoh poznat)
Katatonia[Hated] - Samik[Hated]
http://hejtyd.xf.cz/
Mancubus
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mancubus »

Death Storm píše: btw nejaky dobry IP me buglo sferu, coz zapricinilo asi dalsi wipe Smile stojim na vazkach, kdyz to pustim stejnak se to bude opakovat(kvuli ocaskum co neunesou 5 pravidel) a pokud to nepustim, bude me to stvat, protoze me to za a, bavi delat a za b, se to libi vam...beru na icq dalsi inteligentni navrhy co s tim Smile

prosim opravdu jen ty inteligentni navrhy..uz sme to zkouseli minule, ale na zpravy tipu: ''PRosimte dej me GM ja to budu hlidat'' ---- NE opravdu neodpovidam Smile
Kdyby ses v tom aspon trosku vyznal tak bys pouzil LIL...
Uther
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uther »

Death Storm píše:btw nejaky dobry IP me buglo sferu, coz zapricinilo asi dalsi wipe :-) stojim na vazkach, kdyz to pustim stejnak se to bude opakovat(kvuli ocaskum co neunesou 5 pravidel) a pokud to nepustim, bude me to stvat, protoze me to za a, bavi delat a za b, se to libi vam...beru na icq dalsi inteligentni navrhy co s tim :-)

prosim opravdu jen ty inteligentni navrhy..uz sme to zkouseli minule, ale na zpravy tipu: ''PRosimte dej me GM ja to budu hlidat'' ---- NE opravdu neodpovidam :-)

sak napis, Kaj ma nake kvalitni sady bananovniku, ti posle nakou zasilku (par bedinek plnych velmi kvalitnich bananu pro ty co je maj radi :-) )
btw nebo to nebylo Kajovo sad vzdy cerstvych bananovniku? :twisted:
http://www.outlaws.unas.cz/ *PSANEC*
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

Pamatuji na jeho bananovou republikuhttp://www.reflex.cz/images/tistenyrx/2007/11/92_7.jpg
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Death Storm
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Libi se mi na tom nejvic to, ze i lidi co treba uz nechteli na DP pokracovat, tak se vratili aby si to PvP po nakem case, zase zabehali...ale v tomdle nevidim budoucnost, myslim, ze jsem byl vic nez dost benevolentni, ze proste sem trestal fakt jen za veci, co se vicemene tykali jen MORALNICH pravidel...pac zadny jiny pravidla na takovym shardu ani nejsou :-)...nekomu se to nelibilo a zacali to sabotovat...co vic k tomu rict :-)

NE opravdu NENI muj konicek platit verejnou IP, otravovat providera s povolovanim portu, chodit po sfere a jailovat lidi :-)
Silver Haze - cleric
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Death Storm píše:
NE opravdu NENI muj konicek platit verejnou IP, otravovat providera s povolovanim portu, chodit po sfere a jailovat lidi :-)
A to si jako rikas gmko jo ? No asi bych se ti mel vysmat :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Acarus

Příspěvek od Acarus »

nechcete si o tom udelat vlastni forko?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Acarus píše:nechcete si o tom udelat vlastni forko?
No ja si to treba rad prectu co kluky na hrani bavi a co jim chybi na dp a proto jdou hrat na nakej jinej shard
Taky, ze jejich nazory na hrani, to co je na tom bavi sou uplne jiny nez moje
Darkness
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Darkness »

No tak pust to:)
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Darkness píše:No tak pust to:)
Má pravdu, ten chlapec :) :P
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Jede to nebo ne? Chtel bych si to zkusit a nemuzu se dokonektit, tak nvm estli to nejede nebo neco delam blbe :p
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Morpheus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morpheus »

nejde, resp. rano neslo , neviem ako je to teraz.
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
Beruska
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Beruska »

Nejede to a nepojede, dokud nebudou novy scripty, jestli chcete, aby to jelo, pomozte sehnat scripty, jestli mate moznost a kdyztak je poslete Stormovi, jak uz tu kdesi psal.
Leman
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Příspěvek od Leman »

Prasite, Prasite a pak brecite že vam to nejede :D
Zamčeno